Varvarin - vesti

Varvarin zavijen u crno: Traktorska prikolica ubila malog Stefana, stranica se otkačila, ishod bio fatalan!

Srbija danas pre 14 dana
Istraga je u toku
Stravična tragedija dogodila se u Srbiji. U selu Zalogovac kod Varvarina sinoć je poginuo dečak Stefan P. (11) kad je na njega pala metalna stranica traktorske prikolice. Foto: Profimedia/ilustracija Nesrećnog dečaka je metalna stranica traktorske prikolice udarila u... »

Nesreća u Varvarinu, preminuo dečak

Danas pre 15 dana
Jedanaestogodišnji dečak preminuo je u kruševačkoj bolnici od povreda koje je zadobio kada je na njega pao deo prikolice u selu Zalagovac kod Varvarina, javlja RTS.
Izvor RTS-a nezvanično navodi da je dečak sa vrlo teškim povredama dovezen u Urgentni centar u Kruševcu, a odatle na Odeljenje hirurgije. Uprkos naporima lekara, dečak je podlegao povredama, navodi... »

Preminuo dečak (11) kod Varvarina: Pala prikolica na njega dok se igrao u dvorištu

Telegraf pre 16 dana
Do tragedije je došlo kada se tovarni deo prikolice - špediter srušio na dete koje se tu igralo u blizini
Stefan P. (11) teško povređen u selu Zalagovac kod Varvarina, preminuo je u danas popodne u bolnici u Kruševcu, nezvanično saznaju "Novosti". Do tragedije je došlo kada se tovarni deo prikolice - špediter srušio na dete koje se... »

Tuga kod Varvarina: Dete ubio špediter

Mondo pre 16 dana
Dečak je sa vrlo teškim povredama dopremljen do Urgentnog centra u Kruševcu, a odatle na Odeljenje hirurgije. Malo telo nije izdržalo.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Jedanaestogodišnji S.P. teško povređen u selu Zalagovac kod Varvarina, preminuo je u sredu popodne u bolnici u Kruševcu, nezvanično saznaju “Novosti”. Automobil sam krenuo, ubijena devojčica Do... »

Varvarin: Preminuo dečak koga je teško povredio deo prikolice

RTV pre 16 dana
RTV: Varvarin: Preminuo dečak koga je teško povredio deo prikolice
VARVARIN - Jedanaestogodišnji dečak preminuo je u kruševačkoj bolnici od povreda koje je zadobio kada je na njega pao deo prikolice u selu Zalagovac kod Varvarina.
Izvor RTS-a nezvanično navodi da je dečak sa vrlo teškim povredama dovezen u Urgentni centar u Kruševcu, a odatle na Odeljenje hirurgije. Uprkos naporima lekara, dečak je podlegao... »

U ​tragediji kod Varvarina stradao dečak

Politika pre 16 dana
Jedanaestogodišnji dečak preminuo je u kruševačkoj bolnici od povreda koje je zadobio kada je na njega pao deo prikolice u selu Zalagovac kod Varvarina, javlja RTS. Izvor RTS-a nezvanično navodi da je dečak sa vrlo teškim povredama dovezen u Urgentni centar u Kruševcu, a odatle na Odeljenje... »

Tragedija kod Varvarina, tovarni deo prikolice srušio se na dečaka

RTS pre 16 dana
RTS: Tragedija kod Varvarina, tovarni deo prikolice srušio se na dečaka
Jedanaestogodišnji dečak preminuo je u kruševačkoj bolnici od povreda koje je zadobio kada je na njega pao deo prikolice u selu Zalagovac kod Varvarina.
Izvor RTS-a nezvanično navodi da je dečak sa vrlo teškim povredama dovezen u Urgentni centar u Kruševcu, a odatle na Odeljenje hirurgije. Uprkos naporima lekara, dečak je podlegao... »

Prikolica pala na dečaka (11) dok se igrao u dvorištu

Alo pre 16 dana
Alo: Prikolica pala na dečaka (11) dok se igrao u dvorištu
Stefan P. (11) teško povređen u selu Zalagovac kod Varvarina, preminuo je u danas popodne u bolnici u Kruševcu.
Do tragedije je došlo kada se tovarni deo prikolice - špediter srušio na dete koje se tu igralo u blizini. Dečak je sa vrlo teškim povredama dopremljen do Urgentnog centra u Kruševcu, a odatle na Odeljenje hirurgije - navodi... »

Teško povređeno dete (11): Traktorska prikolica pala mu na glavu!

Kurir pre 16 dana
Dečak je povređen prilikom igre kada mu je metalna stranica traktorske prikolice pala na glavu
U selu Zalogovac u opštini Varvarin, danas 16.20 časova teško je povređen Stefan Pajević (11). Dečak je povređen prilikom igre kada mu je metalna stranica traktorske prikolice pala na glavu. Dete je zadobilo teške telesne povrede... »

Vremeplov: 30.000 Turaka iz Bosne krenulo da uguši Karađorđev ustanak

RTV pre 17 dana
RTV: Vremeplov: 30.000 Turaka iz Bosne krenulo da uguši Karađorđev ustanak
BEOGRAD - Na današnji dan 1810. godine oko 30.000 Turaka krenulo je u Prvom srpskom ustanku iz Bosne da uguši ustanak, koristeći proređenost srpske vojske na Drini, čija se glavnina borila na drugom kraju Srbije kod Varvarina, Deligrada i Sokobanje. Turci su 12 dana topovima tukli Loznicu, ali je nisu osvojili. Nakon što je s dodatnim snagama stigao vođa ustanka Karađorđe Turci su potučeni i proterani iz Srbije.
Danas je utorak, 2. oktobar. Do kraja godine ima 90 dana. 1187 - Arapski vojskovođa i egipatski sultan, kurdskog porekla, Saladin, preoteo je Jerusalim od hrišćana, što je 1189. izazvalo Treći krstaški rat. 1452 - Rođen je... »

©2018 Netmark d.o.o.