Ratko Mladić

Korona usmrtila nekadašnjeg portparola ratka mladića: Bio je jedan od zaslužnijih za formiranje Republike Srpske

Srbija danas 19.03.2021
Mesto i datum komemoracije i sahrane prof. dr Milovana Milutinovića biće naknadno saopšteni. Od posledica virusa korona, u 73. godini života preminuo je pukovnik u penziji i doktor političkih nauka, predsednik Organizacije starešina Vojske Republike… »

Umro Milovan Milutinović! Portparol Ratka Mladića izgubio bitku sa koronom

Mondo 19.03.2021
Od posledica korona virusa u 73. godini umro je pukovnik u penziji i doktor političkih nauka, predsednik Organizacije starešina Vojske Republike Srpske Milovan Milutinović. Od posledica korona virusa u 73. godini umro je pukovnik u penziji i doktor… »

Preminuo pukovnik Milovan Milutinović: Bio je portparol Ratka Mladića, intelektualac i veoma zaslužan za stvaranje Repblike…

Večernje novosti 19.03.2021
OD posledica virusa korona, u 73. godini života preminuo je pukovnik u penziji i doktor političkih nauka, predsednik Organizacije starešina Vojske Republike Srpske Milovan Milutinović. Rođen je 1949. godine u Trnopolju kod Prijedora, gde završava… »

Neonacisti grafitima na novosadskom dečjem igralištu veličali Mladića, Karadžića i Hitlera

Novi magazin 16.03.2021
Antigrafiti jedinica Grada Novog Sada danas je sa jednog dečjeg igrališta uklonila grafite mržnje kojima se veličaju Adolf Hitler, Radovan Karadžić i Ratko Mladić. Na dečjem igralištu u naselju Telep bila su ispisana imena haških osudjenika… »

Uklonjeni grafiti mržnje kojima se veličaju Hitler, Karadžić i Mladić

N1 Info 16.03.2021
Antigrafiti jedinica Grada Novog Sada danas je sa jednog dečjeg igrališta uklonila grafite mržnje kojima se veličaju Adolf Hitler, Radovan Karadžić i Ratko Mladić. Na dečjem igralištu u naselju Telep bila su ispisana imena Ratka Mladića i… »

FOTO: Neonacisti grafitima na novosadskom dečjem igralištu veličali Mladića, Karadžića i Hitlera

Radio 021 16.03.2021
Posle grafita mržnje protiv opozicionih aktivista koji su osvanuli na zidu na Bulevaru patrijarha Pavla, a koji su juče uklonjeni, svega tridesetak metara dalje na rekvizitima dečjeg igrališta osvanuli su neonacistički grafiti. U međuvremenu su i… »

Pogledajte čestitku koja dokazuje koliko je Đinđić poštovao generala Mladića (foto)

Alo 13.03.2021
BIVŠI predsednik DS, Zoran Đinđić 28. juna 1994. godine uputio je čestitku generalu Ratku Mladiću u kojoj mu čestita Dan Vojske, te veliča junačka dela srpskog generala. Iz čestitke se vidi da je Đinđić bio veliki poštovalac generala Ratka… »

Ratko se ne da: General zahvaljuje svima na rođendanskim čestitkama i časti jagodama

Večernje novosti 13.03.2021
GENERAL Ratko Mladić zahvaljuje svima koji su mu čestitali 78. rođendan ne samo iz Srbije i Republike Srpske, nego iz čitavog sveta, a kupio je jagode da počasti ostale u pritvoru u Hagu, rekao je njegov sin Darko Mladić. – Kupio je jagode da… »

Konačno lepe vesti iz haga: General Mladić danas časti!

Večernje novosti 11.03.2021
GENERAL Ratko Mladić svoj 78. rođendan dočekuje u haškom pritvoru uz junačko držanje, prati sve što se dešava u Republici Srpskoj, a porodica i prijatelji su mu već unapred čestitali, rekao je njegov sin Darko Mladić. On je istakao da će… »

Darko Mladić se oglasio - Ratko danas časti!

Alo 11.03.2021
General Ratko Mladić svoj 78. rođendan dočekuje u haškom pritvoru uz junačko držanje, prati sve što se dešava u Republici Srpskoj, a porodica i prijatelji su mu već unaprijed čestitali, rekao je njegov sin Darko Mladić. On je istakao da će… »

Vesti dana »