Turska

Pogledajte kako su Poljaci šokirali Španiju (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
I drugo kolo februarskih prozora donelo je dva velika iznenađenja – u Saragosi i Beogradu. FIBA je objavila video priloge sa najzanimljivijim detaljima. Belgijanci i Holanđani obeležili su prvo kolo pobedama nad Litvanijom i Turskom, Gruzini i… »

Novi zemljotres pogodio Tursku

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio je danas zapadni deo Turske, saopštio je Evro-Mediteranski seizmološki centar. Epicentar je bio 90 kilometara severoistočno od Izmira, i za sada nema podataka da li je iko povređen i da li je pričinjena… »

Kasimpaša u davljeničkom škripcu

Mozzart sport pre 1 dan
Denizli je pao, a domaćin na konto toga mora da pokuša da se čupa od pritiska koji mu zadaje Kajzeri Roberta Prosinečkog. Kajzeri Roberta Prosinečkog vrši presing na Kasimpašu koji sa Denizlijem zatvara 23. kolo turske elite. Naime, Kajzeri je… »

Rusija će izvesti posmatrački let iznad Turske

Sputnik pre 1 dan
Rusija će izvesti posmatrački let iznad turske teritorije od 25. do 28. februara u okviru Sporazuma o otvorenom nebu, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za smanjenje nuklearne opasnosti Rusije Sergej Rižkov. „U okviru realizacije međunarodnog… »

Rusija će izvesti posmatrački let iznad Turske

Vesti online pre 1 dan
„Rusija će izvesti posmatrački let iznad turske teritorije od 25. do 28. februara u okviru Sporazuma o otvorenom nebu“, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za smanjenje nuklearne opasnosti Rusije Sergej Rižkov. „U okviru realizacije… »

Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio zapadni deo zemlje!

Alo pre 1 dan
Za sada nema podataka da li je iko povređen. Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio je danas zapadni deo Turske, saopštio je Evro-Mediteranski seizmološki centar. Epicentar je bio 90 kilometara severoistočno od Izmira, i za sada nema podataka da li je… »

Četvorka za stolom u Istanbulu: Lideri Rusije, Francuske, Nemačke i Turske razgovaraće o gorućoj situaciji u Idlibu

Večernje novosti pre 1 dan
Erdoganove pretnje Siriji služe više da umire tursku javnost. MOSKVA-OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" PRETNjE turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, posle gubitaka koje je njegova armija imala u sirijskoj provinciji Idlib, više služe za… »

Srbi masovno kupuju apartmane u popularnom letovalištu, cene nekretnina jeftinije od stana u Beogradu

Alo pre 1 dan
Sve više građana se odlučuje da pazari nepokretnost u Antaliji, Alanji, Mersinu i Beleku. Interesovanje građana Srbije za kupovinu nekretnina na turskom primorju je u poslednjih godinu dana znatno poraslo, a kako za „Alo!“ navode upućeni, razlog… »

Francuska ministarka odbrane: Podržavamo Grčku i Kipar u sporu sa Turskom

Blic pre 1 dan
Francuska će biti uz Grčku i Kipar i podržati obe zemlje u njihovim sporovima sa Turskom oko pomorskih zona na Mediteranu, poručila je francuska ministarka odbrane Florans Parli. - Francuska planira da bude uz Grčku i pomogne joj da se suprotstavi… »

Istočni mediteran gori: Krize i konflikti besne na samom pragu Evropske unije, a jedina koja zadovoljno trlja ruke je - Rusija

Blic pre 1 dan
Na jugoistočnoj ivici Evrope, nafta i geopolitika prete da ponovo zapale stara rivalstva. U Istočnom Mediteranu - regionu koji obiluje rezervama ugljovodonika, oružanim sukobima, graničnim sporovima i regionalnim silama koje se nadaju širenju svoje… »

Vesti dana »

Umro Hosni Mubarak

B92 pre 3 satajoš 18 povezanih

Krajinović preokretom do drugog kola Dubaija

Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih

Milošević “meša karte” za Proleter, trio se čuva za derbi

Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih