Varvarin

Za parlamentarne izbore do sada proglašeno 18 lista

Zoom UE pre 2 dana
Vanredni parlamentarni izbori raspisani su za 17. decembar. Istog dana biće održani i pokrajinski i lokalni izbori u 65 gradova i opština. Republička izborna komisija proglasila je do sada 18 lista: Lokalni izbori biće održani u Beogradu… »

Koliko se zarađuje po okruzima u Srbiji: U Pčinjskom najniže plate

Vranje news pre 7 dana
Vranje - Polovina zaposlenih u Srbiji radila je za manje od 65.727 dinara, koliko iznosi medijalna zarada, pokazuju podaci za septembar Republičkog zavoda za statistiku. Do 60.000 dinara ne dobacuju prosečne zarade u opštinama Blace, Preševo, Vranjska… »

Narodna stranka predala listu u Varvarinu, Kovačević: Glas za nas biće vrednovan na pravi način

Beta pre 10 dana
Narodna stranka predala je danas u Varvarinu listu "Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" za opštinske izbore, koju predvodi predsednica Opštinskog odbora te stranke Gordana Čabrić. Potpredsednik Narodne stranke i kandidat na republičkoj listi "Siguran… »

Rekonstrukcija niskonaponske mreže u brojnim selima u opštini varvarin: Obnova instalacija u šest naseljenih mesta!

Kurir pre 11 dana
Kruševački ogranak Elektrodistribucije Srbije započeo je rekonstrukciju niskonaponske mreže u Izbenici, u dužini 4,8 km, čija je vrednost oko 6,8 miliona dinara. - Do sada je odrađeno više izvoda, gde je zamenjeno 48 novih stubova, a odrađeni su… »

Jezive sličnosti povezuje dva ubistva u Kruševcu: Vesnu i Milicu muževi ubili u novembru, nakon krvavog pohoda uradili istu…

Kurir pre 16 dana
Milicu Pavlović (60) iz Varvarina zaklao je muž Nebojša Pavlović (61) na porodičnoj slavi Đurđic, na današnji dan 2015. godine. Ovog novembra, Vesnu Ristić (49) je ubio muž Zoran (52), na putu Kruševac-Trstenik. Ne samo da su obe žene u istom… »

Svetska nagrada za karikaturu: Goranu Ćeličaninu priznanje na Univerzitetu u Indoneziji

Kurir pre 20 dana
Poznati srpski karikaturista Goran Ćeličanin, direktor Narodne biblioteke u Varvarinu, dobio je još jedno vredno svetsko priznanje. Na Međunarodnom konkursu Otvorenog univerziteta u Indoneziji, na temu "Univerzitet", Ćeličanin je osvojio jednu od… »

Kapitalno delo kruševačke kulture: Autor Slobodan Simonović objavio "Kruševački književni leksikon"

Kurir pre 21 dana
U izdanju Zavičajnog muzeja Župe iz Aleksanderovca Slobodan Simonović je objavio Kruševački književni leksikon, kapitalno delo kulture grada pod Bagdalom. - Pripremanje jednog ovako sveobuhvatnog leksikona sa ovom temom ambiciozan je poduhvat. Ali… »

Održano takmičenje sela Rasinskog okruga: Mesna zajednica Stari Trstenik pobednik za 2023.

Kurir pre 25 dana
Jubilarna 50. po redu, centralna smotra Okružnog takmičenja sela Rasinskog okruga održana je u u Hali sportova Sportskog centra „Temnić“ u Varvarinu. Pobednik za 2023. je Mesna zajednica Stari Trstenik. Drugo mesto podelile su mesne zajednice… »

RIK proglasio četiri liste: Evo koje stranke su najbrže skupile potpise!

Pravda pre 26 dana
Republička izborna komisija je dosad proglasila četiri izborne liste: "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", "Ivica Dačić premijer Srbije", "Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka" i izbornu listu koalicije Srpskog pokreta Dveri i… »

Horor film Barbarian dobiju svoju video igru

PC Press pre 27 dana
Naslov za jednog igrača dolazi na konzole i PC. Varvarin je jedan od najupečatljivijih horor filmova u poslednjih nekoliko godina. Priča govori o mladoj ženi koja otkriva da neko već boravi u njenoj iznajmljenoj kući. Ona nema drugog izbora osim… »

Vesti dana »