Severna Koreja

U Grčku od 15. juna dolazak turista iz Srbije i još 28 zemalja

Novi magazin pre 4 sata
Grčka je danas objavila spisak 29 zemalja iz kojih će biti dozvoljen dolazak posetilaca od 15. juna, u okviru novog ublažavanja mera uvedenih radi suzbijanja pandemije koronavirusa. Tih 29 zemalja su Albanija, Australija, Austrija, Severna Makedonija… »

Severna Koreja napala SAD zbog otpužbi o sajberpretnjama

B92 pre 2 sata
Severna Koreja je danas kritikovala Sjedinjene Američke Države zbog saopštenja iz prošlog meseca u kojem su optužile Severnu Koreju za sajberpretnje. "Naša država nema nikakve veze sa onim što SAD tvrde da je sajber pretnja", navelo je… »

Grčka i Bugarska otvaraju granice i za građane Srbije

Insajder pre 3 sata
Grčka je danas objavila spisak 29 zemalja iz kojih će biti dozvoljen dolazak posetilaca od 15. juna, u okviru novog ublažavanja mera uvedenih radi suzbijanja pandemije koronavirusa, među kojima je i Srbija. Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko… »

Amerika optužuje Severnu Koreju za pranje najmanje 2,5 milijardi dolara

Blic pre 10 sati
Američko ministarstvo pravde optužilo je državnu banku Severne Koreje za nepoštovanje zakona o američkim sankcijama, a 28 severnokorejskih i pet kineskih državljana za pranje novca, proneveru i druga krivična dela, prenosi Rojters. Premaj… »

List Radničke partije Severne Koreje kritikuje zapadnu kulturu Nevidljivi neprijatelji su strašniji nego što nam se čini

Kurir pre 10 sati
Zvanični list vladajuće Radničke partije Severne Koreje "Nodong Sinmung" objavio je članak u kojem se upozorava na štetan uticaj zapadne kulture i savetuju građani da ne gledaju zapadne filmove i ne slušaju njihovu muziku. "Gledanje stranih… »

Od 15. juna u Grčku dozvoljen ulazak za turiste iz Srbije i još 28 zemalja

Moj Novi Sad pre 35 minuta
Grčka je danas objavila spisak 29 zemalja iz kojih će biti dozvoljen dolazak posetilaca od 15. juna, u okviru novog ublažavanja mera uvedenih radi suzbijanja pandemije korona virusa. Tih 29 zemalja su Albanija, Australija, Austrija, Severna Makedonija… »

London privremeno zatvorio ambasadu u Pjongjangu

Novi magazin pre 1 dan
Velika Britanija je privremeno zatvorila svoju ambasadu u Severnoj Koreji i evakuisala sve diplomate, saopštio je danas britanski ambasador Kolin Kruks i dodao da je ta mere preduzeta zbog drastičnih kontrola koje su severnokorejske vlasti uvele na… »

Severna Koreja snažno poručuje: Nećemo dozvoliti zapadnjacima da ispiraju umove naše omladine

Srbija danas pre 1 dan
Kad budete videli šta se nalazi na zabranjenoj listi, nećete poverovati. Zvanični list vladajuće Radničke partije Severne Koreje "Nodong Sinmung" objavio je članak u kojem se upozorava na štetan uticaj zapadne kulture i savetuju građani da ne… »

SAD optužuju S. Koreju za pranje najmanje 2,5 milijardi dolara

Dnevnik pre 21 sat
VAŠINGTON: Američko ministarstvo pravde optužila je danas državnu banku Severne Koreje za nepoštovanje zakona o američkim sankcijama a 28 severnokorejskih i pet kineskih državljana za pranje novca, proneveru i druga krivična dela, prenosi Rojters… »

Poruka koja je udarila na Zapad kao nikad pre!

Alo pre 22 sata
Zvanični list vladajuće Radničke partije Severne Koreje "Nodong Sinmung" objavio je članak u kojem se upozorava na štetan uticaj zapadne kulture i savetuju građani da ne gledaju zapadne filmove i ne slušaju njihovu muziku. "Gledanje stranih… »

Vesti dana »