Ratko Dmitrović

Ratko Dmitrović ima koronu

Radio 021 31.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović zaražen je koronavirusom. Kako prenose Novosti, Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još uvek ne zna da li će biti… »

Ministar Dmitrović pozitivan na koronu: Još uvek ne znam u kojoj meri mi je ugroženo zdravlje

Večernje novosti 31.03.2021
RATKO Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, zaražen je korona virusom Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još uvek ne zna da li će biti hospitalizovan ili ne. - Da… »

Ratko Dmitrović dobio koronu: Evo kakvo je zdravstveno stanje ministra!

Srbija danas 31.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Srbije zarazio se korona virusom. Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, zaražen je korona virusom. Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je potvrdio da ima koronu… »

Vinski turizam veliki potencijal Aleksandrovca

Ekapija 31.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Srbije Ratko Dmitrović izjavio je tokom današnje posete Aleksandrovcu da veliki značaj za razvoj ove opštine i celog Rasinskog okruga predstavlja autoput Pojate–Preljina. Dmitrović je istakao da… »

Ministar za demografiju i porodicu ponovio: Natalitet ne zavisi samo od novca, izgubljen je kult porodice

Radio 021 30.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, istakao je danas u Prokuplju da je pitanje demogafije prioritetno za Srbiju, ali i da ne zavisi samo od novca, saopšteno je iz resornog ministarstva. To, kako je rekao, potvrđuju i primeri… »

Dmitrović: Natalitet ne zavisi samo od novca

Dnevnik 29.03.2021
PROKUPLjE: Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, istakao je danas u Prokuplju da je pitanje demografije prioritetno za Srbiju, ali i da ne zavisi samo od novca, saopšteno je iz resornog ministarstva. To, kako je rekao, potvrđuju i… »

Dmitrović: Natalitet ne zavisi samo od novca

RTV 29.03.2021
PROKUPLJE - Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, istakao je danas u Prokuplju da je pitanje demogafije prioritetno za Srbiju, ali i da ne zavisi samo od novca, saopšteno je iz resornog ministarstva. To, kako je rekao, potvrđuju i… »

Ministar Dmitrović: Natalitet zahteva rešavanje ekonomskih i infrastrukturnih problema

Kurir 29.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, istakao je danas u Prokuplju da je pitanje demogafije prioritetno za Srbiju, ali i da ne zavisi samo od novca, saopšteno je iz resornog ministarstva. To, kako je rekao, potvrđuju i primeri… »

Poznato šta će biti sa decom iz sela kod Blaca: Dečak i devojčica neće živeti sa baka Ljiljom, evo gde ih vode!

Mondo 23.03.2021
Ministar Dmitrović govorio o slučaju dece iz Blaca i najavio da će biti prebačena u porodično okruženje, kod druge bake. Ministar Dmitrović govorio o slučaju dece iz Blaca i najavio da će biti prebačena u porodično okruženje, kod druge bake… »

Dmitrović: Deca iz Blaca prebačena kod druge bake

Nova 23.03.2021
"Slučaj dece Dačević rešava se i biće rešen u njihovom interesu. Sve što nadležne institucije preduzimaju ima cilja da deca dobiju odgoj, odrastanje i obrazovanje kao i njihovi vršnjaci. Neprimerena intervencija radnika Centra za socijalni rad iz… »

Vesti dana »