SPO

Srbi su postali važni u Beču zbog izbora

Alo 09.09.2020
Dobili su poziv. Kampanja za oktobarske izbore u Beču drugačija je ove godine, ne samo zbog pandemije korona virusa, već i zbog toga što je vodeća stranka u Beču, Socijaldemokratska partije Austrije (SPO) veliku pažnju posvetila i Bečlijama… »

Traže da se Vudrou Vilsonu podigne spomenik i u Novom Sadu

Radio 021 08.09.2020
Gradski odbor SPO podneo je danas inicijativu da se 28. predsedniku SAD Tomasu Vudrou Vilsonu podigne spomenik i u Novom Sadu. Inicijativa je podneta gradonačelniku Milošu Vučeviću i Savetu za kulturu Skupštine grada, a kako se navodi, "u znak… »

Inicijativa SPO: Američkom predsedniku podići spomenik na Bulevaru Mihajla Pupina

Moj Novi Sad 08.09.2020
Gradski odbor Srpskog pokreta obnove u Novom Sadu podneo je danas inicijativu za postavljanje spomenika u čast Tomasa Vudroa Vilsona, 28. predsednika SAD, u znak zahvalnosti za sve što je učinio za srpski narod. Inicijativa je podneta gradonačelniku… »

Predstavljena kampanja SPO – Naš Beč je u najboljim rukama

Vesti online 07.09.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) u Beču počela je danas predizbornu kampanju za izbore u glavnom gradu zakazane za 11. oktobar, predstavljanjem izbornih plakata pod sloganom „Sa gradonačelnikom Mihaelom Ludvigom naš Beč je u najboljim… »

Drašković: Otvorena vrata nadi da će se sporovi rešiti dogovorom

Danas 04.09.2020
Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO), Vuk Drašković, izjavio je da je sporazum koji je u Beloj kući u Vašingtonu danas potpisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, otvorio vrata nade da će se svi preostali sporovi Srbije i Kosova, kao i u celom… »

SPO sve jača u Beču

Vesti online 04.09.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) u Beču sve je snažnija pred izbore u glavnom gradu Austrije, zakazanim za 11. oktobar. Neposredno pred početak zvanične kampanje SPO ta stranka, prema istraživanjima javnog mnjenja, može računati na 40… »

Jugović iz SPO: Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića

Kurir 03.09.2020
Potpredsednik SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine, isitičući značaj sastanka u Vašingtonu. "Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića i… »

SPO podržao Vučića: "Kosovski problem opterećuje i nas i naš region"

Srbija danas 03.09.2020
Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine. Potpredsednik SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i… »

SPO podržao Vučića: Kosovski problem nas opterećuje

Večernje novosti 03.09.2020
POTPREDSEDNIK SPO i poslanik Aleksandar Jugović pružio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u pregovorima Beograda i Prištine, ističući značaj sastanka u Vašingtonu. - Podržavam politiku dijaloga predsednika Aleksandra Vučića i… »

Guša i Žoja - Zelenovićevi jurišnici u Šapcu!

Alo 02.09.2020
Evo na šta su sve spremni. Kolika je cena jednog glasa za Zelenovića? Ko tu cenu plaća? Poslušajte kako Zelenovićevi jurišnici kupuju podršku! Telefonski razgovor Željka Radučića Guše - aktiviste i Živojina Vuletića Žoje predsednika SPO i… »

Vesti dana »