Ratko Dmitrović

Dmitrović nakon komplikacija prebačen u kovid bolnicu

Radio 021 02.04.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović prebačen je u jednu beogradsku kovid bolnicu na lečenje, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Kako se navodi u saopštenju, ministar je u četvrtak saznao da je zaražen koronavirusom. U… »

Ministar Dmitrović na bolničkom lečenju zbog kovida

Srbija danas 02.04.2021
Dmitrović je planirao lečenje kod kuće, međutim, tokom popodneva došlo je do zdravstvenih komplikacija i lekari su insistirali da Dmitrović obavezno ide u bolnicu, navedno je u saopštenju. Ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Srbije… »

Ministar Dmitrović prebačen u bolnicu na lečenje od korone

Nedeljnik 02.04.2021
(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJI) (Beta) – Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović prebačen je u jednu beogradsku kovid bolnicu na lečenje, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Kako se navodi u… »

Ministar Dmitrović prebačen u bolnicu zbog korone

Nova 02.04.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović prebačen je u jednu beogradsku kovid bolnicu na lečenje, saopšteno je danas iz tog ministarstva. Kako se navodi u saopštenju ministar je u četvrtak saznao da je zaražen korona virusom… »

Ministar Dmitrović hospitalizovan: Na bolničkom lečenju zbog komplikacija izazvanih virusom korona

Večernje novosti 02.04.2021
MINISTAR za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Radomir Ratko Dmitrović, upućen je na lečenje u jednu od beogradskih kovid bolnica. Nakon što je juče pre podne otkriveno da je ministar zaražen korona virusom, Dmitrović je… »

Skupština Prokuplja formirala Savet za populacionu i demografsku politiku

Novi magazin 01.04.2021
Na današnjoj sednici Skupštine Prokuplja doneta je Odluka o obrazovanju Lokalnog saveta za populacionu i demografsku politiku za teritoriju tog mesta. Kako je agenciji Beta kazao zamenik gradonačelnika Prokuplja Dejan Tonić, formiranje Saveta inicirao… »

Ministar Dmitrović pozitivan na koronu

Sputnik 31.03.2021
Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, zaražen je korona virusom. Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još uvek ne zna da li će biti hospitalizovan ili ne, prenose… »

Mediji: Ministar Dmitrović pozitivan na koronavirus

B92 31.03.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović zaražen je koronavirusom, navode mediji. Kako prenose, Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je navodno potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još ne zna hoće li biti… »

Ministar Dmitrović ima koronavirus

Nedeljnik 31.03.2021
(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJI) Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, zaražen je koronavirusom, navode mediji. Ministar je potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još uvek ne zna da li će biti… »

Ratko Dmitrović zaražen koronavirusom

N1 Info 31.03.2021
Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju, zaražen je koronavirusom. Kako prenose Novosti, Dmitrović ima temperaturu i oseća se loše. Ministar je potvrdio da je pozitivan na virus i dodao da još uvek ne zna da li će biti… »

Vesti dana »