Turska

General OVK pušten na slobodu nakon što je pritvoren po poternici iz Srbije

B92 pre 1 dan
Penzionisani general Kosovskih bezbednosnih snaga Imri Iljazi pritvoren je danas u Turskoj po Interpolovoj poternici koja je raspisana na zahtev Srbije. On je u ubrzo pušten na slobodu nakon što su ga turske vlasti privele na aerodromu Antalija "Sada su… »

General OVK pušten na slobodu nakon što je pritvoren po poternici Srbije

Vesti online pre 1 dan
Penzionisani general Kosovskih bezbednosnih snaga Imri Iljazi pritvoren je danas u Turskoj po Interpolovoj poternici koja je raspisana na zahtev Srbije. On je u ubrzo pušten na slobodu nakon što su ga turske vlasti privele na aerodromu Antalija – Sada… »

Kosovska ministarka: Srbija da ažurira naloge o OVK

Danas pre 1 dan
Kosovska ministarka spoljnih poslova i dijaspore Meljiza Haradinaj Stubla poručila je danas da srpska strana ne bi trebalo da sedi za pregovaračkim stolom u Briselu, sve dok ne ažurira naloge za hapšenje bivših pripadnika OVK, javlja portal Kosovo… »

Bivši pripadnik OVK privođen u Turskoj, zvaničnici u Prištini optužuju Beograd

N1 Info pre 1 dan
Predsednik "Organizacije ratnih veterana OVK" Hisni Gucati (Hysni Gucati) saopštio je preko svoje Fejsbuk stranice da je bivši pripadnik OVK Imri Iljazi (Imri Ilazi) pritvoren na turskom aerodromu u Antaliji, i to na zahtev Srbije. Kosovska ministarka… »

Oslobođen general OVK: Turci pustili Iljazija, strah zavladao u redovima bivših terorista zbog srpskih poternica

Večernje novosti pre 1 dan
PENZIONISANI general takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Imri Iljazi, koji je bio pritvoren u Turskoj po Interpolovoj poternici raspisanoj na zahtev Srbije, pušten je. Iljazi je bio pritvoren na aerodromu u Antaliji, saopštio je predsednik… »

Srbin na meti Turaka: Prošle godine smo ih gledali u Beogradu, sada bi našeg internacionalca!

Mondo pre 1 dan
Ostaje da se vidi koliko je ovo samo "opipavanje pulsa". Ostaje da se vidi koliko je ovo samo "opipavanje pulsa". Ljubomir Fejsa bi sa krajnjeg zapada Evrope mogao da se preseli skroz na istok, na prelaz između Starog kontinenta i Azije. Srpski… »

Višegrad, grad na Neretvi ili prestonica Albanije? Ova zanimljiva odredišta i dalje možemo posetiti

Telegraf pre 1 dan
Šta da radimo ako jednostavno želimo da pređemo tu famoznu granicu i posetimo drugu zemlju? Možda zvuči kao tešenje, s obzirom na to da ćemo ove godine teško moći na letovanje u neku od susednih država, ali postoje i drugačiji načini da… »

Malatija bacila oko na Fejsu

Mozzart sport pre 1 dan
Sprema se renoviranje tima. Pravo čudo je spaslo Malatiju od ispadanja iz prve turske lige. Nakon poslednjeg kola crno-žuti su već počeli da se pakuju za selidbu u niži rang, a onda ih je obradovala odluka Fudbalskog saveza da iznenada proširi ligu… »

Uhapšen još jedan albanski terorista! Zavladao strah među OVK, izdali i saopštenje: Pripadnici, ne napuštajte KiM!

Kurir pre 1 dan
Penzionisani general tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Imri Iljazi pritvoren je u Turskoj po Interpolovoj poternici koja je raspisana na zahtev Srbije, javlja Kljan Kosova. Predsednik Organizacije ratnih veterana tzv. OVK Hisni Gucati rekao je da je… »

Uhapšen još jedan borac OVK: Penzionisani general Imri Iljazi pritvoren u Turskoj po poternici iz Srbije!

Mondo pre 1 dan
Penzionisani general tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Imri Iljazi pritvoren je u Turskoj po Interpolovoj poternici koja je raspisana na zahtev Srbije, javlja Kljan Kosova. Penzionisani general tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Imri Iljazi… »

Vesti dana »