SPO

Vuk Drašković o najpogubnijem srpskom projektu: Da je Aleksandar izbegao atentat, Jugoslavija bi opstala

Politika 22.10.2019
Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je sinoć da bi Jugoslavija opstala i da bi sve bilo drugačije da je kralj Aleksandar izbegao atentat. On je ocenio da je kralj Aleksandar bio tvorac najveće države u istoriji Srba i svih… »

Drašković: Da je Aleksandar izbegao atentat Jugoslavija bi opstala

RTV 21.10.2019
BEOGRAD - Predsednik SPO Vuk Drašković izjavio je večeras da bi Jugoslavija opstala i da bi sve bilo drugačije da je kralj Aleksandar izbegao atentat. On je u emisiji "Stav" na televiziji O2 ocenio da je kralj Aleksandar bio tvorac najveće države u… »

Špijunka: Šumadijski čaj

Večernje novosti 18.10.2019
Josip Joška Broz i Aleksandar Čortić suprostavili stavove, pa posle emisije otišli u obližnji restoran. U JEDNOJ radio-emisiji nedavno su gostovali Josip Joška Broz, iz Komunističke partije, i Aleksandar Čotrić, iz SPO, a povod je bila… »

SPO u teškoj situaciji posle izbora u Austriji: Zapali u velike dugove posle poraza! Preduzimaju rigorozne mere!

Kurir 15.10.2019
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO), nakon velikih gubitaka na prevremenim parlamentarnim izborima, nalazi se u nezavidnoj finansijskoj situaciji, zbog koje će morati da smanjuje broj zaposlenih. Bečki dnevnik Esterajh, pozivajući se na… »

Isključenja struje za petak, 11. oktobar

Dnevnik 10.10.2019
Zbog radova na mreži struje sutra neće biti u sledećim ulicama: NOVI SAD: RIBARSKO OSTRVO - SVI POSLOVNI OBJEKTI NA RIBARSKOM OSTRVU; MORNARICA BRODOGRADILIŠTE; STUDENSKI DOM; BETON od 08.00 do 14.00 Radnička 20A-24, 35A, 35B, 41,43; Stevana Musića… »

Isključenja struje za petak, 11. oktobar

Radio 021 10.10.2019
Delovi Novog Sada, Kisača i Begeča u petak, 11. oktobra, neće imati struje. NOVI SAD Ribarsko ostrvo, svi poslovni objekti na Ribarskom ostrvu, Mornarica brodogradilište, Studentski dom, Beton, od 8 do 14 časova Radnička 20A-24, 35A, 35B, 41, 43… »

Forsa: Socijademokratska partija Nemačke pred raspadom

IndeksOnline 09.10.2019
BERLIN – Socijaldemokratska opcija u više evropskih zemalja je u krizi, zbog čega istraživač javnog mnjenja Manfred Gilner, iz nemačke agencije “Forsa”, prognozira negativan razvoj te političke struje u budućnosti. Na prevremenim… »

Kurc započeo pregovore sa drugim partijama

Vesti online 08.10.2019
Lider Narodne partije Austrije (OVP), koja je pobedila na prevremenim parlamentarnim izborima, Sebastijan Kurc započeo je danas razgovore u cilju formiranja nove vlade sa Socijaldemokratskom partijom (SPO). Liderka SPO Pamela Rendi-Vagner prva je pozvana… »

Drašković: Kosovo kao državna teritorija izgubljeno ali Srbi i manastiri mogu biti sačuvani

Danas 06.10.2019
„Prihvatamo i priznajemo istinu da je Kosovo, kao državna teritorija Srbije, izgubljeno 1999. godine, u besmislenom i tragičnom ratu protiv NATO alijanse, i da je krivac za taj istorijski poraz režim Slobodana Miloševića“ – rekao je danas Vuk… »

Tragovi afere "Ibica" koja je srušila austrijsku vladu, vode ka jednoj stranci

Blic 06.10.2019
Istraga u slučaju "Ibica", koji je doveo do pada austrijske vlade i uništio političku karijeru Hajnc-Kristijana Štrahea, doskorašnjeg lidera Slobodarske partije Austrije (FPO) i vicekancelara, dovela je do traga u redovima Socijaldemokratske partije… »

Vesti dana »