Varvarin

Coca–Cola promovisala male proizvođače hrane sa juga Srbije

Jugmedia 09.08.2019
Preduzeća koja su učestvuju u programu „Stižemo sa juga” proizvode domaće džemove, marmelade, slatka, ajvare, sušeno voće, brašna, začine i čajeve, i to su: Jastrebačka priča (Jastrebac), Vinarija Status (Svrljig), Agro Iris – Zadruga… »

Iz Morave se pojavili ostaci mosta iz vremena Turaka (FOTO)

Politika 31.07.2019
Jagodina - Vodostaj Velike Morave, najveće srpske reke, i uprkos učestalim kišama i pljuskovima, veoma je nizak celim tokom od Stalaća do ušća u Dunav. Vodostaj kod Ljubičevskog mosta kod Požarevca je minus 360 centimetra a kod Ćuprije su… »

Dnevni boravak u Varvarinu uspešno radi i leti

RTS 31.07.2019
Dnevni boravak kao jedna od službi varvarinskog Centra za socijalni rad već godinama je mesto gde deca sa smetnjama u razvoju, ali i odrasli, rado provode vreme. Iako je sezona godišnjih odmora, broj korisnika se ne smanjuje. U prijatnom ambijentu, u… »

Kod Ćuprije isplivali ostaci mosta iz vremena Turaka: Zbog niskog vodostaja Velike Morave izronili drveni stupovi (foto)

Kurir 31.07.2019
Vodostaj Velike Morave, najveće srpske reke, i uprkos učestalim kišama i pljuskovima, veoma je nizak celim tokom od Stalaca do ušća u Dunav. Kod Ljubičevskog mosta kod Požarevca čak je minus 360 centimetra, a kod Ćuprije su "isplivali" drveni… »

Potreban siguran krov nad glavom za Jelenu Marković i njeno četvoro dece

RTS 24.07.2019
U Izbenici kod Varvarina, u trošnoj kući, živi petočlana porodica Marković. Samohrana majka sa četvoro dece nije u mogućnosti da reši nagomilane probleme, sa kojima se suočava nakon smrti muža. Nedavno, kući u kojoj žive, isključena je i… »

Smrt mladića na terenu u Ćićevcu Srce fudbalera prestalo da kuca, posle šest meseci prijatelji ispunili zavet (foto)

Večernje novosti 24.07.2019
FK Juhor podigao spomenik Stefanu Todoroviću (19), koji je umro na terenu. Obeležje simbolizuje anđela, jer je to, kažu, i bio njihov fudbaler. ŠEST meseci nakon što je prestalo da kuca srce fudbalera Stefana Todorovića (19), iz Obreža, kod… »

Bebe čekaju da majstori izađu

Večernje novosti 23.07.2019
Paraćinsko porodilište privremeno zatvoreno zbog renoviranja kupatila. Da moraju da se porode u drugom gradu, trudnice saznaju na kontroli. TRUDNICA iz Varvarina u devetom mesecu trudnoće (ime i prezime poznati redakciji), koja trudnoću vodi u Opštoj… »

Javni uvid u Nacrt prostornog plana deonice autoputa Pojate – Preljina

Danas 20.07.2019
Ministarstvo građevinarstva oglasilo je javni uvid u Nacrt prostornog plana deonice autoputa Pojate – Preljina. Javni uvid održaće se od 18. jula do 16. avgusta 2019. u trajanju od 30 dana, svakog radnog dana u u zgradama skupština gradova Kraljeva… »

Nove industrijske zone i parkovi od Pojata do Preljine: Logistički centri na Moravskom koridoru zaposliće 1.000 ljudi

Glas Zapadne Srbije 20.07.2019
Ministarstvo građevinarstva oglasilo je javni uvid u Nacrt prostornog plana autoputa E-761, deonice od Pojata do Preljine, koji će biti dostupan od 18. jula do 16. avgusta 2019. u zgradama skupština gradova Kraljeva, Kruševca i Čačka, i opština… »

Na ovoj ruti će se graditi autoput od Preljine do Pojata (MAPA)

Morava info 20.07.2019
ČAČAK – Ministarstvo građevinarstva oglasilo je javni uvid u Nacrt prostornog plana deonice autoputa Pojate – Preljina. Javni uvid održaće se od 18. jula do 16. avgusta 2019. u trajanju od 30 dana, svakog radnog dana u u zgradama skupština… »

Vesti dana »