Strahinja Jovančević - vesti

Određeni stručnjaci za EP u Berlinu: Obradović na čelu

Sportski žurnal četvrtak, 26. jul 2018.
Prvenstvo Evrope u Berlinu održaće se od 6. do 12. avgusta
Poznato je da je 11 naših reprezentativaca ispunilo norme: Tamara Salaški (400 m), Maja Ćirić (400 m), Amela Terzić (1.500 m), Ivana Španović (dalj), Milica Gardašević (skok udalj), Dragana Tomašević (bacanje diska), Marija Vučenović (bacanje koplja), Asmir Kolašinac... »

Marija Vučenović ispunila normu za EP u Berlinu

Večernje novosti nedelja, 22. jul 2018.
Srpska atletičarka na Prvenstvu Balkana u Staroj Zagori bacila koplje do 60.60 metara i postala 11. član naše ekspedicije
MARIJA Vučenović je na Prvenstvu Balkana u Staroj Zagori bacila koplje do 60,60 metara i tako ispunila normu za EP početkom avgusta u Berlinu. Marija, koja je postala 11. član naše ekspedicije, osvojila je zlato. Prvaci Balkana... »

Jovančević i Gardašević obezbedili vize za EP u Berlinu

Dnevnik nedelja, 15. jul 2018.
Na petom „Međunarodnom atletskom mitingu Ivangrad“ u Crnoj Gori, Strahinja Jovančević i Milica Gardašević uspeli su da ispune normu u skoku udalj za predstojeće Evropsko prvenstvo u Berlinu.
Novosađanka Milica Gardašević, članica AK Vojvodina, ovu sezonu počela je uz manju povredu, a prethodnog vikenda na Prvenstvu Srbije za seniorke skakala je prvi put iz skraćenog zaleta i pobedila daljinom od 6.21m. Juče je uspela... »

Milica Gardašević i Strahinja Jovančević ispunili norme za EP

Sportski žurnal nedelja, 15. jul 2018.
Srpski atletičari Milica Gardašević i Strahinja Jovančević ispunili su norme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Berlinu, saopštio je Atletski savez Srbije
Milica Gardašević i Strahinja Jovančević su normu u skoku u dalj ispunili na petom Međunarodnom atletskom mitingu Ivangrad u Crnoj Gori. Milica Gardašević je skočila šest metara i 64 centimetra, što je za četiri centimetra iznad... »

Milica i Strahinja ispunili normu za EP u Berlinu!

Telegraf nedelja, 15. jul 2018.
Još voje srpskih atletičara ići će na EP
Na petom „Međunarodnom atletskom mitingu Ivangrad“ u Crnoj Gori, Strahinja Jovančević i Milica Gardašević uspeli su da ispune normu u skoku udalj za predstojeće Evropsko prvenstvo u Berlinu. Milica Gardašević ovu sezonu započela je manjom povredom, a prethodnog vikenda... »

Prvenstvo Srbije U atletici: Elita stiže u Kruševac! (Foto)

Srbija danas petak, 6. jul 2018.
Svečano otvaranje 7. jula.
Na stadionu "Radomir Mićić Miče" u Kruševcu, 7. i 8. jula održaće se Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke u atletici. Do sada je učešće uzelo preko 250 takmičara iz 30 različitih klubova. Asmir Kolašinac Foto: Profimedia U grupi vodećih srpskih atletičara, koji će... »

Seniorsko Prvenstvo: Najbolji atletičari Srbije ovog vikenda na jednom mestu

Hot sport petak, 6. jul 2018.
Prijavljeno je preko 250 takmičara iz 30 klubova širom Srbije. Na atletskom stadionu ‘Radomir Mićić Miče’ u Kruševcu, ovog vikenda održaće se Prvenstvo države za seniore i seniorke (07/08.07.2018.). Među njima naćiće se naš najbolji bacač Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Teodora Simović, Strahinja... »

Najbolji atletičari Srbije ovog vikenda na jednom mestu!

Telegraf petak, 6. jul 2018.
Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke održava se u subotu i nedelju u Kruševcu
Na atletskom stadionu „Radomir Mićić Miče“ u Kruševcu, ovog vikenda održaće se Prvenstvo države za seniore i seniorke. Prijavljeno je preko 250 takmičara iz 30 klubova širom Srbije. Među njima naćiće se naš najbolji bacač Asmir... »

Aniću zlato u Novom Pazaru

InfoKG utorak, 18. jul 2017.
Atletičar kragujevačkog “Radničkog”, Lazar Anić osvojio je zlatnu medalju skokom udalj od 7,94 metara na Prvenstvu Balkana za seniore održanom u Novom Pazaru. Na takmičenju je srebro osvojio Strahinja Jovančević, skokom od 7,75 metara, dok je bronza pripala Horava Bačaniju iz Gruzije, koji je... »

I dan i noć na stadionu

Danas subota, 13. maj 2017.
Veliki broj srpskih atletičara kao destinaciju za pripreme u ovom periodu izabrao je Kipar. Na sunčanom ostrvu treniraju Mihail Dudaš, Lazar Anić, Tamara Salaški, Miloš Raović, Strahinja Jovančević, Emini Milica i Miodrag Đokić. Nakon peha na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Kombank Areni,... »

©2019 Netmark d.o.o.