Strahinja Jovančević

Lazar Anić „odšrafio” sezonu

Sportski žurnal 28.03.2019
Posle Prvenstva Evrope u dvorani u Glazgovu u inostranim medijima pojavili su se naslovi – Air Serbia. Bar su tri razloga za to, skakači udalj: Ivana Španović s trećim uzastopnim zlatom i najboljim skokom u 2019. godini u svetu (6,99 m), Strahinja… »

Strahinja Jovančević: Pre svega, ja sam Zvezdino dete! (foto)

Telegraf 21.03.2019
U organizaciji atletskog kluba sa podrškom Sportskog društva priređen je koktel Strahinji Jovančeviću. Atletski klub Crvena zvezda i Sportsko društvo priredili su svečanost za Strahinju Jovančevića, kapitena muške ekipe, koji je ove zime postao… »

Naš šampion: Crvena zvezda ponosna na Strahinju Jovančevića! Bronzanom atletičaru uručena plaketa

Kurir 21.03.2019
Atletski klub i Sportsko društvo Crvena zvezda organizovali su svečani prijem i koktel atletičaru Strahinji Jovančević u povodom osvajanja bronzane medalje i postavljanja novog nacionalnog rekorda u skoku u dalj na Dvoranskom prvenstvu Evrope u… »

Strahinja Jovančević isprobao novu "mašinu"! (video) (foto)

Telegraf 21.03.2019
Srpski skakač u dalj dobio na korišćenje najnoviji auto Volkswage T CROSS koji stiže na tržište tek na leto. Dugogodišnji partner Atletskog saveza Srbije, kompanija Porsche SCG i brend Volkswagen, oduvek je vrednovala najbolje rezultate naših… »

Strahinja Jovančević za "Vesti": Naučio sam da letim!

Vesti online 18.03.2019
Pred početak dvoranskog EP u Glazgovu malo ko u Srbiji je očekivao da će se naši atletičari vratiti sa nekom medaljom više, kao po navici bilo je očekivano da će Ivana Španović doneti novo odličje. Ono što je i obećala pred put u Škotsku -… »

Uspeh veći od granica Srbije: Strahinju Jovančevića primio gradonačelnik Berana

Telegraf 17.03.2019
Bronzani srpski daljaš dočekan u rodnom gradu svojih roditelja. Predsednik crnogorske opštine Berane, Dragoslav Šćekić, ugostio je Strahinju i Milorada Jovančevića. - Opština Berane će uviek biti tu da pruži podršku i ukaže pažnju, ne… »

Stazom uspeha bez staze: Strahinja Jovančević nema gde da trenira, jer je podloga na Marakani poligon za povrede!

Telegraf 14.03.2019
Izuzetno loši uslovi za atletiku na stadionu Crvene zvezde ozbiljno dovode u pitanje kako će treći daljaš Evrope i rekorder Srbije da se sprema za svetsko prvenstvo. Osnovni uslov za bavljenjem atletikom je da se ima atletska staza, Strahinja… »

Strahinja Jovančević: Greh je protraćiti talenat

Danas 13.03.2019
Trećeplasirani u skoku udalj na poslednjem dvoranskom prvenstvu Evrope Srbija je ispratila jednog sigurnog osvajača medalje na dvoranskom prvenstvu Evrope, a dobila dvoje skakača u dalj na pobedničkom postolju u Glazgovu. Već viđenoj šampionki… »

Ekskluzivno u Vikend Svitanju na TV Pink: Veselin Jevrosimović i Strahinja Jovančević govore o velikom uspehu srpske…

Telegraf 08.03.2019
Podsetimo, ''Vikend Svitanje'' se emituje samo na TV Pink u subotu od 05 - 7.30 časova. Srpski atletičar Strahinja Jovančević, koji je nedavno osvojio bronzanu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gostovaće u subotu ujutru na… »

Crveno-beli 8. Mart: Odbojkaši darivali crvene ruže koleginicama i zajedno rešili da osvoje Kup Srbije!

Kurir 08.03.2019
Uspeh Crvenoj zvezdi na finalu u Lajkovcu poželeli Nenad Milijaš (fudbal), Branko Lazić (košarka), Ivan Rajičević (rukomet), nekadašnji članovi odbojkaškog kluba Tijana Malešević, Aleksandar Gmitrović i Bojana Milenković, kao i atletičar… »

Vesti dana »