Strahinja Jovančević

Vera i strpljenje: Strahinja Jovančević tek sad shvatio veličinu uspeha ostvarenog u Glazgovu (kurir TV)

Kurir 05.03.2019
Predsednik Atletskog saveza Srbije (ASS) Veselin Jevrosimović rekao je da su medalje Ivane Španović i Strahinje Jovančevića na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu istorijski uspeh za taj savez. "Ivana je osvojila istorijsku zlatnu medalju, a… »

Ovo je san i ja se još uvek nisam probudio: Strahinja Jovančević sumirao utiske posle bronze u Glazgovu! (video)

Telegraf 05.03.2019
Mlada nada srpske atletike oduševljena posle veikog uspeha. Srpski atletičar, Strahinja Jovančević, ostvario je neverovatan uspeh na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu gde je osvojio bronzanu medalju i postavio novi nacionalni rekord u skoku udalj… »

Ivana: Znamo formulu za uspeh; Strahinja: Još se nisam osvestio

RTS 05.03.2019
Srpski atletičari Ivana Španović i Strahinja Jovančević ostvarili su veliki uspeh na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. Španovićeva je u ženskoj konkurenciji osvojila zlatnu medalju, dok je u muškoj konkurenciji Jovančević osvojio… »

Jovančević za RTS: Pamtiću ovo do kraja života

RTS 05.03.2019
Strahinja Jovančević, osvajač bronzane medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a. Jovančević je skočio 8,03 metra, postavivši nacionalni rekord u toj disciplini. "Volim poslednje serije, kad se sve… »

Strahinja Jovančević: Bronzani skakač

Danas 05.03.2019
Ličnost Danas Ako se za Ivanu Španović siguralo da će osvojiti medalju u skoku udalj na dvoranskom prvenstvu Evrope i s debelim pokrićem verovalo da će ona treći put zaredom biti zlatna, jer je srpska atletičarka odavno svetske klase, onda su… »

Strahinja Jovančević: Nazdravili šljivovicom, „Glazgovačom”

Sportski žurnal 05.03.2019
Od svakog takmičara se pre svega očekuje da ponovi rezultat s kojim je došao na najveće takmičenje. Strahinja Jovančević je u dvorani imao lični rekord 7,85 metara, a na otvorenim borilištima 7,98. Sva očekivanja takve vrste nadmašio je na… »

Ivana i Strahinja za RTS: Presrećni smo, naredni cilj Doha

RTS 05.03.2019
Atletska ekspedicija Srbije sletela je u Beograd oko 23.45, posle učešća na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. Bilans: dve medalje u skoku udalj. Ivana Španović je u ženskoj konkurenciji osvojila zlatnu medalju, dok je u muškoj konkurenciji… »

Prošli smo pakao! Mom sinu su lekari jedva spasli bubreg, a sada je treći u Evropi! Otac Strahinje Jovančevića za Kurir…

Kurir 05.03.2019
Svi smo se molili za Strahinju, pa i po cenu da napusti sport, samo da ostane živ. Obilazili smo klinike, išli čak i u inostranstvo, na kraju se sve dobro završilo, otkrio je u ispovesti za Kurir otac mladog atletičara. Strahinja Jovančević… »

Strahinja ubuduće može još dalje

Danas 05.03.2019
Milorad Jovančević, otac i trener osvajača bronze u skoku u dalj na dvoranskom prvenstvu Evrope Doskok Strahinje Jovančevića na treće mesto u skoku dalj na tek završenom dvoranskom prvenstvu Evrope, začinjen (za jedan centimetar) popravljenim… »

Operisao je bubreg, prekinuo sprintersku karijeru i doneo odluku života: Ko je Strahinja Jovančević, nova nada srpske…

Telegraf 05.03.2019
Posle silnih medalja u ženskom dalju red je došao i na muški. Osvajač bronzane medalje na upravo završenom 35. dvoranskom prvenstvu Evrope Strahinja Jovančević nikako nije novo ime u srpskoj atletici ali je posle nekoliko mučnih godina postao novo… »

Vesti dana »