SPO

Tajkun okupio politički vrh Austrije

Vesti online pre 3 dana
Tajkuni širom sveta preko svojih veza utiču na politički život, a u Austriji milijarder Rene Benko svoj uticaj dokazao je okupljanjem političkog vrha na svojoj žurci. Na tradicionalnom prijemu koji je Benko organizovao u jednom bečkom hotelu… »

Tajkun okupio politički vrh Austrije

Vesti online pre 3 dana
Tajkuni širom sveta preko svojih veza utiču na politički život, a u Austriji milijarder Rene Benko svoj uticaj dokazao je okupljanjem političkog vrha na svojoj žurci. Na tradicionalnom prijemu koji je Benko organizovao u jednom bečkom hotelu… »

Da li je bio saradnik Službe, kako je odveo kapetana Dragana U knin, ko je bila paloma: Dejan Lučić na svedočenju u Hagu…

Kurir pre 2 dana
HAG/BEOGRAD - U nastavku haškog procesa Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću-Frenkiju, tužioci su dokazivali da je svedok odbrane Dejan Lučić 1990-91. bio saradnik Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije, a Lučić je to negirao, potvrđujući… »

Tomanović: Moja tvrdnja da je Demokratska stranka imala paravojne formacije nije bila zlonamerna…

Nedeljnik pre 10 dana
Foto: Profimedia Advokat Zdenko Tomanović je izjavio da njegova izjava u Utisku nedelje – kada je Deomkratsku stranku povezao sa paravojnim formacijama tokom devedesetih – nije bila zlonamerna. “Moja tvrdnja nije neistinita i neetična. Ona se… »

Zdenko Tomanović o svojoj šok izjavi o demokratskoj stranci: Sve velike partije 90-tih bile na vezi sa paravnojnim…

Kurir pre 12 dana
BEOGRAD - Advokat Zdenko Tomanović saopštio je da njegova tvrdnja - da je Demokratska stranka, kao i sve "većinske stranke", 90-tih godina imale paravojne formacije - nije ni zlonamerna, ni neistinita, ni neetična, kako smatra DS, već da se odnosi na… »

Zeleni pretekli FPO, SPO pala ispod 20 odsto

Vesti online pre 14 dana
Stranka Zelenih u Austriji je sve popularnija i, po prvi put od 2000-te, pretekla je Slobodarsku partiju Austrije (FPO). Prema aktuelnom istraživanju javnog mnjenja i dalje je Narodna partija (OVP) Sebastijana Kurca najjača sa 38 odsto podrške. Na… »

Komunističke pristalice oskrnavile i išarale spomenik nastradalim žrtvama iz 1944.

Vesti online pre 15 dana
Spomen-obeležje „Kraljeva česma“ u Lisičjem potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na ubijene Beograđane 1944. godine, noćas je oskrnavljeno, što su najoštrije osudili Srpski pokret obnove (SPO) i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS)… »

Suzukijev retro futurizam: Waku SPO – auto koji se od karavana pretvara u kupe FOTO

B92 pre 16 dana
Ovaj koncept malog gradskog automobila može da menja oblik karoserije. Suzuki je na aktuelnom auto-salonu u Tokiju predstavio zanimljivo konceptno vozilo nazvano Waku SPO. U pitanju je plug-in hibridni automobil A segmenta dizajniran u retro stilu. Waku… »

Brane Lukić: Tasa i Nisić su nas izigrali

Bujanovačke pre 17 dana
Bujanovac, 30. oktobar 2019. Zbog nezadovoljstva odnosima unutar koalicije sa SPO i SPS, odnosno raspodelom funkcija posle izbora 2016. godine, lokalni odbor Jedinstvene Srbije (JS) je nedavno napustio koaliciju čija su dva odbornika deo vladajuće… »

Velika akcija u Podgorici: Policajci opkolili kriminalca, stavili mu lisice i strpali u kola

Kurir pre 20 dana
Najmanje jedna osoba uhapšena je u Podgorici, u akciji Specijalnog policijskog odeljenja. Muškarac čiji identitet nije još saopšten uhapšen je u lokalu u centru grada. Nedugo nakon što se parkirao, inspektori SPO-a opkolili su ga, stavili mu lisice… »

Vesti dana »