Strahinja Jovančević - vesti

Šteta! Jovančević bez finala u skoku u dalj, falila mu dva centimetra!

Telegraf pre 9 dana
Srpski skakač u dalj nije uspeo da preskoči normu od osam metara, ali nije imao ni sreće
Srpski atletičar Strahinja Jovančević nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu u skoku udalj, ali je imao zapažen nastup, ipak ne i sreće, jer su mu samo dva centimetra nedostajala za plasman u samo... »

EP: Jovančević bez finala u skoku udalj

B92 pre 9 dana
B92: EP: Jovančević bez finala u skoku udalj
Srpski atletičar Strahinja Jovančević nije se plasirao u finale discipline skok udalj na Evropskom prvenstvu.
Jovančević je skočio 7,69 metra, što je bilo nedovoljno. On je završio na 14. mestu, a plasiralo se 12 takmičara. Finale mu je izmaklo za dva centimetra. "Razočaran sam, samo dva centimetara mi je nedostajalo do finala. Ovo jeste... »

Jovančević bez finala na EP: Strahinja eliminisan u disciplini skok u dalj

Kurir pre 9 dana
Srpski atletičar Strahinja Jovančević nije se danas plasirao u finale discipline skok u dalj na Evropskom prvenstvu.
Jovančević je skočio 7,69 metra, što je bilo nedovoljno. On je završio na 14. mestu, a plasiralo se 12 takmičara. Finale mu je izmaklo za dva centimetra. Norma za prolaz u finale bila je osam metara, a to su preskočila samo dva... »

EP u atletici: Daljaši u Berlinu žele ulazak u finale i nove lične rekorde

Hot sport pre 12 dana
Pored Asmira Kolašinca, koji na borilište izlazi prvog dana Prvenstva Evrope u Berlinu, to isto učiniće i Strahinja Jovančević samo u skoku udalj. Ovo je prvi put da će naša reprezentacija na ovako velikom takmičenju imati čak tri predstavnika u istoj disciplini. Ivanu Španović i Milicu Gardašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu, Kolašinac realan

Studio B pre 14 dana
Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS).
Bioje Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Chirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1500 m), Dragana Tomašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu; Kolašinac: Zadovoljan plasmanom u finale

Večernje novosti pre 14 dana
Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS)
Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS). Bioje Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

RTV pre 14 dana
RTV: Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu
BEOGRAD - Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS).
Bio je Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Ćirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1.500 m), Dragana Tomašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

RTS pre 14 dana
RTS: Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu
Selekcija Srbije nastupiće sa 12 takmičara na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici koje će se održati od 6. do 12. avgusta u Berlinu. Prvi će na borilište izaći Asmir Kolašinac u kvalifikacijama u bacanju kugle.
Na predhodnim takmičenjima 12. atletičara Srbije je ostvarilo predviđene norme za učešće na Evropskom Prvenstvu, saopštio je Atletski savez Srbije. Boje Srbije u reprezentaciji braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i... »

Kolašinac realan u očekivanjima pred EP: Finale je veliki uspeh!

Telegraf pre 14 dana
Bacač kugle Asmir Kolašinac veruje da može da iznenadi na ovom takmičenju
Najmasovnije Evropsko atletsko prvenstvo u Berlinu, samo što nije počelo. Održaće se od od 7. do 12.avgusta na Olimpijskom stadionu koji može da primi 80.000 gledalaca. Boje naše zemlje braniće 12 atletičara: Ivana Španović,... »

Određeni stručnjaci za EP u Berlinu: Obradović na čelu

Sportski žurnal pre 20 dana
Prvenstvo Evrope u Berlinu održaće se od 6. do 12. avgusta
Poznato je da je 11 naših reprezentativaca ispunilo norme: Tamara Salaški (400 m), Maja Ćirić (400 m), Amela Terzić (1.500 m), Ivana Španović (dalj), Milica Gardašević (skok udalj), Dragana Tomašević (bacanje diska), Marija Vučenović (bacanje koplja), Asmir Kolašinac... »

Kraj: Real - Atletiko 2:4

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Najsiromašniji predsednik na svetu odbio penziju

Radio 021  pre 1 sat  još 2 povezane

Tragedija u bečićima: Poginulo dvoje paraglajderista

Večernje novosti  pre 7 sati  još 5 povezanih

Indija planira da pošalje čoveka u svemir do 2022.

Radio 021  pre 1 sat  još 1 povezana

Savez za Srbiju: Sloboda medija je preduslov slobodne Srbije

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.