SPO

Inicijativa SPO: Američkom predsedniku podići spomenik na Bulevaru Mihajla Pupina

Moj Novi Sad 08.09.2020
Gradski odbor Srpskog pokreta obnove u Novom Sadu podneo je danas inicijativu za postavljanje spomenika u čast Tomasa Vudroa Vilsona, 28. predsednika SAD, u znak zahvalnosti za sve što je učinio za srpski narod. Inicijativa je podneta gradonačelniku… »

Predstavljena kampanja SPO – Naš Beč je u najboljim rukama

Vesti online 07.09.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) u Beču počela je danas predizbornu kampanju za izbore u glavnom gradu zakazane za 11. oktobar, predstavljanjem izbornih plakata pod sloganom „Sa gradonačelnikom Mihaelom Ludvigom naš Beč je u najboljim… »

Drašković: Otvorena vrata nadi da će se sporovi rešiti dogovorom

Danas 04.09.2020
Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO), Vuk Drašković, izjavio je da je sporazum koji je u Beloj kući u Vašingtonu danas potpisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, otvorio vrata nade da će se svi preostali sporovi Srbije i Kosova, kao i u celom… »

SPO sve jača u Beču

Vesti online 04.09.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) u Beču sve je snažnija pred izbore u glavnom gradu Austrije, zakazanim za 11. oktobar. Neposredno pred početak zvanične kampanje SPO ta stranka, prema istraživanjima javnog mnjenja, može računati na 40… »

Jugović iz SPO: Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića

Kurir 03.09.2020
Potpredsednik SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine, isitičući značaj sastanka u Vašingtonu. "Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića i… »

SPO podržao Vučića: "Kosovski problem opterećuje i nas i naš region"

Srbija danas 03.09.2020
Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine. Potpredsednik SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i… »

SPO podržao Vučića: Kosovski problem nas opterećuje

Večernje novosti 03.09.2020
POTPREDSEDNIK SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine, ističući značaj sastanka u Vašingtonu. - Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića i… »

Guša i Žoja - Zelenovićevi jurišnici u Šapcu!

Alo 02.09.2020
Evo na šta su sve spremni. Kolika je cena jednog glasa za Zelenovića? Ko tu cenu plaća? Poslušajte kako Zelenovićevi jurišnici kupuju podršku! Telefonski razgovor Željka Radučića Guše - aktiviste i Živojina Vuletića Žoje predsednika SPO i… »

Pojavio se snimak dogovora: Zelenović kupuje glasove po šabačkim selima (video)

Večernje novosti 01.09.2020
NA društvenim mrežama Šapčana, u utorak ujutru, pojavio se snimak telefonskog razgovora između šefa odborničke grupe "Zajedno za Srbiju", advokata Živojina Vuletića sa jednim stranačkim aktivistom, u kojem se čuje kako se njih dvojica… »

Srpkinja kandidat za predsednika opštine u Beču

Politika 01.09.2020
BEČ – Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) kandidovala je na bečkim izborima, zakazanim za 11. oktobar, jednu Bečlijku srpskog porekla za predsednika 5. bečke opštine Margareten. Silvija Janković, čiji su roditelji poreklom iz Smedereva… »

Vesti dana »