SPO

Naše gore list: Sprkinja kandidat za predsednika bečke opštine, evo za šta se zalaže! (foto video)

Mondo 01.09.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) kandidovala je na bečkim izborima, zakazanim za 11. oktobar, jednu Bečlijku srpskog porekla za predsednika 5. bečke opštine Margareten. Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) kandidovala je na bečkim… »

Srpkinja kandidat za predsednika bečke opštine

RTV 01.09.2020
BEČ - Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) kandidovala je na bečkim izborima, zakazanim za 11. oktobar, jednu Bečlijku srpskog porekla za predsednika 5. bečke opštine Margareten. Silvija Janković, čiji su roditelji poreklom iz Smedereva, već… »

Vučić: Sam sam kriv za Draškovića, snosiću posledice

B92 30.08.2020
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je on kriv, da će snositi posledice i da svako u SNS ima pravo da mu prebaci što je neke stavljao na listu. On je to rekao novinarima na Bledu, a povodom izjave lidera SPO Vuka Draškovića da je… »

Ubeđen sam da su građani Srbije stekli uverenje da Vučić ide u Vašingotnon da brani pozicije Srbije i da se bori za narod…

Alo 30.08.2020
Jedno je kada vas napada deo tajkunske koalicije gde su i Vuk Jeremić i Boris Tadić, a drugo je kada vas napada političar koji već drugi, treći mandat dobija poslanička mesta i određene političke privilegije na listi sa Srpskom naprednom strankom… »

Udruženje: Draškoviću, imaš li dokaze da je db ubila srpsku decu u kafiću "Panda" u Peći?

Blic 30.08.2020
Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji postavilo je pitanje predsedniku SPO Vuku Draškoviću da li ima dokaze da su državna bezbednost, Rade Marković i Legija ubili srpsku decu 1998. godine u kafiću "Panda" u Peći… »

“Nije pametno da Vučić odbije sastanak sa Trampom”

Nova 30.08.2020
Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković ocenio je da je rizično i neutemeljeno reći da je Srbija demokratska zemlja sve dok je, kako je rekao, "u okovima nerasformiranih Miloševićevih službi bezbednosti" i dok se ne otvore dosijei o… »

Nahuškaće narod protiv Srba: Žestoki sukobi pred izbore u Beču

Srbija danas 29.08.2020
Iz stare kutije izvađene dosadne, agresivne parole Hajnca Kristijana Štrahea. Socijaldemokratska partija Austrije (SPO) kritikovala je Slobodarsku stranku (FPO) zbog kampanje, pokrenute pred izbore u Beču 11. oktobra i usmerene prema delu stanovništva… »

U Beču ubedljivo vodi aktuelni gradonačelnik Ludvig

Vesti online 25.08.2020
Više od mesec dana od izbora u Beču, zakazanim 11.oktobra, ubedljivo, u istraživanjima vodi aktuelni gradonačelnik Mihael Ludvig. Aktuelnog gradonačelnika bi izabralo 51 odsto Bečlija, a za „njegovu“ Socijaldemokratsku partiju Beča (SPO) bi… »

SPO glasao protiv izbora Dašića za gradonačelnika

RT Kragujevac 24.08.2020
Odbornička grupa „Srpski pokret obnove“ u gradskom parlamentu glasala je protiv izbora novog gradonačelnika i članova Gradskog veća. Srpski pokret obnove se ovim svrstao na opozicionu stranu političkog spektra Kragujevca, navodi se u saopštenju… »

SPO u Skupštini Kragujevca glasao protiv izbora Dašića za gradonačelnika

Glas Šumadije 24.08.2020
Odbornička grupa “Srpski pokret obnove – SPO” u gradskom parlamentu glasala je protiv izbora novog gradonačelnika i članova Gradskog veća. Srpski pokret obnove se ovim, kao što je i nakon završetka lokalnih izbora najavio predsednik Gradskog… »

Vesti dana »