SPO

Kosovo je izgubljeno 1999, ali ne i Srbi i crkve: Drašković na sednici Glavnog odbora SPO-a

Telegraf 06.10.2019
Drašković je ponovio i da su tzv. zamrznuti konflikt i čekanje dana kada će Rusija i Kina "poraziti Zapad" samo "ponor u koji se gura Srbija" Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković ponovio je danas da je istina da je "Kosovo, kao… »

Suzuki najavio dva koncepta

Nacionalna klasa 06.10.2019
Suzuki će predstaviti Waku SPO konceptualni plag-in hibridni automobil na ovogodišnjem Sajmu automobila u Tokiju. Vozilo sadrži dizajnerske elemente koji mogu da se menjaju u skladu sa ličnim preferencijama. Pored ovog ultrakompaktnog koncepta biće… »

SPO obeležio 20. godišnjicu atentata na Ibarskoj

Dnevnik 03.10.2019
BEOGRAD: Pomenima na Topčiderskom groblju i u hramu Svetog Luke na Vidikovcu, danas je obeležena 20.godišnjica od akta državnog terorizma - ubistva četvorice funkcionera Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali: Veselina Boškovića, Zvonka… »

SPO obeležio 20.godišnjicu atentata na Ibarskoj

IndeksOnline 03.10.2019
BEOGRAD – Pomenima na Topčiderskom groblju i u hramu Svetog Luke na Vidikovcu, danas je obeležena 20.godišnjica od akta državnog terorizma – ubistva četvorice funkcionera Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali: Veselina Boškovića, Zvonka… »

Kako se država obračunavala s neistomišljenicima: 20 godina od ubistva na Ibarskoj magistrali

Insajder 03.10.2019
Od atentata na Ibarskoj magistrali i pokušaja ubistva Vuka Draškovića, lidera Srpskog pokreta obnove (SPO), prošlo je 20 godina. Tog 3. oktobra, iako je Drašković preživeo, poginula su četiri člana jedne od tada vodećih opozicionih stranaka u… »

Špijunka: Slučajni susret

Večernje novosti 02.10.2019
Ambasador Jermenije, pri slučakjnom susretu, prisetio se druženja sa Draškovićem tokom osamdesetih godina. NOVI ambasador Jermenije u Srbiji Ašot Hovakimijan imao je prošle nedelje slučajni susret sa predsednikom SPO Vukom Draškovićem, kojeg nije… »

Neki su i nagrađeni za zločin na Ibarskoj

Danas 02.10.2019
Autorski tekst lidera Srpskog pokreta obnove povodom dvadeset godina od atentata u kome su poginula četvorica članova te stranke Bila je nedelja, a 3. oktobar 1999. Kamionom DB, natovarenim peskom, na Ibarskoj magistrali, ubijeni su meni najbliži u… »

Bahato ponašanje socijaldemokratskih funkcionera

Vesti online 02.10.2019
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) ističe da se zalaže za radničku klasu, ali njeni funkcioneri uopšte ne žive život „običnih“ građana, štaviše, često se „bahate“. Poslednji slučaj takvog ponašanja je doskorašnji generalni… »

Kurc prvi na razgovoru kod Van der Belena

RTS 02.10.2019
Predsednik Austrije Aleksander van der Belen započeo je razgovore sa partijama koje su nakon prevremenih parlamentarnih izbora prešle cenzus. Prvi kojeg je Van der Belen primio bio je Sebastijan Kurc, čija partija OVP je ubedljivi pobednik nedeljnih… »

Van der Belen primio Kurca

Vesti online 02.10.2019
Predsednik Austrije Aleksander van der Belen započeo je danas razgovore sa partijama koje su, nakon prevremenih parlamentarnih izbora, prešle cenzus. Prvi kojeg je primio Van der Belen je Sebastijan Kurc, čija partija je ubedljivi pobednik nedeljnih… »

Vesti dana »