Varvarin - vesti

Nasmrt prebili penzionera dok je išao do prodavnice: "Nikad nismo videli starce toliko izobličene od batina"

Blic pre 16 sati
U Kliničkom centru Niš, mesec i po dana nakon teških batina koje je dobio u svom selu, u nedelju je preminuo Milutin Petrović (64) iz Izbenice kod Varvarina. Nesrećni čovek je sa suprugom Slađanom (59) kobnog 8. februara krenuo do seoske prodavnice da kupi osnovne namirnice. Petrovići su prebijeni... »

Sahranjena žrtva prebijanja kod Varvarina! Podlegao povredama nakon što je bačen sa potpornog zida!

Srbija danas pre 18 sati
Kobni epilog napada na bračni par Petrović u selu Izbenici. Lekari nikada nisu videli starije ljude tako izobličene od povreda
U Kliničkom centru Niš, mesec i po dana nakon teških batina koje je dobio u svom selu, u nedelju je preminuo Milutin Petrović (64) iz Izbenice kod Varvarina. Nesrećni čovek je sa suprugom Slađanom (59) kobnog 8. februara krenuo... »

Strašan prizor u selu kod Subotice: Osetio je užasan smrad sa tavana, a kada se popeo gore zatekao je jezivu scenu!

Srbija danas pre 1 dan
U atarima sela Bačko Dušanovo kod Subotice, na tavanu jednog napuštenog salaša, pronađene su ljudske kosti, a kako se saznaje najverovatnije da se radi o skeletu Ferenca T. iz Čantavira.
Ljudski skelet pronađen je u ponedeljak kada je, prema nezvaničnim informacijama, zakupac salaša na kome niko ne živi, osetio nesnosan miris. Herojski! POSLE SVIH MUKA KONAČNO OSMEH! Zverski pretučena Ivana je kod drugarice, a... »

Nastradao ni kriv ni dužan: Preminula žrtva surovog prebijanja kod Varvarina

Večernje novosti pre 1 dan
Optuženi su, kako se navodi, pili tokom celog dana, a napadali su slučajne prolaznike i meštane ispred dve lokala
MEŠTANIN sela Izbenica kod Varvarina, Milutin Petrović (64), žrtva surovog prebijanja 8.februara, preminuo je u Kliničkom centru Niš gde su se lekari do zadnjeg trenutka borili za njegov život, saznaju “Novosti”. Nesrećni čovek... »

Preminuo muškarac od posledica brutalnog prebijanja u Varvarinu: Napali ga dok je šetao sa suprugom

Telegraf pre 1 dan
Optuženi su, kako se navodi, pili tokom celog dana, a napadali su slučajne prolaznike i meštane ispred dva lokala
Meštanin sela Izbenica kod Varvarina, Milutin Petrović (64), žrtva surovog prebijanja 8.februara, preminuo je u Kliničkom centru Niš gde su se lekari do zadnjeg trenutka borili za njegov život, saznaju “Novosti”. Nesrećni čovek... »

Nastradao ni kriv ni dužan: Preminula žrtva surovog prebijanja kod Varvarina

Srbija danas pre 1 dan
Meštanin sela Izbenica kod Varvarina (64), žrtva surovog prebijanja 8.februara, preminuo je u Kliničkom centru Niš gde su se lekari do zadnjeg trenutka borili za njegov život.
Nesrećni čovek nastradao je ni kriv ni dužan kada je sa suprugom prolazio pored prodavnice u svom selu. Policija je zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, uhapsila... »

Šetao sa suprugom, prebili ga klinci! Milutin preminuo u Kliničkom centru

Alo pre 1 dan
Alo: Šetao sa suprugom, prebili ga klinci! Milutin preminuo u Kliničkom centru
Bili kod prodavnice
Meštanin sela Izbenica kod Varvarina, Milutin Petrović (64), žrtva surovog prebijanja 8. februara, preminuo je u Kliničkom centru Niš gde su se lekari do zadnjeg trenutka borili za njegov život. Nesrećni čovek nastradao je ni kriv ni dužan kada je sa suprugom Slađanom... »

Milica Rakić i Sanja iz Varvarina su simbol strašnog NATO zločina: Predsednik Srbije s novinarima podelio sećanja na 1999.

Telegraf pre 2 dana
- Mogao bih milion stvari da izdvojim, sećanja bi navirala sat vremena, ali ono što jeste simbol i čime smo svi bili šokirani jeste ono što su oni nazivali kolateralnom štetom - ubijanje devetoro dece"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je bombardovanje bilo teško i užasno vreme za Srbiju, a da je simbol svega toga ono što su u NATO nazivali kolateralnom štetom - odnosno, stradanje dece. Upitan koje bi sećanje... »

Danas u kuriru drugi deo poklon dodatka Proročanstva oca Gavrila: Kada će se Srbija dići iz pepela?

Kurir pre 5 dana
Danas vas u dnevnim novinama Kurir drugi deo poklon dodatka Proročanstva oca Gavrila, čuvenog monaha i proroka.
Otkrivamo za kada je prorekao da će se Srbija dići iz pepela, šta će biti sa Srbima na Kosmetu, ko će biti i kako će izgledati srpski car. Ali to nije sve! Čekaju vas i čudesni lekovi oca Gavrila za telesne i duševne bolesti.... »

Kurir danas poklanja dodatak Proročanstva oca Gavrila: Saznajte šta je predvideo ovaj čuveni prorok i monah

Kurir pre 6 dana
Danas vas u dnevnim novinama Kurir čeka poklon - Proročanstva oca Gavrila, čuvenog monaha i proroka. Otkrivamo kako je predvideo ubistvo kralja Aleksandra i patrijarha Varnave, sve o susretu vladike Nikolaja sa đavolom i kako je detaljno opisao raj i pakao. Starac Gavrilo u delu srpske javnosti... »

Gorecka: Remi je premalo; Sane: Svi su mogli da vide da se popravljamo

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 6 povezanih

Hyundai Tucson N-Line

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana

Tramp: Malerova istraga je suluda, neka objavi dokumenta

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana

Karadžić poslao poruku iz Haga

RTV  pre 2 sata  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.