Turska

Sever Kim kao Južni Tirol, RS deo Srbije: Evo kako izgleda Balkan po "non-pejperu" Janeza Janše (mapa)

Večernje novosti pre 8 minuta
U NEZVANIČNOM dokumentu pod nazivom "Zapadni Balkan - put napred", koji je navodno slovenački premijer Janez Janša predao predsedniku Evropske komisije Šarlu Mišelu u februaru, kroje se granice na našim prostorima po principu - tzv. Kosovo se… »

Ponovo crni rekord u truskoj: Najveći broj umrlih u danu od početka pandemije, u Francuskoj do sada više od 100.000 žrtava

Blic pre 14 minuta
Turska je danas prijavila 297 smrtnih ishoda usled kovida 19, što je najveći broj umrlih u jednom danu od početka pandemije, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Ovim je ukupan broj žrtava virusa korona dostigao 35.031. U poslednja 24 časa… »

Verbalni sukob ministara Grčke i Turske pred novinarima u Ankari

Danas pre 50 minuta
Šefovi diplomatija Grčke i Turske, Nikos Dendijas i Mevlut Čavušoglu, danas su na konferenciji za novinare u Ankari imali verbalni sukob pošto se ne slažu o nekoliko bilateralnih pitanja. Čavušoglu i Dendijas su se pred kamerama izneli suprotne… »

Verbalni sukob ministara Grčke i Turske u Ankari

Nova pre 50 minuta
Šefovi diplomatija Grčke i Turske Nikos Dendijas i Mevlut Čavušoglu na konferenciji za novinare u Ankari imali su verbalni sukob pošto se ne slažu o nekoliko bilateralnih pitanja. Čavušoglu i Dendijas su pred kamerama izneli suprotne stavove o… »

"To je neprihvatljivo!" Sukob šefova diplomatija Grčke i Turske na konferenciji za novinare (video)

Večernje novosti pre 1 sat
ŠEFOVI diplomatija Grčke i Turske, Nikos Dendijas i Mevlut Čavušoglu, danas su na konferenciji za novinare u Ankari imali verbalni sukob. Čavušoglu i Dendijas su se pred kamerama izneli suprotne stavove o pomorskim granicama, migrantima i postupanju… »

Angela Merkel sutra prima vakcinu "Astra-Zeneke"; rekordan broj preminulih u Turskoj

RTS pre 1 dan
Od početka pandemije u svetu je zabeleženo više od 139 miliona slučajeva zaraze koronavirusom, a od posledica kovida 19 preminulo je preko 2.985.000 osoba. Oporavilo se 111.653.587 obolelih. 15. 04. 2021. 22:11 Banjaluka: Ukinuto obavezno nošenje… »

Plače i moli, a ništa ne boli! Hit snimak poznatog trenera: Uplašio se vakcine i nasmejao medicinare! (video)

Mondo pre 1 dan
Njegov tim ide ka tituli, a on kukavica pred kamerama. Njegov tim ide ka tituli, a on kukavica pred kamerama. Sergen Jalčin napravio je pametan potez i odlučio da primi vakcinu protiv korona virusa, ali nije očekivao da će kamere zabeležiti kako mu… »

Epidemija u Turskoj: Ukupan broj kovid infekcija prešao četiri miliona

Srbija danas pre 1 dan
U Turskoj je danas registrovano 62.797 novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj obolelih prešao četiri miliona, saopštilo je ministarstvo zdravlja. Od prošlog preseka zabeleženo je i 279 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom… »

Jedna "grickalica" u čak 80 država sveta: Ova zemlja je prvak u izvozu pistaća

Srbija danas pre 1 dan
Turska je u poslednja tri meseca izvezla pistaće proizvedene u jugoistočnoj provinciji Šanliurfa u vrednosti od 36,8 miliona dolara u ukupno 80 država. Prema podacima Udruženja izvoznika iz jugoistočne Anadolije, izvoz pistaća iz Turske povećan je… »

Verbalni sukob ministara Grčke i Turske pred novinarima u Ankari

Slobodna Evropa pre 2 sata
Šefovi diplomatija Grčke i Turske, Nikos Dendijas i Mevlut Čavušoglu, u četvrtak, 15. aprila su na konferenciji za novinare u Ankari imali verbalni sukob pošto se ne slažu o nekoliko bilateralnih pitanja. Čavušoglu i Dendijas su se pred kamerama… »

Vesti dana »