SPO

SPO predložio Vladi Srbije i Skupštini Beograda podizanje Trijumfalne kapije

Danas pre 2 dana
Srpski pokret obnove (SPO) predložio je danas Vladi Srbije i Skupštini grada Beograda podizanje Trijumfalne kapije, koja će, kako su istakli, simbolizovati pobede srpske vojske i države u balkanskim ratovima i Velikom (Prvom svetskom) ratu. Kako se… »

Ako ostane ovako, Austriju čeka politički zemljotres

B92 pre 2 dana
Beč -- U Beču će iduće godine biti održani redovni izbori, koji bi mogli da izazovu politički "zemljotres", zbog velikog pada popularnosti vladajuće partije. Prema podacima istraživanja, koje je sroveo Institut "Riserč afers", Socijaldemokratska… »

Predlog stigao u Vladu Srbije: “Beogradu treba Trijumfalna kapija”

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Trijumfalna kapija u Parizu, Profimedia Srpski pokret obnove predložio je danas Vladi Srbije i Skupštini grada Beograda podizanje Trijumfalne kapije, preneo je B92. Kako ističu iz SPO-a, ona bi simbolizovala pobede srpske vojske i države u… »

U Vladu stigao predlog — traže trijumfalnu kapiju u Beogradu

Sputnik pre 2 dana
Srpski pokret obnove (SPO) predložio je Vladi Srbije i Skupštini grada Beograda da se u prestonici podigne trijumfalna kapija, kao simbol pobede srpske vojske i države u Balkanskim ratovima i Velikom ratu. Zamenik predsednik te stranke Aleksandar… »

Detalji iz života: Zoran Marjanović izbegao smrt na Ibarskoj magistrali

Mondo pre 4 dana
Zoran Marjanović (41), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove (SPO), piše danas beogradska štampa. Zoran Marjanović… »

Marjanović je odlučio da ispriča do sada nepoznate detalje iz svog života: Radio sam za brata Danice Drašković!

Alo pre 4 dana
Neverovatno. Prvi posao: Optuženi za ubistvo pevačice Jelene Marjanović kaže da je pre 21 godinu bio vozač Veselina Boškovića, ubijenog brata Danice Drašković, ali da s njom danas nema nikakav kontakt. Zoran Marjanović (41), kome se sudi zbog… »

Zoran Marjanović izbegao atentat na Ibarskoj

Alo pre 6 dana
Zoran Marjanović (41) optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera SPO. Marjanović je tada bio lični vozač Veselina Boškovića, brata Danice… »

Šokantno otkriće iz života Zorana Marjanovića: Čudom izbegao smrt u atentatu na Ibarskoj 1999. a evo kako se izvukao!

Kurir pre 5 dana
Zoran Marjanović (41), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove (SPO)! Marjanović je tada bio lični vozač Veselina… »

Svi čekaju čolin spektakl: Među prvima stigao Aco Pejović sa suprugom, tu je ministarka, ali i zvezda "Granda"

Blic pre 9 dana
Zdravko Čolić će večeras u beogradskoj Areni otvoriti svoj prvi koncert u nizu, a brojne poznate ličnosti okupile bi se kako bi uživale u njegovoj muzici. Među prvima koji se pojavio je pevac Aco Pejović. On je za ruku vodio suprugu Biljanu, a… »

SPO otpušta zaposlene, ali ostavlja skupe eksterne savetnike

Vesti online pre 11 dana
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO), u svojoj centrali otpustiće jednu četvrtinu osoblja, a ostaviće, uz jeftinije ugovore, eksterne savetnike. Dugovi SPO iznose 14,9 miliona evra, a loše finansijsko stanje nateralo je socijaldemokrate na… »

Vesti dana »