SPO

Pomen ubijenim funkcionerima SPO na Ibarskoj magistrali

RTV 03.10.2020
BEOGRAD - Srpski pokret obnove (SPO) obeležio je danas 21-godišnjicu atentata na Ibarskoj magistrali, u kojem su poginula četvorica funkcionera te stranke. Kako se navodi u saopštenju, na Topčiderskom groblju i u hramu Svetog Luke na Košutnjaku… »

Održan pomen ubijenim funkcionerima SPO na Ibarskoj magistrali

Dnevnik 03.10.2020
BEOGRAD: Srpski pokret obnove (SPO) obeležio je danas 21.godišnjicu atentata na Ibarskoj magistrali, u kojem su poginula četvorica funkcionera te stranke. Kako se navodi u saopštenju, na Topčiderskom groblju i u hramu Svetog Luke na Košutnjaku… »

Atentat na Ibarskoj magistrali: Zoran Marjanović je trebalo da sedi sa Draškovićem u kolima, čudo ga je spasilo

Mondo 03.10.2020
Tog dana, 3. oktobra 1999. godine, nije samo Vuk Drašković čudom preživeo. Tog dana, 3. oktobra 1999. godine, nije samo Vuk Drašković čudom preživeo. Na današnji dan, 3. oktobra 1999. godine, četiri funkcionera SPO stradala su u insceniranoj… »

Beč sa Ludvigom „u najboljim rukama“

Danas 29.09.2020
Poslednja faza kampanje Socijaldemokratske partije Austrije pred izbore u Beču 11. oktobra „u potpunosti se fokusira na glavnog kandidata“, aktuelnog gradonačelnika Mihaela Ludviga. „Sa njim je naš Beč u najboljim rukama … Jer vodi ovaj grad… »

SPO: Samo s Ludvigom budućnost Beča u najboljim rukama

Vesti online 29.09.2020
U Beču je predizborna kampanja, za pokrajinske i opštinske izbore, zakazane za 11. oktobar, ušla u završnu fazu, tokom koje stranke intenziviraju svoje poruke biračima. Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) fokusirala je svoju kampanju na nosioca… »

Torbica kao spas

Večernje novosti 26.09.2020
POSLANIK SPO Aleksandar Čotrić napunio je juče 54 godine, a među darovima se našla knjiga Vuka Draškovića "I grob i rob", koju mu je autor i poklonio, ali i brojne čestitke kolega. Supruga Senka odlučila je da spoji slatko i korisno, pa mu je uz… »

Aktuelni gradonačelnik Beča ubedljivo vodi pred izbore

Vesti online 25.09.2020
Aktuelni gradonačelnik Beča i nosilac liste Socijaldemokratske partije (SPO) na bečkim izborima, Mihael Ludvig, dve nedelje pred glasanje, ubedljivo vodi, pokazuju istraživanja javnog mnjenja. Za nosioca liste SPO gradskog odbora Beča trenutno bi, da… »

Važnost medija: Gradonačelnik Beča Mihael Ludvig podržao rad portala dunav.at

Večernje novosti 25.09.2020
GRADONAČELNIK grada Beča dr Mihael Ludvig (SPO) razgovarao je danas sa predstavnicima portala Dunav.at - Borislavom Kapetanovićem i Milicom Vuković. Tim povodom gradonačelnik Beča, koji se ponovo kandiduje na predstojećim oktobarskim izborima, dao… »

Rendi-Vagner Kurca poredila sa nacistima

Vesti online 23.09.2020
Liderka Socijaldemokratske partije Austrije (SPO) Pamela Rendi Vagner izazvala je danas skandal u austrijskom parlamentu zbog poređenja kancelara Sebastijana Kurca sa nacistima. – Da su svi šefovi vlada 1939. tako mislili kao vi danas, ne bi mogli da… »

Liderka SPO uporedila Sebastijana Kurca sa nacistima

Blic 23.09.2020
Liderka Socijaldemokratske partije Austrije (SPO) Pamela Rendi Vagner izazvala je danas skandal u austrijskom parlamentu zbog poređenja kancelara Sebastijana Kurca sa nacistima. - Da su svi šefovi vlada 1939. tako mislili kao vi danas, ne biste mogli da… »

Vesti dana »