Strahinja Jovančević - vesti

Ivana im dala krila: Milica Gardašević i Strahinja Jovančević debijem na EP krenuli stopama Španovićeve

Večernje novosti subota, 18. avgust 2018.
Na Olimpijskom stadionu u Berlinu debitovali su Milica Gardašević i Strahinja Jovančević. Mladi tandem nije uspeo da se domogne finala, ali je najavio da će u narednim godinama leteti još dalje
SVAKI put kada je Ivana Španović skočila do medalje u prethodnim godinama, povukla je barem jedno dete ka pesku. Od njenog prvog odličja prošlo je pet godina, a već su počeli da se stvaraju naslednici. Na nedavno održanom EP u... »

Šteta! Jovančević bez finala u skoku u dalj, falila mu dva centimetra!

Telegraf ponedeljak, 6. avgust 2018.
Srpski skakač u dalj nije uspeo da preskoči normu od osam metara, ali nije imao ni sreće
Srpski atletičar Strahinja Jovančević nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu u skoku udalj, ali je imao zapažen nastup, ipak ne i sreće, jer su mu samo dva centimetra nedostajala za plasman u samo... »

Emir Bekrić u polufinalu EP

Novi magazin ponedeljak, 6. avgust 2018.
Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se danas u polufinale trke na 400 metara s preponama na Evropskom prvenstvu.
Bekrić je stazu prešao za 50,46 sekundi, što mu je najbolji rezultat sezone. On je prošao na osnovu vremena, pošto je završio kao treći u svojoj kvalifikacionoj grupi. Plasman u finale ostvarili su po dva najbrža iz četiri... »

Jovančević bez finala na EP: Strahinja eliminisan u disciplini skok u dalj

Kurir ponedeljak, 6. avgust 2018.
Srpski atletičar Strahinja Jovančević nije se danas plasirao u finale discipline skok u dalj na Evropskom prvenstvu.
Jovančević je skočio 7,69 metra, što je bilo nedovoljno. On je završio na 14. mestu, a plasiralo se 12 takmičara. Finale mu je izmaklo za dva centimetra. Norma za prolaz u finale bila je osam metara, a to su preskočila samo dva... »

EP u atletici: Daljaši u Berlinu žele ulazak u finale i nove lične rekorde

Hot sport petak, 3. avgust 2018.
Pored Asmira Kolašinca, koji na borilište izlazi prvog dana Prvenstva Evrope u Berlinu, to isto učiniće i Strahinja Jovančević samo u skoku udalj. Ovo je prvi put da će naša reprezentacija na ovako velikom takmičenju imati čak tri predstavnika u istoj disciplini. Ivanu Španović i Milicu Gardašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu, Kolašinac realan

Studio B sreda, 1. avgust 2018.
Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS).
Bioje Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Chirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1500 m), Dragana Tomašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP; Kolašinac: Očekivanja visoka

B92 sreda, 1. avgust 2018.
B92: Srbija sa 12 atletičara na EP; Kolašinac: Očekivanja visoka
Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS).
Bioje Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Chirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1500 m), Dragana Tomašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

RTV sreda, 1. avgust 2018.
RTV: Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu
BEOGRAD - Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS).
Bio je Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Ćirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1.500 m), Dragana Tomašević... »

Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu

RTS sreda, 1. avgust 2018.
RTS: Srbija sa 12 atletičara na EP u Berlinu
Selekcija Srbije nastupiće sa 12 takmičara na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici koje će se održati od 6. do 12. avgusta u Berlinu. Prvi će na borilište izaći Asmir Kolašinac u kvalifikacijama u bacanju kugle.
Na predhodnim takmičenjima 12. atletičara Srbije je ostvarilo predviđene norme za učešće na Evropskom Prvenstvu, saopštio je Atletski savez Srbije. Boje Srbije u reprezentaciji braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i... »

Kolašinac realan u očekivanjima pred EP: Finale je veliki uspeh!

Telegraf sreda, 1. avgust 2018.
Bacač kugle Asmir Kolašinac veruje da može da iznenadi na ovom takmičenju
Najmasovnije Evropsko atletsko prvenstvo u Berlinu, samo što nije počelo. Održaće se od od 7. do 12.avgusta na Olimpijskom stadionu koji može da primi 80.000 gledalaca. Boje naše zemlje braniće 12 atletičara: Ivana Španović,... »

©2019 Netmark d.o.o.