Ratko Mladić - vesti

U iščekivanju presude

Dojče vele pre 22 sata
U iščekivanju pravosnažne presude Radovanu Karadžiću, emocije preživelih žrtava su pomešane. Neki strahuju da bi promene u sudskom veću mogle uticati na kaznu.
Predsednica Udruženja „Majke enklava Srebrenica i Žepa“ Munira Subašić očekuje da će ratnom zločincu Radovanu Karadžiću biti izrečena kazna doživotne robije. „On je kao glavni organizator najodgovorniji za sve ratne zločine u... »

U Londonu premijera filma o suđenju Ratku Mladiću

Al Jazeera pre 3 dana
Film prati maratonski haški postupak bivšem komandantu Vojske Republike Srpske za genocid i druge zločine počinjene u BiH.
Novi BBC-jev dokumentarni film Suđenje Ratku Mladiću, koji prati maratonski haški postupak bivšem komandantu Vojske Republike Srpske za genocid i druge zločine počinjene u Bosni i Hercegovini, bit će prikazan 17. i 18. marta na... »

Rođendanske čestitke na javnom servisu

Cenzolovka pre 4 dana
Uz vijest o čestitkama predsjedavajućem Predsjedništva BiH, u Dnevniku RTRS-a podsjetili su i na rođendan Ratka Mladića koga prvostepena presuda osuđuje za ratne zločine.
U Dnevniku RTRS-a su 13. marta prenesene rođendanske čestitke upućene predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koje su, kako je saopšteno, uputili predsjednici Ruske Federacije Vladimir Putin i Narodne republike Kine... »

SDS: Licemerno saopštenje SNS-a

OK radio pre 6 dana
Socijaldemokratska stranka (SDS) u Vranju, u svojem saopštenju navodi da u svojoj političkoj praksi nije video strašnije, besramnije i licemernije saopštenje za javnost od onog koji se usudio da izda Gradski odbor SNS-a u Vranju.
Vranjski SDS na ovaj način je prokomentarisao odgovor vranjskih naprednjaka na saopštenje lokalnog DS-a. - Ljudi koji su se usudili da uopšte pominju Zorana moraju znati da je njihov vođa Aleksandar Vučić odbio i da prisustvuje... »

Za tačno 7 dana hag odlučuje o karadžićevoj sudbini! Ako presuda ne bude politička, Radovan se vraća u RS!

Srbija danas pre 6 dana
Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić očekuje da mu 20. marta u Hagu bude izrečena oslobađajuća presuda ako drugostepeno veće u njegovom predmetu bude razmatralo samo činjenice i dokaze, izjavio je direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić.
On je rekao da je Karadžić uveren da dokazi, priloženi u žalbenom postupku, više nego očigledno pokazuju da treba da dobije oslobađajuću presudu pred Međunarodnim rezidualnim mehanizmom za krivične sudove. OVI SNIMCI POKAZUJU DA... »

Obilježavanje rođendana Milorada Dodika i ratnog zločinca Ratka Mladića u Dnevniku RTRS-a

Sandžak press pre 6 dana
Radio-televizija Republike Srpske u svojoj centralnoj informativnoj emisiji u utorak u 19:30 sati za drugu po važnosti vijest odabrala je rođendanske čestitke članu Predsjedništva BIH Miloradu Dodiku te obavještenje da je 77. rođendan proslavio i ratni zločinac Ratko Mladić. “Predsjednik Ruske... »

General ima samo jednu želju: Nadao se da dođe u Srbiju. Tuga izgovoriti na koje mesto...

Alo pre 6 dana
Alo: General ima samo jednu želju: Nadao se da dođe u Srbiju. Tuga izgovoriti na koje mesto...
Ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić napunio je juče 76 godina, a rođendan je proslavio sa suprugom Bosiljkom, koja je specijalno zbog toga otišla kod njega u Hag, gde služi kaznu doživotnog zatvora.
Kako saznajemo, Mladić, koji je teško bolestan i gotovo nepokretan, juče se posle dužeg vremena smejao i proveo nekoliko lepih sati, a pokloni koje mu je Bosiljka donela učinili su da mu se oči napune suzama... - Reč je o... »

Ovi snimci pokazuju da je heroj: Ovo je dokaz kako je Ratko Mladić spasavao muslimanske civile (video)

Srbija danas pre 7 dana
Na dan ubistva Zorana Đinđića u Haškom tribunalu rođendan slavi bivši general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić.
Ratko Mladić rođen je u selu Božanovići kod Kalinovika. Od 1965. je bio oficir Jugoslovenske narodne armije do njenog raspada 1992. POLJUBIO je NEPOZNATU DEVOJKU na ULICI: Rasplet situacije ODUŠEVIO JE SVE NA BALKANU POLJUBIO je... »

Osuđen je za genocid u Srebrenici, a ovi zabranjeni snimci otkrivaju kako je spasavao muslimanske civile!

Alo pre 7 dana
Alo: Osuđen je za genocid u Srebrenici, a ovi zabranjeni snimci otkrivaju kako je spasavao muslimanske civile!
Na dan ubistva Zorana Đinđića u Haškom tribunalu rođendan slavi bivši general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić.
Ratko Mladić rođen je u selu Božanovići kod Kalinovika. Od 1965. je bio oficir Jugoslovenske narodne armije do njenog raspada 1992. Uhapšen je 26. maja 2011. godine u selu Lazarevu kod Zrenjanina. Haški tribunal osudio ga je na... »

Ratko Mladić napunio 77 godina: General je dobro raspoložen, a ovo je njegova poruka za rođendan...

Kurir pre 7 dana
General Ratko Mladić dočekao je 77. rođendan u haškom pritvoru raspoložen, pozitivan i dobro se drži, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić. "Čuli smo se jutros. Majka je otišla tamo i zajedno provode ove dane oko njegovog rođendana", rekao je Darko Mladić. Darko je naglasio da su Mladićevi unuci... »

Radovan Karadžić: Konačna presuda za zločine

BBC News  pre 34 minuta  još 25 povezanih

Više od 238 žrtava ciklona u Mozambiku

Politika  pre 2 sata  još 12 povezanih

Bogdan: Košarkaški bogovi nas kaznili

B92  pre 2 sata  još 11 povezanih

Jak zemljotres u Turskoj! (video)

Mondo  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.