Turska

"Preduzećemo odlučnije korake"

Alo pre 1 dan
Komentarišući situaciju u Siriji, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je naglasio da će svako sledeće delovanje biti žustrije, jer su životi turskih vojnika u pitanju. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je danas da će Ankara… »

Uzbuna za Jovića, ali i Srbiju - Madriđani našli novog napadača?

Sportske.net pre 1 dan
Real će ispratiti norveški trend. Karim Benzema je produžio ugovor na još jednu godinu, svi finansijski detalji će biti poznati na kraju sezone. Luka Jović se sa druge strane muči sa stomačnim virusom, ali i minutažom. Kroz mesec dana se bliži… »

Turska televizija objavila nova otkrića o bebi aferi u Srbiji: Snimili dokumentarac o otmici dece

Telegraf pre 1 dan
Iduće nedelje u Skupštini Srbije naći će se predlog zakona o nestalim bebama koji su svi roditelji odbacili, jer im "nudi novac umesto odgovora" Uprkos tome što se predlogu zakona o nestalim bebama u Srbiji protive sve grupe roditelja, on će se… »

Srpska pesma se zaorila u popularnoj turskoj seriji! Milionski auditorijum ostao u čudu! (video)

Alo pre 1 dan
Viševekovna povezanost dve nacije pokazala se i na malim ekranima! U jednoj od epizoda popularne turske serije "Sulejman Veličanstveni" čuo se melodični srpski jezik. Prilikom priprema za venčanje pomoćnice Hurem sultanije Nigar-kalfe, sluškinja… »

Situacija u Idlibu pred eskalacijom: Markon zahteva hitan samit!

Srbija danas pre 1 dan
Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su o mogućnosti samita. Francuski predsednik Emanuel Makron založio se za održavanje samita o Siriji sa Nemačkom, Rusijom i Turskom što je pre moguće da bi se izbegla humanitarna katastrofa na… »

Žitounija izvozi 1.000 tona stočnog brašna u Tursku

B92 pre 1 dan
Novi Sad -- Poslovno udruženje Žitounija Novi Sad i njene članice iz mlinske industrije, organizovali su tokom februara ove godine izvoz stočnog brašna u Tursku. Očekuje se da će biti izvezeno više od 1.000 tona stočnog brašna. "Planira se da… »

Erdogan uzvraća Siriji: Preduzimamo odlučne korake

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Ankara preduzeti odlučne korake po pitanju Sirije, prenela je televizija „NTV“. „Borba je teška, ginu naši ljudi. Susrećemo se sa novim zamkama. Sinoć sam razgovarao sa predsednikom… »

Asad izdao naređenje svim sirijskim jedinicama!

Alo pre 1 dan
Sve vojne formacije su spremne. Sirijska protivvazduhoplovna odbrana dobila je naređenje da obori sve leteće objekte koji uđu u vazdušni prostor zemlje, saopštila je vojna komanda Sirije. - Svi avioni koji uđu na teritoriju Sirije će biti označeni… »

Sirija zapretila: Srušićemo sve avione koji preseku našu granicu

Sputnik pre 1 dan
Sirijska protivvazduhoplovna odbrana dobila je naređenje da obori sve leteće objekte koji uđu u vazdušni prostor zemlje, saopštila je vojna komanda Sirije. „Svi avioni koji uđu na teritoriju Sirije će biti označeni kao neprijateljske mete. Sve… »

Džihadista zove majku poginulog sirijskog vojnika (video)

Alo pre 1 dan
Video koji je postavljen na društvene mreze lepo prikazuje zverstva koja se tamo događaju. Žestoke borbe se ovih dana vode između sirijskih snaga i terorističkih grupa, koje podržava turska vojska. Na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog… »

Vesti dana »