Severna Koreja

U Severnoj Koreji korone zvanično i dalje – nema

Nova pre 6 dana
Severna Koreja i u najnovijem izveštaju Svetskoj zdravstvenoj organizaciji je saopštila da nema slučajeva zaraze kovida 19 u zemlji i da i dalje savršeno uspeva da spreči ulazak virusa. Na početku pandemije pre više od godinu dana ta izolovana… »

Severna Koreja i špijunaža: Kako je Pjongjang kidnapovao Japance da bi ih koristio za tajni rat

Radio 021 pre 5 dana
Japanska vlada tvrdi da su od 1977. do najmanje 1983. godine, severnokorejski agenti oteli 17 japanskih državljana. Sumnja se da ih je bilo više od 100. BBC/AFP/Getty Images 15. novembar 1977, Nigata, Japan: Sunce je već zalazilo te prohladne… »

Severna Koreja i špijunaža: Kako je Pjongjang kidnapovao Japance da bi ih koristio za tajni rat

BBC News pre 5 dana
Japanska vlada tvrdi da su od 1977. do najmanje 1983. godine, severnokorejski agenti oteli 17 japanskih državljana. Sumnja se da ih je bilo više od 100. 15. novembar 1977, Nigata, Japan: Sunce je već zalazilo te prohladne novembarske večeri kad je… »

Svet: Zatvaraju se škole u Torontu, pogoršanje u Indiji, Brazilu i Iranu; Severna Koreja: Nema zaraženih

RTV pre 6 dana
VAŠINGTON/ŽENEVA/RIO DE ŽANEIRO - Prema podacima sajta Worldometers, u svetu je od početkla pandemije potvrđeno 133.034.420 slučajeva korona virusa, a trenutno je aktivno 22.859.006 slučajeva infekcije. Od korona virusa je umrlo 2.886.246 ljudi, a… »

Severna Koreja obavestila SZO: Nemamo nijedan slučaj kovida-19, svi rezultati testova negativni

Blic pre 6 dana
Severna Koreja je obavestila Svetsku zdravstvenu organizaciju da nema nijedan slučaj kovida-19. U mejlu upućenom agenciji AP, predstavnik SZO u Severnoj Koreji Edvin Salvador je naveo da je Severna Koreja izvestila o testiranju 23.121 osobe na korona… »

Severna Koreja tvrdi da nema nijedan slučaj korone

Radio 021 pre 6 dana
Severna Koreja obavestila je Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) da na svojoj teritoriji nije zabeležila nijedan slučaj virusa korona, javlja danas AP. Predstavnik SZO u Pjongjangu Edvin Salvador izjavio je da je Severna Koreja testirala 23.121 osobu… »

Jedna zemlja javila se SZO i rekla: Mi nemamo zaraženih

B92 pre 6 dana
Pjongjang -- Severna Koreja obavestila je Svetsku zdravstvenu organizaciju da na svojoj teritoriji nije zabeležila nijedan slučaj virusa korona, javlja danas AP. Predstavnik SZO u Pjongjangu Edvin Salvador izjavio je da je Severna Koreja testirala… »

Severna Koreja: Nemamo nijedan slučaj zaraze koronavirusom

N1 Info pre 6 dana
Severna Koreja obavestila je Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) da na svojoj teritoriji nije zabeležila nijedan slučaj koronavirusa, javlja danas AP. Predstavnik SZO u Pjongjangu Edvin Salvador izjavio je da je Severna Koreja testirala 23.121 osobu… »

Jedna zemlja javila se SZO i rekla: Mi nemamo zaraženih

Prva pre 6 dana
Severna Koreja obavestila je Svetsku zdravstvenu organizaciju da na svojoj teritoriji nije zabeležila nijedan slučaj virusa korona, javlja danas AP. Predstavnik SZO u Pjongjangu Edvin Salvador izjavio je da je Severna Koreja testirala 23.121 osobu na… »

Prva zemlja koja se povukla! Oni su otkazali dolazak na Olimpijske igre, jedni slave - drugi žale!

Blic sport pre 6 dana
Severna Koreja saopštila je da neće učestvovati na ovogodišnjim odloženim , kako bi zaštitila svoje sportiste od korona virusa. Odlukom su prekinute nade Južne Koreje da će iskoristiti Igre za nastavak razgovora sa Pjongjangom u vezi sa zastojem u… »

Vesti dana »