Severna Koreja

Japan produžio sankcije S. Koreji za još dve godine

RTV pre 11 dana
TOKIO - Vlada Japana odlučila je da za još dve godine produži sankcije Severnoj Koreji jer nastavlja da razvija svoj nuklearni program i ne doprinosi napretku u rešavanju slučajeva otetih Japanaca. Japanskim sankcijama je obustavljena sva trgovinska… »

Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju

Beta pre 11 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je danas ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije korona virusa. Severna Koreja je prva… »

Severna Koreja neće na Igre: Nemamo zaražene, štitimo se

Nova pre 11 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa, saopšteno je iz ministarstva sporta u Pjongjangu. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta… »

Strah od korone! Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijadi u Tokiju

Večernje novosti pre 11 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije korona virusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje, objavljeno je na sajtu ministarstva… »

Zbog straha od korone: Severna Koreja odustala od Olimpijskih igara

Srbija danas pre 11 dana
Žele da zaštite svoje sportiste. Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje… »

Severna Koreja odustala od OI u Tokiju!

Telegraf pre 11 dana
Ovo će biti prvi put da Severna Koreja propušta Letnje olimpijske igre od kada je bojkotovala takmičenje u Seulu 1988. godine u vreme hladnog rata. Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama (OI) u Tokiju zbog bojazni od… »

Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijadi u Tokiju

RTS pre 11 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije korona virusa, saopšteno je iz ministarstva sporta u Pjongjangu. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta… »

U Severnoj Koreji uspešno recikliraju baterije iz električnih automobila

RTS pre 11 dana
Dobar deo svetske ekonomije sve više se oslanja na proces reciklaže. Svesni činjenice da je reciklaža posao budućnosti, u Severnoj Koreji krenuli su u nov poduhvat sa starim materijalima. Opremljeni specijalnom zaštitnom opremom, inženjeri… »

LG i definitvno prestaje da proizvodi telefone

Kamatica pre 12 dana
„LG“ će svoj tržišni udeo u Severnoj Americi od deset odsto prepustiti „Samsungu“ i „Eplu“. Analitičari očekuju da će „Samsung“ bolje moći da pokrije upražnjeno mesto na tržištu jer, za razliku od „Epla“, u ponudi ima više… »

LG se povlači sa tržišta mobilnih telefona

N1 Info pre 12 dana
Južnokorejski "LG electronics" ugasiće svoje odeljenje za proizvodnju mobilnih telefona, nakon što nije uspeo da nađe kupca za njega, što znači da je ovo prvi veliki proizvođač koji se potpuno povlači sa tržišta. „LG“ će svoj tržišni… »

Vesti dana »