Ratko Mladić

Ratko Mladić se ne predaje: General pozvao iz Haga

Večernje novosti 16.09.2022
GENERAL Ratko Mladić, koji se nalazi u zatvorskoj bolnici u Holandiji danas se oseća malo bolje. NJegov sin Darko nam kaže da je zvao telefonom i juče i danas i da su kratko pričali. Foto: EPA Od lekara nemaju nikakve nove informacije o njegovom… »

Nove informacije o stanju Ratka Mladića, srpski lekari još nisu dobili odobrenje za posetu

Pravda 16.09.2022
Odbrana Ratka Mladića još nije dobila nikakav odgovor od suda u Hagu na zahtev da srpski lekari posete i pregledaju teško bolesnog generala u zatvorskoj bolnici. Kako smo saznali obećali su da će biti kooperativni. Inače, prema proceduri imaju rok… »

Rusko ministarstvo inostranih poslova: Bilo bi ispravno osloboditi Mladića iz humanitarnih razloga

Danas 15.09.2022
Rusija smatra da bi bilo ispravno da Mehanizam za međunarodne krivične sudove u Hagu oslobodi srpskog generala Ratka Mladića iz humanitarnih razloga, saopšteno je na Tviter nalogu ruskog Ministarstva inostranih poslova. Iz Ministarstva inostranih… »

Zaharova: "Mladić treba da bude pušten na slobodu"

B92 15.09.2022
Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, rekla je danas da Ratko Mladić treba da bude pušten na slobodu zbog zdravstvenih razloga. Mladićevo zdravstveno stanje, koje je već bilo loše zbog brojnih oboljenja, pogoršalo se… »

"Ratka mladića treba pustiti na slobodu!" Oglasila se Marija Zaharova pa otkrila i razlog!

Mondo 15.09.2022
Marija Zaharova je rekla da Ratko Mladić, koji je nedavno primljen u bolnicu zbog narušenog zdravlja, treba da bude pušten iz zatvora "iz humanih razloga". Marija Zaharova je rekla da Ratko Mladić, koji je nedavno primljen u bolnicu zbog narušenog… »

Mladić treba da bude pušten na slobodu: Zaharova traži od Haga da oslobodi srpskog generala

Večernje novosti 15.09.2022
MARIJA Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, rekla je danas da Ratko Mladić treba da bude pušten na slobodu zbog zdravstvenih razloga. Foto: Jerry Lampen/Pool via AP/Russian Foreign Ministry Press Service via AP/Shutterstock… »

Ko to širi laži? Generalov sin Darko Mladić za Alo! demantuje glasine: Ubijaju mi živog oca

Alo 15.09.2022
Lažna vest da je umro Ratko Mladić juče je zapalila društvene mreže. Povodom te dezinformacije o smrti generala Mladićev sin Darko je za Alo! poručio da je njegov otac živ. - Mislim da bih ja znao da se to desilo. Jutros je Bosa (Ratkova supruga i… »

Rusija: Osloboditi Ratka Mladića!

Vesti online 15.09.2022
Rusija smatra da bi bilo ispravno da Mehanizam za međunarodne krivične sudove u Hagu oslobodi srpskog generala Ratka Mladića iz humanitarnih razloga, saopšteno je na Tviter nalogu ruskog Ministarstva inostranih poslova. Iz Ministarstva inostranih… »

Da li će mladića pustiti na lečenje u Beograd? Njegov sin Darko otkrio najnovije detalje o stanju generala

Srbija danas 15.09.2022
Ratko Mladić je živ. Njegovo zdravstveno stanje je isto kao i prethodnog dana, ni bolje, a nije ni lošije, rekao je Darko Mladić, pošto se na društvenim mrežama pojavila vest da je srpski general preminuo u zatvorskoj bolnici u Holandiji. - Kod… »

Čuveni kardiolog za Kurir TV o uslovima lečenja u Hagu

Kurir 14.09.2022
Bivši komandant VRS i haški osuđenik Ratko Mladić se zbog lošeg zdravstvenog stanja već nekoliko dana nalazi u zatvorskoj bolnici u Hagu i čeka se termin kada će srpski tim lekara moći da ode da ga pregleda. Prema rečima njegovog sina Darka… »

Vesti dana »