Varvarin - vesti

Stefan (19) se samo srušio na utakmici u Ćićevcu i preminuo: Na trenutak je povratio svest, a onda zauvek zatvorio oči

Telegraf pre 3 dana
Odavno nismo imali tako mladog fudbalera, pravog špic-igrača, rekao je trener Radiša Jovičić
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina, koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK "Sloga" - FK "Juhor" u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, pričaju prijatelji koji čekaju... »

Tragedija na utakmici u Ćićevcu: Preminuo mladi fudbaler!

Večernje novosti pre 3 dana
Stefan Todorović (19) iznenada umro na utakmici u Ćićevcu. Mladić se samo srušio kada na terenu pored njega nije bilo nikog
FUDBALER Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina preminuo je na utakmici koja se u nedelju po podne igrala u susednom Ćićevcu, saznaju "Novosti". Obdukcija koja će se raditi u bolnici u Kruševcu trebalo bi da rasvetli uzrok... »

Ovo je mladi fudbaler koji je preminuo na utakmici: "Pokušali smo sve, u jednom trenutku je došao sebi, a onda..." (foto)

Srbija danas pre 3 dana
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina,koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, svedoče sagovornici, koji čekaju rezultate obdukcije iz Opšte bolnice Kruševac, kako bi se organizovala sahrana i komemorativni skup.
Trener FK "Juhor" Radiša Jovičić napominje da je Stefan pristigao kao veliko pojačanje u zimskom prelaznom roku i da se kao i svi igrači radovao fudbalu posle pauze u treninzima. - Mnogo smo se radovali njegovom dolasku, reč je o... »

Vrstan špic, nije pušio, nije pio, moralna gromada! Detalji o poslednjim minutima života izazivaju jezu: Pokušali da mu izvuku jezik...

Alo pre 3 dana
Alo: Vrstan špic, nije pušio, nije pio, moralna gromada! Detalji o poslednjim minutima života izazivaju jezu: Pokušali da mu izvuku jezik...
"Stefan se iznenada srušio i svi su pokušali da mu pomognu..."
Mladi sportista Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina, koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, svedoče sagovornici, koji čekaju... »

Igrač (19) pao na teren nepomičan i preminuo usred utakmice

Alo pre 3 dana
Alo: Igrač (19) pao na teren nepomičan i preminuo usred utakmice
Neka mu je laka zemlja
Stefan Todorović (19) iz Obreža kod Varvarina iznenada je preminuo na utakmici koja se danas popodne igrala u susednom Ćićevcu, potvrđeno je “Novostima” iz više izvora.Kako saznaje ovaj sajt, do nesreće koja se dogodila već na samom početku prijateljskog susreta između... »

Crna nedelja u Srbiji! Još jedna velika tragedija: Preminuo mladi fudbaler na utakmici!

Srbija danas pre 3 dana
Stefan Todorović(19) iz Obreža kod Varvarina iznenada je preminuo na utakmici koja se danas popodne igrala u susednom Ćićevcu.
Kako se saznaje, do nesreće koja se dogodila već na samom početku prijateljskog sisreta između FK "Sloga" iz Ćićevca i FK "Juhor" iz Obreža, sve je bilo u najboljem redu. ZA MENE POSTOJI I POSTOJAĆE SAMO JEDAN KRALJ! Palma uputio... »

Posle prebijanja meštana: Vinovnicima tuče kod Varvarina određen pritvor

Večernje novosti pre 10 dana
Sumanut napad na dva meštanina, kao i užasno iživljavanje nad bračni par Milutinom (64) i Slađanom Petrović (59), počinjen je nakon višesatne pijanke ispred dve seoske prodavnice
LAZAR Marković(25) i Saša Živanović (43) iz Izbenice kod Varvarina, vinovnici teškog prebijanja više meštana ovog sela u petak popodne, saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu i određen im je pritvor, saznaju... »

Pomahnitali huligani u Varvarinu orgijanje završili u zatvoru: Pretukli petoro građana i policajca, starijem muškarcu se lekari bore za život

Telegraf pre 10 dana
Tu je završio samo zbog toga što je podivljalim pijanim sileđžijama odmahnuo glavom i krenuo da uđe u prodavnicu
Dvojica siledžija sa policijskim dosijeom, Lazar M. (26) i Saša Ž. (43), obojica iz sela Izbenica kod Varvarina, koji su mrtvi pijani maltretirali i pretukli petoricu građana i jednog policajca, sa krivičnom prijavom, svoje... »

"Mi smo, bre, najjači": Kako su batinaši iz Varvarina pijani pretukli pet osoba, među kojima je bio i policajac

Blic pre 10 dana
"Ko, bre, da se smiri?! Mi smo, bre, najjači! Deda, ajde sad plati pivo da te ne oderemo od batina!" - Ove pretnje odjekivale su u četvrtak nedaleko od jedne prodavnice u selu Izbenica kod Varvarina, gde su Lazar Marković (25) i njegov brat od tetke Saša Živanović (40) pijani brutalno i bez ikakvog... »

Očevidac otkrio detalje drame u Varvarinu: Braća su kamenjem čoveku zatvorila oko! Druga žrtva na apratima

Alo pre 10 dana
Alo: Očevidac otkrio detalje drame u Varvarinu: Braća su kamenjem čoveku zatvorila oko! Druga žrtva na apratima
"Prolazio sam tom ulicom i primetio da će biti problema."
- Ko, bre, da se smiri?! Mi smo, bre, najjači! Deda, ajde sad plati pivo da te ne oderemo od batina! - Ove pretnje odjekivale su u četvrtak nedaleko od jedne prodavnice u selu Izbenica kod Varvarina, gde su Lazar Marković (25) i njegov brat od tetke Saša Živanović (40)... »

©2019 Netmark d.o.o.