Varvarin - vesti

Napali pet osoba u okolini Varvarina, dvoje teško povređeno

RTS pre 14 dana
RTS: Napali pet osoba u okolini Varvarina, dvoje teško povređeno
Pet osoba je povređeno u incidentu koji se dogodio u Izbenici kod Varvarina. Životno je ugrožen 64-godišnji muškarac. Policija je uhapsila dva muškarca iz ovog sela zbog sumnje da su napadali prolaznike bez ikakvog povoda i na kraju se međusobno potukli.
Uhapšeni su dvadesetpetogodišnji L. M. i četrdesettrogodišnji S. Ž. Kako RTS nezvanično saznaje, oni su u alkoholisanom stanju ispred seoske prodavnice, gde su tokom dana konzumirali alkohol, nasumice nasrtali na prolaznike i... »

Dva muškarca u Varvarinu pila ceo dan ispred prodavnice, napadali kupce i prolaznike, a na kraju se međusobno potukli: Stariji muškarac bačen sa zida

Telegraf pre 14 dana
Stariji muškarac životno ugrožen, prebacuju ga za KC Niš. Dve osobe privedene
Dve osobe su privedene nakon tuče u selu Izbenica kod Varvarina, a kako nezvanično saznaju "Novosti" obojica aktera incidenta Lazar M. (26) i Saša Ž. (43) na kraju su se i sami potukli. Sve je počelo ispijanjem piva ispred... »

Uhapšen osumnjičeni za prebijanje pet osoba ispred prodavnice kod Varvarina

Alo pre 14 dana
Alo: Uhapšen osumnjičeni za prebijanje pet osoba ispred prodavnice kod Varvarina
Dve osobe su tom prilikom zadobile teške, a tri lake telesne povrede
Policija je uhapsila Lazara M. (25) zbog sumnnje da je, uz pomoć Saše Ž. (40), u, među kojima je i jedan policajac, prenela je Televizija Pink. Dve osobe su tom prilikom zadobile teške, a tri lake telesne povrede. Policija je... »

Zapili se ispred prodavnice kod Varvarina, pa izbio haos! Napadali kupce i prolaznike, batine dobio i policajac!

Alo pre 14 dana
Alo: Zapili se ispred prodavnice kod Varvarina, pa izbio haos! Napadali kupce i prolaznike, batine dobio i policajac!
Privedene dve osobe
Dve osobe su privedene nakon tuče u selu Sve je počelo ispijanjem piva ispred lokalne prodavnice. - I Lazar M. i Saša Ž. su praktično tokom celog dana pili isped prodavnica, a stvar je otišla predaleko kada su krenuli da napadaju kupce i prolaznike - navodi nezvanično... »

Preduzeće Agrosit Semenarstvo prodaje klanicu pilića u Varvarinu i fabriku stočne hrane u Aleksandrovcu

Ekapija pre 15 dana
Stečajni upravnik privrednog društva Agrosit Semenarstvo doo u stečaju oglasio je petu prodaju imovine javnim nadmetanjem. Kako se navodi u tenderu, predmet prodaje je nepokretna i pokretna imovina podeljena u osam celina. Najvredniji objekat koji se prodaje jeste kompleks klanica pilića u... »

Morava raste, ne preti izlivanje

Politika pre 19 dana
JAGODINA - Velika Morava, najveća srpska reka, zbog skoka temperature i topljenja snega, raste poslednjih pet dana, ali izlivanje ne preti ni na jednom delu toka od Stalaća do ušća u Dunav, rečeno je Tanjugu u Vodoprivrednom preduzeću Ćuprija. Od juče, kod Varvarina je porasla 16 centimetara, kod... »

Raste vodostaj velike Morave

B92 pre 21 dan
B92: Raste vodostaj velike Morave
Zbog porasta temparature i ubrzanog topljenja snega, raste vodostaj na Velikoj Moravi, celim njenim tokom od Varvarina do ušća u Dunav.
Hidrometereolozi prognoziraju dalji porast, posebno u tri naredna dana. Za dva dana kod Varvarina Velika Morava je porasla 52 centimetra, od juče 35 centimetara, kod Chuprije 46, a od juče 30 centimetara, u Bagrdanu kod Jagodine... »

Porast temperature i ubrzano topljenje snega: Raste vodostaj Velike Morave, kod Varvarina za dva dana 52 centimetara

Kurir pre 21 dan
Zbog porasta temparature i ubrzanog topljenja snega, raste vodostaj na Velikoj Moravi, celim njenim tokom od Varvarina do ušća u Dunav. Hidrometereolozi prognoziraju dalji porast, posebno u tri naredna dana. Za dva dana kod Varvarina Velika Morava je porasla 52 centimetra, od juče 35 centimetara,... »

Borivoje S. (60) osuđen na psihijatrijsko lečenje: Došla u posetu kod rođenog brata, on je silovao

Kurir pre 33 dana
Istraga koju je pokrenulo kruševačko Više tužilaštva u slučaju u kojem se Borivoje S. (60), tereti da je silovao rođenu sestru Boricu S. (54) završena je i sud će, verovatno uskoro odlučiti o izricanju mere čuvanja u zdravstvenoj ustanovi. Naime, istraga je, kako nezvanično saznajemo, pokazala da... »

Jeziv slučaj kod Varvarina: Optuženi za silovanje sestre odlazi na lečenje

Večernje novosti pre 35 dana
Završena istraga kruševačkog Višeg tužilaštva u slučaju B. S. (60), koji se tereti da je silovao rođenu sestru B. S. (65).Sud uskoro odlučuje o izricanju mere čuvanja u zdravstvenoj ustanovi
B. S. (60), meštanin Donjeg Katuna kod Varvarina, optužen da je novembra 2018. silovao rođenu sestru B. S. (65) u svojoj kući, krivično delo počinio je u stanju neuračunljivosti, pokazala je istraga Višeg tužilaštva u Kruševcu,... »

©2019 Netmark d.o.o.