Turska

Putnici iz Srbije od danas se na aerodromu kod Bazela testiraju na kovid

Radio 021 pre 2 dana
Na aerodromu Bazel-Miluz-Frajburg od danas će biti testirani na kovid-19 putnici iz Srbije, Turske i Izraela, saopštilo je rukovodstvo tog aerodroma. Zbog te odluke očekuje se odlaganje ulaska na teritoriju Švajcarske i Francuske, navedeno je u… »

Jilmaz napustio Bešiktaš i potpisao za Lil

Sportski žurnal pre 2 dana
Turski fudbaler Burak Jilmaz je novi igrač Lila, saopštio je taj francuski klub. Jilmaz je u Lil stigao iz Bešiktaša i trebalo bi da zameni Viktora Osimena koji je prešao u Napoli za oko 80 miliona evra. Lil je naveo da je 35-godišnji Jilmaz potpiso… »

Železara: Crna prašina u Smederevu od pretovara rude

N1 Info pre 2 dana
Do pojave tamne prašine u naseljima koja se nalaze u neposrednoj blizini železare u Smederevu došlo je zbog pretovara rude, navode za N1 iz HBIS Grupe Srbija, kineske kompanije u čijem je vlasništvu smederevski proizvođač čelika. U noći između… »

Radnici na "crno" na gradilištima stanova za bezbednjake i u Novom Sadu

Radio 021 pre 2 dana
Inspektori rada su tokom 55 kontrola u petak našli "radnike na crno" na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Vranju. Ministarstvo rada je saopštilo da je nadzor… »

Na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti 20 radnika na "crno"

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Inspektori rada su, u nadzoru na gradilištima izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti u osam gradova širom Srbije, zatekli su više radnika "na crno". među kojima je bilo i stranih državljana, saopštilo je danas Ministarstvo za… »

Novi pad Carigrada

Danas pre 2 dana
Erdogan, sultan i kalif u personalnoj uniji, novi Osvajač, zatire "kemalistički" sekularizam, podstiče reosmanizaciju Turske i provocira celokupno hrišćanstvo Predsednik Erdogan za godišnjicu osmanskog osvajanja Konstantinopolja rasplamsao je debatu… »

Inspektori "češljaju" gradilišta, zatečeno 20 radnika "na crno"

RTS pre 2 dana
Inspektori rada su, u nadzoru na gradilištima izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti u osam gradova širom Srbije, zatekli su više radnika "na crno", među kojima je bilo i stranih državljana. U 55 nadzora, obavljenih u petak, obuhvaćena su… »

Ovan koji je trebalo da bude žrtvovan, pobegao od vlasnika u kafanu (video)

Alo pre 2 dana
Prvog dana Kurban bajrama u turskoj provinciji Bartin zabeležen je nesvakidašnji prizor. kao kurban, pobegao je od vlasnika i ušao u jedan lokalni restoran. Nadzorne kamere snimile su paniku koju je izazvao kod gostiju. Prema podacima očevidaca, ovan… »

Turčin otišao u francusku: Jilmaz napustio Bešiktaš i potpisao za Lil

Večernje novosti pre 2 dana
TURSKI fudbaler Burak Jilmaz od danas je novi igrač Lila, saopštio je taj francuski klub. Jilmaz je u Lil stigao iz Bešiktaša i trebalo bi da zameni Viktora Osimena koji je prešao u Napoli za oko 80 miliona evra. Lil je naveo da je 35-godišnji… »

TURCI BEZ RADNE DOZVOLE na gradilištu stanova za pripadnike snaga bezbednosti

InfoKG pre 3 dana
Inspektori rada izvršili su juče 55 nadzora na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a u Kragujevcu za šest državljana Turske koji su zatečeni na gradilištu nisu predate na uvid radne dozvole. Inspektori rada izvršili su juče 55… »

Vesti dana »