Severna Koreja

Severna Koreja ne učestvuje na Olimpijskim igrama u Tokiju

Sportski žurnal pre 7 dana
Odluka je doneta 25. marta na sastanku Olimpijskog komiteta Severne Koreje. Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije korona virusa, saopšteno je danas iz ministarstva… »

Zbog korone ne idu na igre u Tokio: Veliki problemi, otkazan i pripremni turnir, virus pravi haos

Mondo pre 7 dana
Prva zemlja koja je otkazala učešće na Olimpijskim igrama. Prva zemlja koja je otkazala učešće na Olimpijskim igrama Duže od godinu dana svet je u pandemiji koronavirusa, zbog čega su prošle godine odložene Olimpijske igre, ali tu nije kraj… »

Severna Koreja odustala od nastupa na OI u Tokiju

Sport klub pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste usred pandemije koronavirusa, saopštilo je tamošnje ministarstvo sporta. Odluka je doneta 25.marta na sastanku Olimpijskog odbora Severne… »

Jedna zemlja odustala od Olimpijskih igara

OK radio pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje, objavljeno je na sajtu ministarstva… »

Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju

Radio sto plus pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je danas ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije korona virusa. Severna Koreja je prva… »

Severna Koreja odustala od OI u Tokiju!

Vesti online pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama (OI) u Tokiju zbog bojazni od koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo sporta ove zemlje. Južna Koreja se nadala da će Igre biti prilika da se obnove mirovni razgovori ove dve zemlje… »

Japan produžio sankcije Severnoj Koreji za dve godine

Danas pre 7 dana
Japan je produžio sankcije Severnoj Koreji za još dve godine, dok Pjongjang nastavlja da razvija nuklearno oružje i ne beleži nikakav napredak u rešavanju slučaja otmice japanskih državljana, saopštio je danas generalni sekretar japanske Vlade… »

Jedna zemlja odustala od Olimpijskih igara

B92 pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje, objavljeno je na sajtu ministarstva… »

Prva država koja odustaje od olimpijskih igara: Imaju dobar razlog!

Hot sport pre 7 dana
Severna Koreja je prva država neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. Taj potez je povukla kako bi zaštitila svoje sportiste usred pandemije koronavirusa, saopštilo je tamošnje ministarstvo sporta. Odluka je donesena 25. marta… »

Severna Koreja zbog pandemije odustala od Olimpijskih igara u Tokiju

N1 Info pre 7 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije koronavirusa. Severna Koreja tvrdi da nema… »

Vesti dana »