Strahinja Jovančević

Zvezda želi u elitu: Crveno-beli atletičari u borbi za a ligu Kupa šampiona

Večernje novosti 24.05.2019
Muški tim predvodiće Strahinja Jovančević, a ženski Dragana Tomašević i Amela Terzić. ATLETSKI klub Crvena zvezda pokušaće u subotu u Temperu da iz B uđe u A ligu Kupa šampiona. Boje crveno-belih braniće 18 atletičara i 19 dama, koji će se… »

Jovančević imenovan za ambasador Ekonomskog fakulteta

B92 15.05.2019
Atletičar Strahinja Jovančević dobio je priznanje od dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Branislava Boričića. Boričić imenovao je mladog srpskog atletičara za ambasadora ovog fakulteta. "Još pri našem prvom susretu na… »

Veliko priznanje: Strahinja Jovančević imenovan za ambasadora Ekonomskog fakulteta!

Kurir 15.05.2019
Nakon uspeha koji je ostvario na Evropskom prvenstvu u atletici, a pre početka nove sezone, mladi atletičar Strahinja Jovančević danas je dobio priznanje od dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Branislava Boričića –… »

Jovančević ambasador: Dekan Ekonomskog fakulteta uručio zahvalnicu sjajnom atletičaru

Večernje novosti 14.05.2019
Ovo je velika čast, ali i obaveza. Da biste bili vrhunski sportista morate da radite na svim poljima - rekao je Strahinja. Boričić: Znamo da će da bude dostojan našeg priznanja. STRAHINjA Jovančević nije zadivio samo sportsku, nego i akademsku… »

Atletičar Strahinja Jovančević dobio priznanje od Ekonomskog fakulteta

Danas 14.05.2019
Nakon uspeha koji je ostvario na Evropskom prvenstvu u atletici, a pre početka nove sezone, mladi atletičar Strahinja Jovančević danas je dobio priznanje od dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Branislava Boričića… »

Po receptu gorana obradovića: Strahinja Jovančević se priprema na Kipru

Hot sport 29.04.2019
Treći daljaš Evrope, Strahinja Jovančević zajedno sa svojim trenerom Miloradom Jovančevićem nalazi se na dvonedeljnim pripremama na Kipru u Limasolu. – Evo već smo završili prvu, težu nedelju što se tiče obima treninga. Zanimljivo je da smo… »

Pripreme za novu sezonu: Jovančević spreman i relaksiran, očekuje nove rekorde

Kurir 29.04.2019
Srpski atletičar Strahinja Jovančević rekao je danas da pripreme na Kipru za letnju sezonu protiču vrlo dobro, kao i da veruje da će već na treninzima ostvariti nove lične rekorde "Evo već smo završili prvu, težu nedelju što se tiče obima… »

Izudarao sam se za bronzu: Jovančević izašao iz senke posle uspeha na dvoranskom EP

Večernje novosti 28.04.2019
Moj otac i trener Milorad prozvao me je "Strahinja šesta serija Jovančević". Na početku uvek razmišljam da imam još pet skokova. Ali sada menjam psihologiju - priča Strahinja za "Novosti" PRVI skok preko osam metara skakači udalj pamte kao prvu… »

Strahinja Jovančević na Kipru, Ivana Španović prvi put ostaje u Srbiji

Telegraf 19.04.2019
Pripreme za letnju sezonu Jovančević će obaviti na Kipru dok će Ivana posle godina u inostranstvu, ovoga puta trenirati u Novom Sadu. Tražila se lokacija koja će našim najboljim daljašima obezbediti najbolje uslove, od trenažnih, smeštajnih… »

OKS "unapredio" četvoricu naših sportista: Rang više zbog sjajnih rezultata, sledeća sednica u Viminacijumu

Blic sport 04.04.2019
Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije usvojio je predlog izveštaja o radu, kao i predlog finansijskog izveštaja za 2018. godinu i uputio Skupštini na usvajanje. Redovna sednica Skupštine OKS zakazana je za 18. april, a biće održana u… »

Vesti dana »