Turska

Postaje višak? Ovaj odlazak iz Partizana bio bi baš neočekivan (foto)

Srbija danas pre 6 sati
Sve zavisi od eventualnih dolazaka. Iako je tek zimus stigao među crno-bele, postoji velika šansa da napadač Bojan Matić već u ovom prelaznom roku napusti Partizan, saznaje ''Mozzart sport''. Za momka rođenog u Zrenjaninu već postoji interesovanje… »

Smanjivali broj obolelih za 19 puta! Neverovatne laži turskih vlasti o broju zaraženih korona-virusom

Srbija danas pre 5 sati
Posle najnovijih otkrića građani su izrazili negodovanje na društvenim medijima. Turska vlada optužena je da je skrivala pravu razmeru pandemije korona virusa pošto je ministar zdravlja Fahretin Koča priznao da se podaci o broju zaraženih na… »

Merkel o tenzijama u Mediteranu: Tanka linija između rata i mira

Blic pre 7 sati
Kao da niko ne shvata koliko je tanka linija između vojnog konflikta i mirovnog rešenja, konstatovala je nemačka kancelarka Angela Merkel u Bundestagu povodom rastućih tenzija u istočnom Mediteranu između Turske i Grčke i Turske i Kipra. Uoči… »

Kako opstaje bugarski premijer Bojko Borisov?

RTS pre 7 sati
Protesti protiv vlade Bojka Borisova traju skoro tri meseca. Građani traže ostavku premijera i glavnog tužioca Ivana Geševa, nezadovoljni načinom na koji se bugarska vlada bori sa korupcijom. Uz to, četvrtina ukupnog broja stanovnika napustila je… »

Optužen za krijumčarenje migranata: Stupio u kontakt sa Turčinom, preuzimao azilante i vozio ih u Bosnu

Večernje novosti pre 6 sati
TUŽILAŠTVO BiH podiglo je optužnicu protiv Ivana Bakule (37), državljanina BiH i Hrvatske, zbog krijumčarenja ljudi. Bakula se tereti da je, "radi sticanja nezakonite imovinske koristi, stupio u kontakt sa osobom sa područja Turske, od koje je dobio… »

"Tanka je linija između rata i mira" Oglasila se Merkelova povodom tenzija na Mediteranu

Srbija danas pre 7 sati
Osvrnula na pritužbe o kršenju ljudskih prava u Turskoj. Kao da niko ne shvata koliko je tanka linija između vojnog konflikta i mirovnog rešenja, konstatovala je nemačka kancelarka Angela Merkel u Bundestagu povodom rastućih tenzija u istočnom… »

Merkel: Tanka linija između rata i mira

Dnevnik pre 7 sati
BERLIN: Kao da niko ne shvata koliko je tanka linija između vojnog konflikta i mirovnog rešenja, konstatovala je nemačka kancelarka Angela Merkel u Bundestagu povodom rastućih tenzija u istočnom Mediteranu između Turske i Grčke i Turske i Kipra… »

Na redu je Karabah: Turska ušla u novu ratnu avanturu, znajući da se Rusi neće mešati, a da je Vašington zaokupljen…

Večernje novosti pre 8 sati
Sada su Amerikanci zauzeti svojim predsedničkim izborima i nije realno očekivati da će oni pritiskati Ankaru da se prestane mešati. HOĆE li posle 27 godina ratovanja i povremenog primirja Jermeni sačuvati Nagorni Karabah ili će ga izgubiti, pitanje… »

Objavljen snimak uništavanja vojnog konvoja jermenskih snaga /video/

Sputnik pre 9 sati
Azerbejdžansko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak uništavanja vojne kolone neprijatelja tokom operacija na liniji dodira u Nagorno-Karabahu. Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je prošle nedelje. Baku i Jerevan međusobno se optužuju za… »

Krvavi sukobi na prvoj liniji fronta u Nagorno-Karabahu: Azerbejdžan objavio snimak uništavanja vojnog konvoja jermenskih…

Kurir pre 9 sati
Azerbejdžansko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak uništavanja vojne kolone neprijatelja tokom operacija na liniji dodira u Nagorno-Karabahu. Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je prošle nedelje. Baku i Jerevan međusobno se optužuju za… »

Vesti dana »