SPO

Socijaldemokrate pobedile na bečkim izborima

Nova 11.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije, kao što se i očekivalo, pobedila je na današnjim gradskim i opštinskim izborima u Beču, pokazuju izlazne ankete objavljene po zatvaranju izbornih mesta. Prema izlaznim anketama, SPO bi trebalo da osvoji 42 odsto… »

Bečki izbori: SPO pobedila, Štrahe se bori za cenzus

Večernje novosti 11.10.2020
SOCIJALEMOKRATSKA partija Austrije (SPO), kao što se i očekivalo, pobedila je na današnjim gradskim i opštinskim izborima u Beču, pokazuju izlazne ankete objavljene po zatvaranju izbornih mesta. Prema izlaznim anketama, SPO bi trebalo da osvoji 42… »

Bečlije biraju novu skupštinu

Vesti online 11.10.2020
U Beču su jutros počeli gradski i opštinski izbori, na kojima pravo glasa ima oko 1,36 miliona građana. Bira se nova skupština pokrajine, to jest grada, kao i opštinske vlasti u 23 bečka okruga. Prema poslednjim istrazzivanjima janog mnjenja… »

Veći broj srpskih kandidata na izborima za Beč

Vesti online 10.10.2020
Građani Beča sutra će na izborima za pokrajinu i grad Beč odlučiti o tome ko će narednih pet godina voditi austrijsku prestonicu, a iako je gotovo sigurno da će ostati u rukama Socijaldemokratske partije Austrije (SPO), zanimljivo je videti ko će… »

Srbi u trci za bečki parlament!

Alo 10.10.2020
Građani Beča sutra će na izborima za pokrajinu i grad Beč odlučiti o tome ko će narednih pet godina voditi austrijsku prestonicu, a iako je gotovo sigurno da će ostati u rukama Socijaldemokratske partije Austrije (SPO), zanimljivo je videti ko… »

Izbori u Beču: Velika šansa za srpsku zajednicu

Srbija danas 10.10.2020
Sutrašnji izbori u Beču nova su šansa srpske zajednice koja prvi put izlazi sa većim brojem kandidata. Građani Beča sutra će na izborima za pokrajinu i grad Beč odlučiti o tome ko će narednih pet godina voditi austrijsku prestonicu, a iako je… »

Veći broj srpskih kandidata na izborima u Beču

RTV 10.10.2020
BEČ - Građani Beča sutra će na izborima za pokrajinu i grad Beč odlučiti o tome ko će narednih pet godina voditi austrijsku prestonicu, a iako je gotovo sigurno da će ostati u rukama Socijaldemokratske partije Austrije (SPO), zanimljivo je videti… »

Đukić i Balaban u „suočavanju“

Večernje novosti 07.10.2020
POKRAJINSKI poslanik iz redova SPO-a Milan Đukić i istoričar i politički analitičar Milovan Balaban gostuju u večerašnjoj emisiji "Suočavanje" koja se od 21 sat emituje uživo na Novosadskoj televiziji. Vodiće se debata o godišnjici… »

Drašković ne oprašta ni mrtvom Đinđiću

Danas 06.10.2020
Povodom tvrdnji u intervjuu predsednika SPO za list Blic U intervjuu „Blicu“ : „Moja istina o 5. oktobru“ Vuk Drašković je u stvari rekao istinu o sebi. O nekada neprikosnovenom „kralju trgova“ koji se posle 2000. pretvorio u političkog… »

Oglasio se legijin kum! Otkrio nepoznate detalje iz života Milorada Ulemeka

Pravda 06.10.2020
Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik "crvenih beretki" i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, a njegov prijatelj… »

Vesti dana »