Varvarin - vesti

Stefan (19) se samo srušio na utakmici u Ćićevcu i preminuo: Na trenutak je povratio svest, a onda zauvek zatvorio oči

Telegraf pre 34 dana
Odavno nismo imali tako mladog fudbalera, pravog špic-igrača, rekao je trener Radiša Jovičić
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina, koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK "Sloga" - FK "Juhor" u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, pričaju prijatelji koji čekaju... »

Tragedija na utakmici u Ćićevcu: Preminuo mladi fudbaler!

Večernje novosti pre 34 dana
Stefan Todorović (19) iznenada umro na utakmici u Ćićevcu. Mladić se samo srušio kada na terenu pored njega nije bilo nikog
FUDBALER Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina preminuo je na utakmici koja se u nedelju po podne igrala u susednom Ćićevcu, saznaju "Novosti". Obdukcija koja će se raditi u bolnici u Kruševcu trebalo bi da rasvetli uzrok... »

Ovo je mladi fudbaler koji je preminuo na utakmici: "Pokušali smo sve, u jednom trenutku je došao sebi, a onda..." (foto)

Srbija danas pre 34 dana
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina,koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, svedoče sagovornici, koji čekaju rezultate obdukcije iz Opšte bolnice Kruševac, kako bi se organizovala sahrana i komemorativni skup.
Trener FK "Juhor" Radiša Jovičić napominje da je Stefan pristigao kao veliko pojačanje u zimskom prelaznom roku i da se kao i svi igrači radovao fudbalu posle pauze u treninzima. - Mnogo smo se radovali njegovom dolasku, reč je o... »

Vrstan špic, nije pušio, nije pio, moralna gromada! Detalji o poslednjim minutima života izazivaju jezu: Pokušali da mu izvuku jezik...

Alo pre 34 dana
Alo: Vrstan špic, nije pušio, nije pio, moralna gromada! Detalji o poslednjim minutima života izazivaju jezu: Pokušali da mu izvuku jezik...
"Stefan se iznenada srušio i svi su pokušali da mu pomognu..."
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina, koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, svedoče sagovornici, koji čekaju... »

Igrač (19) pao na teren nepomičan i preminuo usred utakmice

Alo pre 34 dana
Alo: Igrač (19) pao na teren nepomičan i preminuo usred utakmice
Neka mu je laka zemlja
Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina iznenada je preminuo na utakmici koja se danas popodne igrala u susednom Ćićevcu, potvrđeno je “Novostima” iz više izvora.Kako saznaje ovaj sajt, do nesreće koja se dogodila već na samom početku prijateljskog susreta između... »

Crna nedelja u Srbiji! Još jedna velika tragedija: Preminuo mladi fudbaler na utakmici!

Srbija danas pre 34 dana
Stefan Todorović(19) iz Obreža kod Varvarina iznenada je preminuo na utakmici koja se danas popodne igrala u susednom Ćićevcu.
Kako se saznaje, do nesreće koja se dogodila već na samom početku prijateljskog sisreta između FK "Sloga" iz Ćićevca i FK "Juhor" iz Obreža, sve je bilo u najboljem redu. ZA MENE POSTOJI I POSTOJAĆE SAMO JEDAN KRALJ! Palma uputio... »

Posle prebijanja meštana: Vinovnicima tuče kod Varvarina određen pritvor

Večernje novosti pre 41 dan
Sumanut napad na dva meštanina, kao i užasno iživljavanje nad bračni par Milutinom (64) i Slađanom Petrović (59), počinjen je nakon višesatne pijanke ispred dve seoske prodavnice
LAZAR Marković(25) i Saša Živanović (43) iz Izbenice kod Varvarina, vinovnici teškog prebijanja više meštana ovog sela u petak popodne, saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu i određen im je pritvor, saznaju... »

Pomahnitali huligani u Varvarinu orgijanje završili u zatvoru: Pretukli petoro građana i policajca, starijem muškarcu se lekari bore za život

Telegraf pre 41 dan
Tu je završio samo zbog toga što je podivljalim pijanim sileđžijama odmahnuo glavom i krenuo da uđe u prodavnicu
Dvojica siledžija sa policijskim dosijeom, Lazar M. (26) i Saša Ž. (43), obojica iz sela Izbenica kod Varvarina, koji su mrtvi pijani maltretirali i pretukli petoricu građana i jednog policajca, sa krivičnom prijavom, svoje... »

Deda, ajde plati pivo da te ne bismo ubili od batina! Otkriveni stravični detalji brutalne tuče kod Varvarina! Mrtvi pijani maltretirali meštane po selu, a onda je usledio još veći užas!

Kurir pre 42 dana
Uhapšeni Lazar M. i Saša Ž. bez ikakvog povoda brutalno se iživljavali nad meštanima, a dekica koga su pretukli bori se za život
Ko, bre, da se smiri?! Mi smo, bre, najjači! Deda, ajde sad plati pivo da te ne oderemo od batina! Ove pretnje odjekivale su u četvrtak nedaleko od jedne prodavnice u selu Izbenica kod Varvarina, gde su Lazar M. (25) i njegov... »

Očevidac otkrio detalje drame u Varvarinu: Braća su kamenjem čoveku zatvorila oko! Druga žrtva na apratima

Alo pre 41 dan
Alo: Očevidac otkrio detalje drame u Varvarinu: Braća su kamenjem čoveku zatvorila oko! Druga žrtva na apratima
"Prolazio sam tom ulicom i primetio da će biti problema."
- Ko, bre, da se smiri?! Mi smo, bre, najjači! Deda, ajde sad plati pivo da te ne oderemo od batina! - Ove pretnje odjekivale su u četvrtak nedaleko od jedne prodavnice u selu Izbenica kod Varvarina, gde su Lazar Marković (25) i njegov brat od tetke Saša Živanović (40)... »

©2019 Netmark d.o.o.