Varvarin - vesti

Užas kod Varvarina: Brat silovao sestru

Kurir utorak, 20. novembar 2018.
BEOGRAD/VARVARIN - Meštanin sela kod Varvarina, S.B. (59) priveden je i poslat na Odeljenje psihijatrije Opšte bolnice u Kruševcu, nakon što ga je rođena sestra prijavila da ju je silovao u porodičnoj kući gde je optuženi, inače, živeo sam. Kako je reč o čoveku sa mentalnom retardacijom, policija... »

Brat silovao sestru!

Alo utorak, 20. novembar 2018.
Alo: Brat silovao sestru!
Borica S. iz sela Donji Katun tvrdi da ju je rođeni brat, koji je inače osoba s posebnim potrebama, seksualno zlostavljao u njegovoj kući, gde je došla da prenoći
Borivoje S. (60) iz Donjeg Katuna kod Varvarina uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče u svojoj kući silovao rođenu sestru Boricu S. (54), nakon čega je uhapšen i upućen na psihijatrijsko posmatranje. Kako se saznaje,... »

Jeziva ispovest žene iz Varvarina koju je silovao brat: Odjednom je zaključao vrata i rekao mi da hoće da vodi ljubav sa mnom

Srbija danas utorak, 20. novembar 2018.
Borica S. iz sela Donji Katun tvrdi da ju je rođeni brat, koji je inače osoba s posebnim potrebama, seksualno zlostavljao u njegovoj kući, gde je došla da prenoći
Borivoje S. (60) iz Donjeg Katuna kod Varvarina uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče u svojoj kući silovao rođenu sestru Boricu S. (54), nakon čega je uhapšen i upućen na psihijatrijsko posmatranje. Kako se saznaje,... »

Strava i užas kod Varvarina: Silovao rođenu sestru, sačekao da zaspi pa nasrnuo na nju

Telegraf utorak, 20. novembar 2018.
Policija je brzo stigla na lice mesta, privela osumnjičenog za obljubu i on je poslat na psihijastrijsko posmatranje
Policija je u Donjem Katunu kod Varvarina uhapsila, a potom po nalogu tužilaštva, poslala na psihijatrijsko posmatranje S. B. (60), zbog sumnje da je pretprošle noći u svojoj kući u ovom selu obljubio svoju rođenu, šest godina... »

Lazar (19) došao kući na slavu pa poginuo u stravičnoj nesreći! Borba za život trajala 3 nedelje, porodica očajna

Kurir utorak, 13. novembar 2018.
Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23.30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu. Lekari KC tri nedelje borili su se za život brucoša, koji je teško povređen u direktnom sudaru "opel... »

Lekari u Nišu izgubili bitku, Lazar (19) preminuo posle stravične saobraćajke u Ćićevcu

Alo utorak, 13. novembar 2018.
Alo: Lekari u Nišu izgubili bitku, Lazar (19) preminuo posle stravične saobraćajke u Ćićevcu
Stravičan udes dogodio se 20. oktobra
Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23.30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu Kako je saopštila policija u Kruševcu, stravična saobraćajka odigrala se... »

"Reč je o divnom, vaspitanom i vrednom mladiću": Nakon stravične nesreće, Lazar (19) podlegao povredama (foto)

Srbija danas utorak, 13. novembar 2018.
Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23.30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu
Lekari KC tri nedelje borili su se za život brucoša, koji je teško povređen u direktnom sudaru "opel vektre" i "folksvagen pasata". Kako je saopštila policija u Kruševcu, stravična saobraćajka odigrala se dva sata posle ponoći.... »

Lazar (19) je 20. oktobra imao stravičan udes kod Ćićevca: Izgubio je najvažniju životnu bitku tri nedelje kasnije

Telegraf utorak, 13. novembar 2018.
Na licu mesta, poginuo je taksista Dejan Milosavljević-Bas (48)
Student Lazar Vesković (19) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina preminuo je u ponedeljak uveče oko 23,30 u Kliničkom centru Niš, podlegavši teškim povredama zadobijenim u udesu 20. oktobra u Ćićevcu. Lekari KC tri nedelje borili su... »

Podrška bračnim parovima za pokretanje posla

RTS ponedeljak, 5. novembar 2018.
RTS: Podrška bračnim parovima za pokretanje posla
Mere populacione politike koje ove godine sprovode opštine Varvarin, Ćićevac i Aleksandrovac, država će preko Ministarstva za demografiju i populacionu politiku sufinansirati sa 30.300.000 dinara. Najveći deo bespovratnih sredstava namenjen je mladim bračnim parovima i samohranim roditeljima koji žele da pokrenu sopstveni posao.
Nakon višegodišnjeg iskustva u prodaji koje su sticali radeći za druge, Nataša i Slaviša Radunkić iz Gornjeg Katuna želeli bi da osnuju sopstvenu firmu. Trgovinu na veliko i malo prehrambenim proizvodima i pićem. "Mi se nadamo da... »

Bačka ekspresno reagovala, imenovan Čelarov naslednik

Sportske.net nedelja, 4. novembar 2018.
Superligaš iz Bačke Palanke imenovao je novog šefa struke nakon raskida saradnje sa Dejanom Čelarom.
Nakon poraza od Radničkog iz Niša (0:2) u Bačkoj Palanci došlo je do kadrovskih promena. OFK Bačku napustio je dosadašnji trener Dejan Čelar, a klub je ekspresno reagovao i angažovao novog šefa struke. Na zvaničnom sajtu OFK... »

©2019 Netmark d.o.o.