Turska

Vučić na Pešteru s meštanima: Ostanite ovde, biće vam blizu i Beograd i Sarajevo

RTV pre 3 sata
NOVI PAZAR - Ovo je vaša domovina i otadžbina, ostanite ovde, živećete bolje, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić ljudima sa Peštera, koji su ga dočekali kada je došao da obiđe radove na izgradnji puta Karajukića Bunari -… »

Izveštaj GRECO: Srbija nije primenila sedam od 17 preporuka, 10 delimično

N1 Info pre 2 sata
Srbija do kraja 2019. godine nije primenila sedam od 17 preporuka Grupe država protiv korupcije (GRECO), dok je 10 preporuka delimično primenila, pokazuje najnoviji izveštaj tog antikorupcijskog tela Saveta Evrope. U danas objavljenom izveštaju GRECO… »

Čavušoglu i Dačić: Olakšan ulazak u Tursku od sredine juna

Danas pre 6 sati
Ministar spoljnih poslova turske Mevlut Čavušoglu je u razgovoru sa srpskim šefom diplomatije Ivicom Dačićem najavio da će sredinom juna nastupiti relaksacija zabrane ulaska stranih državljana u Tursku, uvedena zbog epidemije korona virusa. Kako je… »

Mame, korona virus i rad od kuće: "Bilo je situacija kad sam se nalazila na ivici nervnog sloma"

B92 pre 5 sati
Majkama rad od kuće nije značio samo rad za kompujterom i sastančenje, već i vaspitavanje i rad s decom, pranje veša, kuvanje, peglanje. Priznajem, bila sam na ivici nervnog sloma. Bar dvaput. Podudarilo se tog dana da suprug i ja imamo sastanke… »

Panagijatopulos: Grčka utvrdila crvene linije prema Turskoj

Dnevnik pre 51 minuta
ATINA: Grčki ministar odbrane Nikos Panagijatopulos izjavio je danas u parlamentu da je Grčka jasno i kategorički utvrdila svoje "crvene linije" u slučaju da se agresivno ponašanje Turske intezivira. "Grčka ne gleda jednostavno. Povremeno pokazuje i… »

Vremeplov: Umro Franc Kafka

RTV pre 15 sati
NOVI SAD - Na današnji dan 1924. godine umro je češki pisac jevrejskog porekla Franc Kafka. Pošto za života gotovo i nije objavljivao svoje radove bio je do 1945. nepoznat. Glavninu spisa, uključujući pisma i "Dnevnike", izdao je njegov prijatelj… »

Vučić obilazi radove: Od Beograda do Novog Pazara za dva sata i 20 minuta

Mondo pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primetio je da su decenijama zapostavljani različiti putni pravci u Srbiji i najavio izgradnju novih puteva u Novom Pazaru i tom kraju Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primetio je da su decenijama… »

Acibadem i: Covid-19 Stručnost i bezbednost na prvom mestu: Zdravstveni sistem primer drugima

Blic pre 3 sata
Celi svet mesecima prolazi kroz krizu zbog širenja virusa Covid-19. Nekoliko država, uključujući Tursku, uvelo je delimičnu restrikciju kretanja, kako bi usporile širenje pandemije. To se odrazilo i na Acıbadem grupu zdravstvene zaštite. S ciljem… »

Haftar broji mrtve: Džihadisti krenuli u juriš ka aerodromu (video)

Srbija danas pre 28 minuta
Portparol Vlade nacionalnog sporazuma (GNA) koju podržava Turska, pukovnik Mohamed Kanunu, najavio je početak bitke za "oslobađanje aerodroma" u Tripoliju. Kanunu je u hitnoj izjavi rekao da su data uputstva vladinim snagama Al-Vefaka - da napreduju… »

Smirivanje strasti: Legle dve plate u Fenerbahčeu

Mozzart sport pre 1 sat
Reakcija na pismo iz Evrolige. Čini se da stižu bolji dani za Fenerbahče. Kako javljaju turski mediji, tamošnji gigant je isplatio dve zaostale plate igračima i tako reagovao na pismeni zahtev Evrolige. Čelnici elitnog takmičenja su konaktirali su… »

Vesti dana »