SPO

Bivši šef crnogorske tajne policije se sumnjiči za nezakonito snimanje opozicije

Slobodna Evropa pre 1 dan
Zbog nezakonitog snimanja i praćenja više osoba u Crnoj Gori, Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) je podnijelo krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejana Peruničića i bivšeg agenta te službe, Srđe… »

"Srpska lista je zlo, a Ujedinitelj Kurti je odlican za Srbe!"

Alo pre 17 dana
Političarka i kandidat GI „za slobodu pravdu i opstanak“ – GI SPO, Rada Trajković, kampanju povodom predstojećih izbora na tzv. Kosovu započela je iz Kosovske Mitrovice – na mestu gde je ubijen Oliver Ivanović. Optužila je Srpsku listu da… »

"Srpska lista je jedina koja brani Srbe na Kosmetu" Petković: Trajković se nudi zagovorniku "Velike Albanije"

Srbija danas pre 17 dana
Srpska lista je jedina brana velikoalbanskom projektu i pogromu Srba na Kosovu i Metohiji. - Kandidat Građanske inicijative "Za slobodu pravdu i opstanak" (GI SPO) Rada Trajković, i slični njoj spremni na saradnju sa zagovornicima ''Velike Albanije''… »

Trajković: Građani biraju između dobra i zla

Nova pre 17 dana
Uoči izbora na KiM zakazanih za 14. februar, političarka i kandidat GI „za slobodu pravdu i opstanak“ – GI SPO, Rada Trajković, kampanju je započela iz Kosovske Mitrovice – na mestu gde je ubijen Oliver Ivanović. Kako prenosi Kossev ona je… »

Milo đukanović pod istragom: Od 18 prijava protiv predsednika 12 je odbačeno ali ostale mogu skupo da ga koštaju?

Pravda pre 18 dana
Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i članova njegove porodice 12 je odbačeno, u četiri predmeta istražitelji iz Specijalnog policijskog ođeljenja (SPO) još postupaju, a dva su ustupljena drugim tužilaštvima… »

Milu gori pod nogama! Đukanović uspeo da se izvuče za 12 prijava, ali od ovih će teško "pobeći"

Srbija danas pre 18 dana
Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovica i članova njegove porodice 12 je odbačeno. Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovica i članova njegove porodice 12 je odbačeno, u četiri predmeta… »

Radonjić: Đukanovića istražujemo u još četiri predmeta

Dnevnik pre 17 dana
"Svaki od tih predmeta je javan, ne nosimo ih sa sobom i kome god sud odobri može u njih da izvrši uvid", istakao je šef Specijalnog policijskog odeljenja Dragan Radonjić. PODGORICA: Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila… »

Crnogorski predsednik uspeo da pređe 12 prijava, ali za ova dela još može da odgovara!

Alo pre 17 dana
Od 18 prijava podnetih protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovica i članova njegove porodice 12 je odbačeno, u četiri predmeta istražitelji iz Specijalnog policijskog ođeljenja (SPO) još postupaju, a dva su ustupljena drugim tužilaštvima… »

SPO: Vreme je da Dašić da ostavku

Ritam grada Kg pre 22 dana
Povodom najnovijih dešavanja u Gradskoj upravi, ostavki funkcionera i optužbi za polno uznemiravanje, saopštenjem za javnost oglasio se Srpski pokret obnove. U kragujevačkom odboru tes stranke smatrajud da je vreme i da gradonačelnik Nikola Dašić… »

SPO očekuje Dašićevu ostavku zbog lošeg izbora kadrova i afera

Glas Šumadije pre 22 dana
Srpski pokret obnove (SPO) u Kragujevcu je saopštio danas da od gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića očekuje da podnese ostavku zbog lošeg izbora kadrova i „skandala koji direktno narušavaju ugled grada”. U saopštenju se navodi da je… »

Vesti dana »