SPO

Legijin kum otkriva detalje robije: Sat navija u 5.55, a niko ne bi verovao da mu ovako izgleda dan u Zabeli! Sam je već 19…

Kurir 06.10.2020
Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik „crvenih beretki“ i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, a njegov prijatelj… »

On ih je štitio! Vuk Drašković otkrio dugo čuvanu tajnu Vojislava Koštunice

Mondo 06.10.2020
Predsednik SPO je objasnio kako gleda na ulogu Koštunice u padu Miloševića, a nakon toga i na vlasti. Predsednik SPO je objasnio kako gleda na ulogu Koštunice u padu Miloševića, a nakon toga i na vlasti. Književnik i predsednik Srpskog pokreta… »

Ovako izgleda Rambov dan u zatvoru: "Super mi je u samici, mačiji kašalj!"

Alo 06.10.2020
Rekorder! Čovek mačka, koji je već 19 i po godina u samici, tvrdi da mu je robija mačji kašalj! Nenad Bujošević (47), bivši pripadnik „crvenih beretki“ i kum Milorada Ulemeka Legije (52), izdržava kaznu od 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana… »

Vuk Drašković: DOS je moja najveća politička greška

Nova 06.10.2020
Naravno da ne bi došlo do onakvog 5. oktobra da nije pao SPO, jer su peti oktobar odlučujuće izvele Miloševićeve službe bezbednosti, JSO Milorada Ulemeka Legije i zemunski klan mafijaša i ubica, tvrdi u intervjuu za "Blic" predsednik Srpskog… »

Vuk Drašković: DOS je moja najveća politička greška, kajem se zbog toga - 5. oktobar izvele su Miloševićeve službe…

Blic 05.10.2020
Naravno da ne bi došlo do onakvog 5. oktobra da nije pao SPO, jer su peti oktobar odlučujuće izvele Miloševićeve službe bezbednosti, JSO Milorada Ulemeka Legije i zemunski klan mafijaša i ubica, tvrdi u intervjuu za "Blic" književnik i predsedik… »

Kako je gradonačelnik Beča podigao SPO: Mihael Ludvig izraziti favorit pred izbore u nedelju

Nedeljnik 05.10.2020
Foto: SPÖ Wien Socijaldemokratska partija Austrije, predvođena Mihaelom Ludvigom, gradonačelnikom Beča, prema svim poslednjim anketama ima veliku prednost u odnosu na konkurente i mogla bi da odnese ubedljivu pobedu na predstojećim izborima. Prema… »

Beč se sprema za izbore: Najveća šansa za SPO

B92 05.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije, sudeći po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, odneće "impresivnu" pobedu na izborima za pokrajinu i grad Beč. Izbori se održavaju u nedelju 11. oktobra. Prema istraživanju OGM instituta, SPO, koji predvodi… »

Izbori u Austriji: Ludvig podigao SPO u Beču

Večernje novosti 05.10.2020
SOCIJALDEMOKRATSKA partija Austrije (SPO), sudeći po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, odneće "impresivnu" pobedu na izborima za pokrajinu i grad Beč u nedelju. Prema istraživanju OGM instituta, SPO, koji predvodi gradonačelnik Mihael… »

Gradonačelnik beča podigao SPO: Ankete pokazuju da Mihael Ludvig ima zapaženu podršku

Blic 05.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO), sudeći po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, odneće "impresivnu" pobedu na izborima za pokrajinu i grad Beč u nedelju. Prema istraživanju OGM instituta, SPO, koji predvodi gradonačelnik Mihael… »

Ludvig podigao SPO u Beču

Vesti online 05.10.2020
Socijaldemokratska partija Austrije (SPO), sudeći po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, odneće „impresivnu“ pobedu na izborima za pokrajinu i grad Beč u nedelju. Prema istraživanju OGM instituta, SPO, koji predvodi gradonačelnik Mihael… »

Vesti dana »