Ratko Mladić

Seve u klinču Zastranili smo pre nego što su razapeli Isusa! Sad razapinjemo na Instagramu, a onda je pomenula Mladića i…

Kurir 06.03.2021
Severina Kojić ušla je u klinč sa svojim pratiocima na Instagramu nakon što je objavila seriju fotografija na kojima pozira kao biblijska raspuštenica Salome, koja je tražila glavu Svetog Jovana Krstitelja. U raspravi sa ljudima koji su se gnušali… »

"Sestra i ja smo uhapšeni zbog sumnje da skrivamo Ratka Mladića, dva i po meseca sam bio u samici"

Telegraf 03.03.2021
To je bila agonija, majka, otac, tek posle 15 dana sam čuo kad je došao advokat u posetu. Pevač grupe Leksington, Bojan Vasković (37), ispričao je deo svoje prošlosti o kojoj retko i nerado govori. Naime, pevač se prisetio rata tokom devedestih… »

Bojan Vasković je bio u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je sakrivao Mladića!

Svet plus 03.03.2021
Bilo mu je 17 godina! Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda", svojevremeno je bio dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je sakrivao Ratka Mladića! Popularni pevač otvorio je dušu i priznao kako je došlo do toga da 2003. završi u… »

Zbog Ratka Mladića pevač proveo u samici 2 meseca: Imao je 17 godina! Uhapsili su mu i majku i sestru - Bilo je strašno!

Mondo 03.03.2021
"Teretili su me da sam ga skrivao". "Teretili su me da sam ga skrivao". Poznati pevač i frontmen grupe "Leksington benda" Bojan Vasković ispričao je da je proveo dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je skrivao Ratka Mladića! On je sada… »

Ovo sigurno niste znali o njemu: Bojan Vasković ležao u Centralnom zatvoru dva meseca, završio u samici zbog jezive stvari!

Alo 03.03.2021
Moja mama je radila kod njega u Birou Republike Srpske. U to vreme su hapšeni svi ljudi koji su ga znali ili bili u kontaktu s njim - počeo je Vasković. Frontmen "Leksington benda" Bojan Vasković ležao je dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog… »

Dva i po meseca proveo u samici kao jatak Ratka Mladića: Bojan Vasković prošao kroz agoniju - cela porodica se našla na…

Večernje novosti 03.03.2021
FRONTMEN "Leksington benda" Bojan Vasković ležao je dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je skrivao Ratka Mladića! Poznati muzičar otvorio je dušu i ispričao kako je 2003. godine završio u samici, i to ni kriv ni dužan. - Kada sam… »

Dva i po meseca proveo U samici kao jatak Ratka Mladića Cela porodica Bojana Vaskovića završila iza rešetaka, pevač…

Kurir 03.03.2021
Frontmen "Leksington benda" Bojan Vasković ležao je dva i po meseca u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je skrivao Ratka Mladića! Poznati muzičar otvorio je dušu i ispričao kako je 2003. godine završio u samici, i to ni kriv ni dužan. - Kada sam… »

Potresna životna ispovest našeg pevača: Ležao je u samici zbog Ratka Mladića!

Srbija danas 03.03.2021
Politički slučaj. Frontmen Leksington benda Bojan Vasković (37) ispričao je da je sa sestrom i majkom ležao u zatvoru zbog toga što su ih teretili da su krili Ratka Mladića posle rata u Bosni, u vreme dok je bio u bekstvu od suđenja u Hagu. Pevač… »

Mladićev advokat saopštio šokantnu vest: Sudija je umro, a general nije obavešten

Pravda 20.02.2021
Advokat Ratka Mladića rekao je za Novosti da je posle toga video istu informaciju i na sajtu Mehanizma u Hagu, koji se nije udostojio da obavesti odbranu srpskog generala o tako važnom momentu u procesu. Branko Lukić navodi da se očekivalo da će… »

Skandal! Hag „zaboravio“ da obavesti Mladićeve advokate da je sudija apelacionog veća mrtav

Pravda 20.02.2021
Advokat Branko Lukić izjavio da je iz medija saznao da je preminuo sudija Geberdao Gustave Kam iz Burkine Faso, koji je sudija žalbenog veća u procesu protiv Ratka Mladića. Advokat Ratka Mladića nam je rekao da je posle toga video istu informaciju i… »

Vesti dana »