Ratko Mladić

Potresna životna ispovest našeg pevača: Ležao je u samici zbog Ratka Mladića!

Srbija danas 03.03.2021
Politički slučaj. Frontmen Leksington benda Bojan Vasković (37) ispričao je da je sa sestrom i majkom ležao u zatvoru zbog toga što su ih teretili da su krili Ratka Mladića posle rata u Bosni, u vreme dok je bio u bekstvu od suđenja u Hagu. Pevač… »

Mladićev advokat saopštio šokantnu vest: Sudija je umro, a general nije obavešten

Pravda 20.02.2021
Advokat Ratka Mladića rekao je za Novosti da je posle toga video istu informaciju i na sajtu Mehanizma u Hagu, koji se nije udostojio da obavesti odbranu srpskog generala o tako važnom momentu u procesu. Branko Lukić navodi da se očekivalo da će… »

Skandal! Hag „zaboravio“ da obavesti Mladićeve advokate da je sudija apelacionog veća mrtav

Pravda 20.02.2021
Advokat Branko Lukić izjavio da je iz medija saznao da je preminuo sudija Geberdao Gustave Kam iz Burkine Faso, koji je sudija žalbenog veća u procesu protiv Ratka Mladića. Advokat Ratka Mladića nam je rekao da je posle toga video istu informaciju i… »

Agonija za Mladićeve žrtve koje 25 godina čekaju pravdu

Danas 20.02.2021
Pravosnažna presuda nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske najverovatnije će biti odložena zbog smrti haškog sudije iz Burkine Faso Izricanje pravosnažne presude nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske (VRS) Ratku Mladiću, koje je… »

Hag „zaboravio“ da obavesti Mladićeve advokate da je sudija apelacionog veća - mrtav!

Večernje novosti 19.02.2021
ADVOKAT Branko Lukić izjavio da je iz "Novosti" saznao da je preminuo sudija Geberdao Gustave Kam iz Burkine Faso, koji je sudija žalbenog veća u procesu protiv Ratka Mladića. Advokat Ratka Mladića nam je rekao da je posle toga video istu informaciju… »

Hag „zaboravio“ da obavesti Mladićeve advokate da je sudija apelacionog veća - mrtav!

Sputnik 19.02.2021
Sudski mehanizam u Hagu nije obavestio članove advokatskog tima generala Ratka Mladića da je preminuo sudija petočlanog apelacionog veća koje je trebalo da razmatra u maju Mladićeve žalbe iako je "bio red" da to učine, kaže advokat Branko Lukić… »

Smrt sudije odložila izricanje presude Ratku Mladiću

B92 19.02.2021
Izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću, koje je sudski Mehanizam u Hagu planirao za maj, trebalo bi da bude odloženo. Razlog je smrt jednog sudije apelacionog veća. Haški sud saopštio je da preminuo Geberdao Gustave Kam (Gberdao) iz… »

Preminuo pukovnik VRS Drago Samardžija: U ratu je komandovao sa čak četiri brigade

Srbija danas 19.02.2021
Samardžija nije poricao da su u borbama na području Ključa počinjeni i zločini, žalio je zbog nevinih žrtava ali je ukazivao na činjenicu da su zločine činili i muslimani. Još jedan od ratnih starešina u armiji Ratka Mladića, koja je stvorila… »

Kako je smrt haškog sudije odložila izricanje presude Ratku Mladiću

Nedeljnik 19.02.2021
Foto: Profimedia (Beta) – Izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću, koje je sudski Mehanizam u Hagu planirao za maj, trebalo bi da bude odloženo zato što je jedan sudija apelacionog veća preminuo. Haški sud saopštio je da preminuo… »

Haški sud: Nema odgode pravosnažne presude Ratku Mladiću

Slobodna Evropa 19.02.2021
Helena Eggelston, glasnogovornica Rezidualnog mehanizma za međunarodne krivične sudove je demantovala za Radio Slobodna Evropa (RSE) navode pojedinih medija kako će izricanje pravosnažne presude Ratku Mladiću biti odgođeno u maju, zbog toga što je… »

Vesti dana »