SPO

Jugović: Apelujem na EU da ukori Prištinu zbog kršenja Briselskog sporazuma!

Alo pre 10 sati
Apelujem na Evropsku uniju da ukori prištinske vlasti zbog kršenja Briselskog sporazuma i da osudi svaku zabranu ulaska na teritoriju Kosova srpskim zvaničnicima, čak i njenu najavu, jer takvi postupci ne doprinose normalizaciji odnosa u regionu -… »

Jugović apeluje na EU: Ukoriti Prištinu zbog kršenja Briselskog sporazuma

Srbija danas pre 10 sati
Aleksandar Jugović smatra da EU treba da insistira na poštovanju sporazuma čiji je garant. Apelujem na Evropsku uniju da ukori prištinske vlasti zbog kršenja Briselskog sporazuma i da osudi svaku zabranu ulaska na teritoriju Kosova srpskim… »

Mihael Ludvig reizabran za gradonačelnika Beča

Vesti online pre 15 sati
Dosadašnji gradonačelnik Beča Mihael Ludvig reizabran je danas na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine grada i pokrajine Beč. Ludvig je reizabran sa 60 glasova, što znači da je za njega glasalo i šest poslanika iz redova opozicije. Naime… »

Jugović: EU da ukori Prištinu zbog kršenja Briselskog sporazuma

Večernje novosti pre 17 sati
APELUJEM na Evropsku uniju da ukori prištinske vlasti zbog kršenja Briselskog sporazuma i da osudi svaku zabranu ulaska na teritoriju Kosova srpskim zvaničnicima, čak i njenu najavu, jer takvi postupci ne doprinose normalizaciji odnosa u regionu -… »

"Bio je jedan i jedinstven": Političari se oglasili povodom smrti patrijarha Irineja

Blic pre 4 dana
Srpski političari opraštaju se ovog jutra od patrijarha Irineja koji je u VMC Karaburma preminuo od posledica virusa korona. Nakon predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, povodom smrti patrijarha oglasili… »

Saučešća povodom smrti patrijarha Irineja

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Naš patrijarh Irinej ostaće upamćen kao veliki trudbenik i borac za Crkvu, krunu i naš narod i kao takav, zauvek će ostati u našim srcima, poručio je danas Aleksandar Karađorđević, koji dodaje da su on i njegova supruga sa velikom… »

Austrijski parlament usvojio odluku o drugom „zaključavanju“

Vesti online pre 9 dana
Austrijski parlament usvojio je odluku o drugom „zaključavanju“ Austrije, sa ograničenjem kretanja koje će važiti celog dana, u cilju suzbijanja širenja koronavirusa. Nove mere počeće da se primenjuju od sutra, a one imaju za cilj drastično… »

“Crveno-pink” Austrijska SPO i Neos dogovorile novu vladu za Beč

Blic pre 8 dana
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) i stranka Neos dogovorili su novu vladu za grad i pokrajinu Beč, nešto duže od mesec dana od održanih izbora. Iz SPO je saopšteno da su pregovori sa Neos-om uspešno završeni i da će lideri dve stranke… »

Beč dobija „crveno-pink“ vladu

Vesti online pre 8 dana
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) i stranka Neos dogovorili su novu vladu za grad i pokrajinu Beč, nešto duže od mesec dana od održanih izbora. Iz SPO je saopšteno da su pregovori sa Neos-om uspešno završeni i da će lideri dve stranke… »

Broj novozaraženih i dalje dramatično raste: Zaključavanje Austrije produženo za još deset dana!

Srbija danas pre 12 dana
Opozicione stranke smatraju da se "zaključavanjem" krše osnovna ljudska prava. Austrijski parlament produžio je danas za još deset dana "zaključavanje" Austrije, sa policijskim časom od 20 do šest sati ujutro. Glasovima vladajućih stranaka -… »

Vesti dana »