Ratko Mladić

Inicijativa mladih: Najmanje 220 simbola podrške Ratku Mladiću širom Srbije (VIDEO)

Insajder 08.11.2022
U 12 gradova uočeno je najmanje 220 simbola, grafita i murala koji slave bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, koga je Haški sud osudio na doživotni zatvor zbog genocida. Ovi podaci rezultat su kampanje pod nazivom „Da istina više ne kasni”… »

Tužna sudbina srpskog generala Ratko Mladić stvorio Republiku Srpsku, a posle morao da se krije i da radi kao nadničar za…

Alo 08.11.2022
General Ratko Mladić, odnosno Milorad Komadić kako su ga znali radnici na gradilištu, proveo je nekoliko dana na fizičkim poslovima u Zrenjaninu. - Radio je sa nama tri-četiri dana na gradilištu. Došao je kao nadničar. Ne bih ga možda ni primetio… »

Alo saznaje! Pluća su mu razorena General mnogo bolesniji nego što su tvrdili holandski doktori: Srpski lekar najzad kod…

Alo 22.10.2022
Srpski lekar konačno je stigao do generala Ratka Mladića i uspeo je da ga pregleda u Hagu, saznaje Alo! Nakon nekoliko sedmica odlaganja, prema informacijama koje je naš list dobio iz pouzdanih izvora, doktor iz Srbije je uspeo da se probije do… »

Podrška Ratku Mladiću na 150 zidova širom Beograda

Al Jazeera 20.10.2022
“Ratko Mladić heroj” – koliko je ovakvih napisa u Beogradu, niko sa sigurnošću ne može znati. Ali, uz pomoć građana koji su se odazvali njihovoj kampanji, Inicijativa mladih za ljudska prava zabilježila je više od 150 lokacija u glavnom… »

Crna gora uz zatočene Srbe: Podrška Karadžiću i Mladiću u Petnjici kod Šavnika

Večernje novosti 18.10.2022
U SELU Petnjica kod Šavnika epski pesnici Crne Gore poslali podršku Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću. Foto: V. K. Nekadašnjem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, koji na ostrvu Vjat u Velikoj Britaniji provodi zatvorske dane, i… »

“Politika Republike Srpske temelji se na negiranju zločina i genocida, opozicija malo manje štetna”: Na protestima u…

Danas 10.10.2022
Na Trgu Krajine u Banjaluci, tokom protesta opozocije koja tvrdi da su nedavno održani izbori pokradeni, sinoć se se, osim zastava Srpske napredne strane i Republike Srpske, mogle videti i slike osuđenih ratnih zločinaca Ratka Mladića i Radovana… »

Nerazjašnjene smrti Misterije koje su obeležile život generala Mladića

Alo 10.10.2022
Tri misteriozne smrti obeležile su život Ratka Mladića, a njihove okolnosti ni dan danas nisu razjašnjene. Život nekadašnjeg generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića koji je u Hagu bio osuđen na doživotnu kaznu zatvora, obeležila su tri… »

Tri misteriozne smrti obeležile život Ratka Mladića! Ćerka je pronađena u lokvi krvi a cela jedna porodica na dnu jezera

Mondo 09.10.2022
Tri misteriozne smrti obeležile su život Ratka Mladića, a njihove okolnosti ni dan danas nisu razjašnjene. Tri misteriozne smrti obeležile su život Ratka Mladića, a njihove okolnosti ni dan danas nisu razjašnjene. Život nekadašnjeg generala… »

Američko licemerje: Mladić im je sada zlikovac, a hteli su od njega da naprave prozapadnog političara!

Pravda 08.10.2022
Američki zvaničnici, među kojima i predsednik Džosef Bajden, danas su glorifikovali presudu protiv generala Ratka Mladića i nazvali ga zlikovcem, zaboravljajući da su mu svojevremeno namenili ulogu prozapadnog političara u BiH. Darko Mladić, sin… »

Slavni francuski pisac udario jako Đoković je predstavljen kao masovni ubica

Alo 07.10.2022
Slavni francuski pisac Patrik Beson govorio je o Novaku Đokoviću i svemu što se dešava našem asu. On je veliki ljubitelj lika i dela slavnog tenisera. Beson smatra da su strani mediji od Đokovića napravili masovnog ubicu. - Iz kojeg je straha… »

Vesti dana »