Ratko Dmitrović

Vakcinisan, pa zaražen: Ministar Dmitrović na kiseoniku, ima upalu pluća i teško diše!

Pravda 07.04.2021
Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa koronavirusom i priključen je na kiseonik. Kako saznajemo, zdravstveno stanje ministra trenutno je ozbiljno, ali Dmitrović nije životno ugrožen i nema potrebe da bude na… »

Zdravstveno stanje ministra Dmitrovića stabilno

Dnevnik 07.04.2021
BEOGRAD: Zdravstveno stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri zabeleženi u poslednjih dva dana, saznaje Tanjug. Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na… »

Srpski ministar priključen na kiseonik: Član Vlade Srbije se bori sa korona virusom!

Mondo 07.04.2021
Stanje ministra je ozbiljno, ali nije životno ugrožen. Stanje ministra je ozbiljno, ali nije životno ugrožen. Beogradski mediji javljaju da je zdravstveno stanje ministra za brigu o porodici i demografiju, Ratka Dmitrovića, pogoršano i da se on još… »

Najnovija informacija: Poznato stanje ministra Vlade Srbije Ratka Dmitrovića, nakon što je priključen na kiseonik

Srbija danas 07.04.2021
Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na bolničko lečenje u KBC ''Bežanijska kosa'' pre nekoliko dana. Zdravstveno stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri… »

Nove informacije: Evo kako u kakvom je stanju ministar Dmitrović

Večernje novosti 07.04.2021
ZDRAVSTVENO stanje mininistra za brigu o porodici i demografiju Ratka Dmitrovića je stabilno i to pokazuju svi parametri zabeleženi u poslednjih dva dana. Ratko Dmitrović je sa simptomima korone i upale pluća smešten na bolničko lečenje u KBC… »

Pogoršano stanje ministra: Ratko Dmitrović priključen na kiseonik

Blic 07.04.2021
Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa koronavirusom i priključen je na kiseonik. Zdravstveno stanje ministra trenutno je ozbiljno, ali Dmitrović nije životno ugrožen i nema potrebe da bude na respiratoru. Ipak… »

Dmitrović se bori sa koronom: Ministar priključen na kiseonik

Večernje novosti 07.04.2021
RATKO Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa korona virusom i priključen je na kiseonik. Kako saznajemo, zdravstveno stanje ministra trenutno je ozbiljno, ali Dmitrović nije životno ugrožen i nema potrebe da bude na… »

Ministar vlade Srbije priključen na kiseonik: Zbog korone mu se pogoršalo stanje

Srbija danas 07.04.2021
Ratko Dmitrović je prve simptome korone osetio u prošli četvrtak. Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, još se bori sa korona virusom i priključen je na kiseonik. Kako se saznaje, zdravstveno stanje ministra trenutno je… »

Vučić otkrio kako se oseća ministar Dmitrović: Mogao je da razgovara, ali stanje nije sjajno

Večernje novosti 05.04.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras se obraća naciji iz studija televizije "Vesti". Predsednik Vučić otkrio je kakvo je stanje Radomira Ratka Dmitrovića, ministra za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije koji se leči od… »

Predsednik o stanju ministra Dmitrovića: "Čuli smo se juče, nije sjajno"

Telegraf 05.04.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju hospitalizovan zbog zaraze korona virusom. Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović nedavno je hospitalizovan zbog zaraze virusom korona, a predsednik Aleksandar Vučić u večerašnjem… »

Vesti dana »