SPO

Glasovi putem pošte ojačali OVP i Zelene

Vesti online 14.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) osvojila je izbore za Beč i njegove opštine, ali veliki pobednik je i Narodna partija Austrije (OVP), koja je više nego udvostručila svoj rezultat, dok je glavni gubitnik Slobodarska partija Austrije (FPO)… »

Vuk Drašković: Milo je pobedio na izborima

Nova 14.10.2020
Srpski svet iluzija je koja nikad neće i ne može zaživeti, a ukoliko neko krene u avanturu da to ostvari, dovešće do novog krvoprolića, kazao je u emisiji Teleksopija na crnogorskoj Radio Anteni predsednik SPO Vuk Drašković. On je, takođe, u… »

Veliki broj Bečlija nije izašao da glasa

Vesti online 13.10.2020
Na nedeljnim gradskim i opštinskim izborima u Beču veliki broj građana nije izašao na glasanje, tako da je broj onih koji nisu iskoristili svoje pravo postao veći od broja birača pobedničke Socijaldemokratske partije Austrije (SPO). Bečlije koje… »

Veliki broj građana Beča nije glasao

B92 13.10.2020
Na nedeljnim gradskim i opštinskim izborima u Beču veliki broj građana nije izašao na glasanje. Broj onih koji nisu iskoristili svoje pravo postao veći od broja birača pobedničke Socijaldemokratske partije Austrije. Bečlije koje nisu glasale… »

Izbori u Beču: Prebrojavanje glasova stiglih poštom, SPO odneo pobedu, Štrahe na ivici cenzusa

Večernje novosti 12.10.2020
IZBORI za pokrajinsku i gradsku vlast, kao i za opštinske uprave Beča, održani u nedelju, nisu doneli iznenađenje jer je, kao što se očekivalo, pobedila Socijaldemokratska partija Austrije (SPO). Ova stranka trebalo bi, prema izlaznim anketama, da… »

Ništa od štraheovog povratka: Stranka bivšeg vicekancelara izgubila dve trećine glasača u Beču, SPO i Kurc slave

Blic 12.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) pobedila je na bečkim izborima, a drugi veliki pobednik je Narodna partija (OVP), koja je uspela da udvostruči broj glasova i vrati se na drugu poziciju, dok je Slobodarska stranka (FPO) izgubila dve trećine… »

Štrahe nije prešao cenzus: Pobednik bečkih izbora je SPO

Telegraf 12.10.2020
Prema preliminarnim rezultatima, na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova predatih na glasačkim mestima, SPO je osvojila 43,09 odsto glasova. Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) pobedila je na bečkim izborima, a drugi veliki pobednik je Narodna… »

Stigli rezultati bečkih izbora: SPO odnela pobedu, dok je FPO izgubila dve trećine glasača! Štraheova partija nije prešla…

Kurir 12.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) pobedila je na bečkim izborima, a drugi veliki pobednik je Narodna partija (OVP), koja je uspela da udvostruči broj glasova i vrati se na drugu poziciju, dok je Slobodarska stranka (FPO) izgubila dve trećine… »

Rezultati bečkih izbora: Socijaldemokratska partija Austrije odnela pobedu, Narodna partija priredila iznenađenje

Večernje novosti 12.10.2020
SOCIJALDEMOKRATSKA partija Austrije (SPO) pobedila je na bečkim izborima, a drugi veliki pobednik je Narodna partija (OVP), koja je uspela da udvostruči broj glasova i vrati se na drugu poziciju, dok je Slobodarska stranka (FPO) izgubila dve trećine… »

SPO pobedila na bečkim izborima

Vesti online 11.10.2020
Socijalemokratska partija Austrije (SPO), kao što se i očekivalo, pobedila je na današnjim gradskim i opštinskim izborima u Beču, pokazuju izlazne ankete objavljene po zatvaranju izbornih mesta. Prema izlaznim anketama, SPO bi trebalo da osvoji 42… »

Vesti dana »