Ratko Mladić

Toma Fila objasnio: Evo zbog čega se raspala paklena ideja srpskih neprijatelja! (video)

Pravda pre 22 minuta
Advokat Toma Fila ispričao je u jutarnjem programu Hepi TV da Hrvati ne mogu na svoju ruku da naprave vojni kamp na teritoriji Kosova i Metohije. - Oni za slanje svojih vojnika moraju imati dozvolu KFOR-a. Prema tome, ja mislim da od toga nema ništa -… »

Detalji iz života dr kona koje niko do sada nije znao "Narod je bio jako ugrožen, raspad Jugoslavije mi je teško pao"

Srbija danas pre 28 minuta
Kon je istakao da je tokom rata neprekidno bio na linijama fronta. Epidemiolog Predrag Kon prokomentarisao je period sukoba na teritoriji nekadašnje SFRJ i istakao da mu je raspad zemlje jako teško pao jer je "verovao u bratstvo i jedinstvo". - U zimu… »

Sudija odlučio - gotovo je! Zbog Trampa prekinuto suđenje Ratku Mladiću?

Pravda pre 2 sata
Sin Ratka Mladića, Darko Mladić ispričao je u jutarnjem programu Hepi TV da je sudija Alfons Ori prekinuo predmet protiv Ratka Mladića. - Mi smo za kraj predmeta spremili tri insajderska svedoka, tri muslimana. Ori je prekinuo predmet i rekao da ne… »

Crnogorski ministar u fokusu istraživanja zbog negiranja genocida

Slobodna Evropa pre 20 sati
Da u Crnoj Gori i dalje postoje ideologije i politike koje su dovele do ratnih sukoba i zločina počinjenih tokom devedesetih godina tokom raspada bivše Jugoslavije, smatra blizu dvije trećine crnogorskih građana, pokazuje istraživanje Centra za… »

Munira Subašić: Očekujem doživotnu kaznu Mladiću

Danas pre 3 dana
Povodom najave iz Haga da će nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske pravosnažna presuda biti izrečena 8. juna Očekujem da će Ratku Mladiću biti potvrđena doživotna kazna zatvora, a bilo bi dobro da bude osuđen i za genocid u drugim… »

Pravosnažna presuda Ratku Mladiću biće izrečena osmog juna

Glas Amerike pre 7 dana
HAG — Ratku Mladiću, prvostepeno osuđenom na doživotni zatvor pred Haškim tribunalom, osmog juna će biti izrečena pravosnažna presuda, objavio je Međunarodni mehanizam za krivične sudove. Bivši ratni komandant Vojske Republike Srpske 2017… »

Poznato kada će biti izrečena presuda Ratku Mladiću

Vesti online pre 6 dana
Pravosnažna presuda generalu Ratku Mladiću, bivšem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, biće izrečena 8. juna ove godine, saopšteno je iz Međunarodnog mehanizma za krivične sudove. Presuda generalu Mladiću zakazana je za utorak… »

Mladićev sin: Odluka o izricanju presude preuranjena

Nova pre 6 dana
Odluka Međunarodnog mehanizma za krivične sudove u Hagu da za 8. jun zakaže izricanje pravosnažne presude generalu Ratku Mladiću predstavlja iznenađenje i čudno je zašto su požurili, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić. Mladić je rekao da… »

Pravosnažna presuda Ratku Mladiću 8. juna

Radio 021 pre 6 dana
Međunarodni sud u Hagu izreći će pravosnažnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopštio je danas taj sud. Generala Mladića (78), ratnog komandanta Vojske Republike Srpske, Haški tribunal je, 22. novembra 2017, nepravosnažno osudio na doživotni… »

Konačna presuda Ratku Mladiću 8. juna

IndeksOnline pre 6 dana
HAG – Haški sud će izreći konačnu presudu Ratku Mladiću 8. juna, saopšteno je danas iz Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U odluci koju potpisuje sudija Priska Matimba Nijambe navedeno je da će presuda po žalbama… »

Vesti dana »