Ratko Mladić

PSG: Vučić da stane u zaštitu Tadića – SSP: Nadležni da utvrde ko poziva na ubistvo Borisa

Glas Šumadije pre 1 dan
Opozicione stanke i pokreti osudile su danas pretnje i poruke mržnje upućene bivšem predsedniku Republike Srbije Borisu Tadiću. Bivši predsednik počeo je da dobija preteće poruke ekstremista, odmah nakon zvanične presude Ratku Mladiću. Govor… »

Prstenom ismeva sud

Vesti online pre 1 dan
Većina balkanskih medija i dalje se bavi pravosnažnom presudom bivšem komandantu VRS, generalu Ratku Mladiću, ali i činjenici da je tokom izricanja te presude ponosno isticao prsten. Od građevinca do kafedžije Strah Srba Očekivana presuda. Ovaj… »

Tviter uklonio objavu Dodikove ćerke: "Živeo Ratko Mladić"

Radio 021 pre 1 dan
Društvena mreža Tviter uklonila je objavu Gorice Dodik, ćerke predsedavajućeg i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, u kojoj je pružila podršku osuđenom komandantu Vojske RS Ratku Mladiću. Pošto je Mladić pre dva dana u Hagu… »

Tviter uklonio objavu Dodikove ćerke u kojoj je pisalo – “Živeo Ratko Mladić!”

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Profimedia (Beta) – Društvena mreža Tviter uklonila je objavu Gorice Dodik, ćerke predsedavajućeg i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u kojoj je pružila podršku oosuđenom komandantu Vojske RS Ratku Mladiću. Pošto je… »

Tviter uklonio objavu Dodikove kćerke: „Živeo Ratko Mladić!“

N1 Info pre 1 dan
Društvena mreža Tviter uklonila je objavu Gorice Dodik, kćerke predsedavajućeg i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, u kojoj je pružila podršku osuđenom komandantu Vojske RS Ratku Mladiću. Pošto je Mladić pre dva dana u Hagu… »

U kojim zatvorima bi Mladić mogao služiti kaznu?

Sandžak haber pre 1 dan
Sudski mehanizam, ili kako se ranije nazivao Haški tribunal, ima ugovor sa 17 evropskih zemalja u koje se šalju svi oni koji su pravosnažno osuđeni pred ovim sudom. Tako bi Ratko Mladić, kojem je izrečena pravosnažna kazna doživotnog zatvora… »

Srpski advokat izneo šokantne tvrdnje: Postoje bar dve dobre stvari u presudi generalu Mladiću!

Pravda pre 1 dan
Čuveni srpski advokat Toma Fila gostavao je na televiziji Prva i analizirao presudu Mehanizma u Hagu Ratku Mladiću kojoj je general osuđen na doživotnu robiju zbog navodnog genocida u Srebrenici. Mladić je pravosnažnom presudom osuđen na doživotnu… »

Napali je zbog ratka mladića Zli jezici osudili Milenu Ćeranić zbog stihova koje je otpevala, ove jezive uvrede nije…

Alo pre 1 dan
Milena Ćeranić sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će izazvati buru negodovanja, pretnji i uvreda na svoj račun samo zato što je pre nekoliko večeri na jednom slavlju otpevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj" Bilo… »

Pretnje smrću Borisu Tadiću u Beogradu i Banjaluci

N1 Info pre 2 dana
Lider Socijal-demokratske stranke dobio je opasne pretnje u vidu grafita u Beogradu, ali i nalepnica u Banja Luci. Kako se pretpostavlja, pretnje imaju veze s upravo donetom presudom Ratku Mladiću u Haškom tribunalu, gde mu je potvrđena doživotna… »

U kojim zatvorima bi Mladić mogao služiti kaznu?

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Sudski mehanizam, ili kako se ranije nazivao Haški tribunal, ima ugovor sa 17 evropskih zemalja u koje se šalju svi oni koji su pravosnažno osuđeni pred ovim sudom. Tako bi Ratko Mladić, kojem je izrečena pravosnažna kazna doživotnog zatvora… »

Vesti dana »