Ratko Mladić

Poznato kada će biti izrečena presuda Ratku Mladiću

Vesti online pre 10 dana
Pravosnažna presuda generalu Ratku Mladiću, bivšem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, biće izrečena 8. juna ove godine, saopšteno je iz Međunarodnog mehanizma za krivične sudove. Presuda generalu Mladiću zakazana je za utorak… »

Mladićev sin: Odluka o izricanju presude preuranjena

Nova pre 10 dana
Odluka Međunarodnog mehanizma za krivične sudove u Hagu da za 8. jun zakaže izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću predstavlja iznenađenje i čudno je zašto su požurili, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić. Mladić je rekao da… »

Pravosnažna presuda Ratku Mladiću 8. juna

Radio 021 pre 10 dana
Međunarodni sud u Hagu izreći će pravosnažnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopštio je danas taj sud. Generala Mladića (78), ratnog komandanta Vojske Republike Srpske, Haški tribunal je, 22. novembra 2017, nepravosnažno osudio na doživotni… »

Konačna presuda Ratku Mladiću 8. juna

IndeksOnline pre 10 dana
HAG – Haški sud će izreći konačnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopšteno je danas iz Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U odluci koju potpisuje sudija Priska Matimba Nijambe navedeno je da će presuda po žalbama… »

Sud u hagu doneo odluku: Evo kada će biti saopštena presuda Ratku Mladiću

Pravda pre 10 dana
Haški sud će izreći konačnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopšteno je danas iz Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U odluci koju potpisuje sudija Priska Matimba Nijambe navedeno je da će presuda po žalbama Tužilaštva… »

Pravosnažna presuda Ratku Mladiću 8. Juna! Generalu sude već 10 godina, oglasio se Hag!

Mondo pre 10 dana
Pravosnažna presuda generalu Ratku Mladiću, bivšem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, biće izrečena 8. juna ove godine, saopšteno je iz tzv. Međunarodnog mehanizma za krivične sudove. Pravosnažna presuda generalu Ratku Mladiću… »

Hag: Konačna presuda Mladiću 8. juna

B92 pre 10 dana
Haški sud će izreći konačnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopšteno je danas iz Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U odluci koju potpisuje sudija Priska Matimba Nijambe navedeno je da će presuda po žalbama Tužilaštva… »

"Čudno deluje taj rok, požurili sa odlukom!" Oglasio se Mladić nakon odluke suda

Srbija danas pre 10 dana
Mladić je rekao da je ova odluka iznenađenje s obzirom na to da je novi haški sudija pre par meseci zamenio prethodnog sudiju koji je umro. Odluka Međunarodnog mehanizma za krivične sudove u Hagu da generalu Ratku Mladiću predstavlja iznenađenje i… »

Zašto su požurili? Šta Darko Mladić kaže na najavu presude njegovom ocu, generalu Ratku

Večernje novosti pre 10 dana
Foto: V. N. Mladić je rekao da je ova odluka iznenađenje s obzirom na to da je novi haški sudija pre par meseci zamenio prethodnog sudiju koji je umro, te ocenio da je ovo kratak rok da se novi sudija upozna o predmetu. - Čudno deluje taj rok. Naša… »

Konačna presuda Ratku Mladiću 8. juna

RTV pre 10 dana
SARAJEVO - Haški sud će izreći konačnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopšteno je danas iz Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U odluci koju potpisuje sudija Priska Matimba Nijambe navedeno je da će presuda po žalbama… »

Vesti dana »