SPO

Veći broj srpskih kandidata na izborima u Beču

RTV 10.10.2020
BEČ - Građani Beča sutra će na izborima za pokrajinu i grad Beč odlučiti o tome ko će narednih pet godina voditi austrijsku prestonicu, a iako je gotovo sigurno da će ostati u rukama Socijaldemokratske partije Austrije (SPO), zanimljivo je videti… »

Đukić i Balaban u „suočavanju“

Večernje novosti 07.10.2020
POKRAJINSKI poslanik iz redova SPO-a Milan Đukić i istoričar i politički analitičar Milovan Balaban gostuju u večerašnjoj emisiji "Suočavanje" koja se od 21 sat emituje uživo na Novosadskoj televiziji. Vodiće se debata o godišnjici… »

Drašković ne oprašta ni mrtvom Đinđiću

Danas 06.10.2020
Povodom tvrdnji u intervjuu predsednika SPO za list Blic U intervjuu „Blicu“ : „Moja istina o 5. oktobru“ Vuk Drašković je u stvari rekao istinu o sebi. O nekada neprikosnovenom „kralju trgova“ koji se posle 2000. pretvorio u političkog… »

Oglasio se legijin kum! Otkrio nepoznate detalje iz života Milorada Ulemeka

Pravda 06.10.2020
Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik "crvenih beretki" i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, a njegov prijatelj… »

Otkriveno kako se provode dani robije u "Zabeli": Legijin kum Rambo prepričao kako teče život robijaša!

Srbija danas 06.10.2020
Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik "crvenih beretki" i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, a njegov prijatelj… »

Legijin kum otkriva kako mu izgleda dan u Zabeli: Sat navija u 5.55, sam je već 19 godina, a robija mu je mačji kašalj!

Mondo 06.10.2020
Čovek mačka, koji je već 19 i po godina u samici, tvrdi da mu robija pada lako! Čovek mačka, koji je već 19 i po godina u samici, tvrdi da mu robija pada lako! Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik "crvenih beretki" i kum Milorada Ulemeka Legije… »

Legijin kum otkriva detalje robije: Sat navija u 5.55, a niko ne bi verovao da mu ovako izgleda dan u Zabeli! Sam je već 19…

Kurir 06.10.2020
Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik „crvenih beretki“ i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, a njegov prijatelj… »

On ih je štitio! Vuk Drašković otkrio dugo čuvanu tajnu Vojislava Koštunice

Mondo 06.10.2020
Predsednik SPO je objasnio kako gleda na ulogu Koštunice u padu Miloševića, a nakon toga i na vlasti. Predsednik SPO je objasnio kako gleda na ulogu Koštunice u padu Miloševića, a nakon toga i na vlasti. Književnik i predsednik Srpskog pokreta… »

Ovako izgleda Rambov dan u zatvoru: "Super mi je u samici, mačiji kašalj!"

Alo 06.10.2020
Rekorder! Čovek mačka, koji je već 19 i po godina u samici, tvrdi da mu je robija mačji kašalj! Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik „crvenih beretki“ i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana… »

Vuk Drašković: DOS je moja najveća politička greška

Nova 06.10.2020
Naravno da ne bi došlo do onakvog 5. oktobra da nije pao SPO, jer su peti oktobar odlučujuće izvele Miloševićeve službe bezbednosti, JSO Milorada Ulemeka Legije i zemunski klan mafijaša i ubica, tvrdi u intervjuu za "Blic" predsednik Srpskog… »

Vesti dana »