SPO

Tomanović: Moja tvrdnja da je Demokratska stranka imala paravojne formacije nije bila zlonamerna…

Nedeljnik 07.11.2019
Foto: Profimedia Advokat Zdenko Tomanović je izjavio da njegova izjava u Utisku nedelje – kada je Deomkratsku stranku povezao sa paravojnim formacijama tokom devedesetih – nije bila zlonamerna. “Moja tvrdnja nije neistinita i neetična. Ona se… »

Zdenko Tomanović: Moja izjava nije netačna i zlonamerna

Novi magazin 04.11.2019
Advokat Zdenko Tomanović u odgovoru na saopštenje Demokratske stranke (DS) kaže da njegova tvrdnja u emisiji Utisak nedelje da je DS imala paravojne formacije devedesetih godina, nije zlonamerna, nije neistinita i neetična. Izjava se, saopštio je… »

Zeleni pretekli FPO, SPO pala ispod 20 odsto

Vesti online 03.11.2019
Stranka Zelenih u Austriji je sve popularnija i, po prvi put od 2000-te, pretekla je Slobodarsku partiju Austrije (FPO). Prema aktuelnom istraživanju javnog mnjenja i dalje je Narodna partija (OVP) Sebastijana Kurca najjača sa 38 odsto podrške. Na… »

SPO osuđuje skrnavljenje spomen – obeležja „Kraljeva česma“

Danas 02.11.2019
„Srpski pokret obnove najoštrije osuđuje vandalizam nepoznatih izvršilaca koji su sinoć demolirali spomen-obeležje ‘Kraljeva česma’ na lokaciji Lisičji potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na ubijene Beograđane 1944. godine“… »

Suzukijev retro futurizam: Waku SPO – auto koji se od karavana pretvara u kupe FOTO

B92 01.11.2019
Ovaj koncept malog gradskog automobila može da menja oblik karoserije. Suzuki je na aktuelnom auto-salonu u Tokiju predstavio zanimljivo konceptno vozilo nazvano Waku SPO. U pitanju je plug-in hibridni automobil A segmenta dizajniran u retro stilu. Waku… »

Brane Lukić: Tasa i Nisić su nas izigrali

Bujanovačke 30.10.2019
Bujanovac, 30. oktobar 2019. Zbog nezadovoljstva odnosima unutar koalicije sa SPO i SPS, odnosno raspodelom funkcija posle izbora 2016. godine, lokalni odbor Jedinstvene Srbije (JS) je nedavno napustio koaliciju čija su dva odbornika deo vladajuće… »

Velika akcija u Podgorici: Policajci opkolili kriminalca, stavili mu lisice i strpali u kola

Kurir 28.10.2019
Najmanje jedna osoba uhapšena je u Podgorici, u akciji Specijalnog policijskog odeljenja. Muškarac čiji identitet nije još saopšten uhapšen je u lokalu u centru grada. Nedugo nakon što se parkirao, inspektori SPO-a opkolili su ga, stavili mu lisice… »

Kurc ima sve manje opcija da formira vladu: Okreće se razgovoru sa Zelenima, svi se pitaju ko će biti njegov konačan izbor…

Kurir 25.10.2019
Broj mogućih partnera Narodne partije Austrije (OVP) za formiranje buduće austrijske vlade se suzio, pošto je, nakon Socijaldemokratske partije (SPO), Neos saopštio da izlazi iz takozvanih razgovora za sondiranje spremnosti na koalicione pregovore, a… »

Kurc: Fokus na pregovore sa Zelenima

B92 24.10.2019
Broj mogućih partnera Narodne partije Austrije (OVP) za formiranje buduće austrijske vlade se suzio. Broj se smanjio jer je, nakon Socijaldemokratske partije (SPO), Neos saopštio da izlazi iz takozvanih razgovora za sondiranje spremnosti na koalicione… »

Po šumama i gradovima

Danas 23.10.2019
Možda se ponavljam, ali 20. oktobar mi je neobično drag praznik. Na taj dan je 1944. oslobođen Beograd u Drugom svetskom ratu, a taj datum, godinama skoro zaboravljen, „naprednjaci“ su od dolaska na vlast „vaskrsli“. Verovatno malo zbog… »

Vesti dana »