Varvarin

Stefan je igrao prijateljsku utakmicu, a onda se samo srušio na terenu i prestao da diše: Otkriven uzrok smrti mladog…

Telegraf 08.05.2019
Bio je dobar đak, završavao je srednju školu, planirao studije mašinstva. Uvek nasmejan, pravi drug, koji čuva tajne. Iznenadna smrt mladog fudbalera Stefana Todorovića (19), koji je preminuo 17. februara ove godine na prijateljskoj utakmici u… »

Radnički gostuje poslednjeplasiranom Pukovcu

Pirotske vesti 03.05.2019
Radnički ima još jedan težak zadatak ovog vikenda, da ne dozvoli iznenadjenje i dobije “dobijenu” utakmicu sa poslednjeplasiranim Pukovcem, što uvek poziva na veliki oprez. Konkurent Radničkog za ulazak u viši rang, Temnić iz Varvarina, gostuje… »

Disciplinski sudija FSRIS: Klubovi sami sebi prave probleme

Jug press 25.04.2019
LESKOVAC Fudbalska prvenstva pod okriljem Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, Srpska liga ,,Istok” i tri zone ,,Jug”, ,,Istok” i ,,Zapad” nalaze se u punom zamahu i trenutno su na polovini prolećne sezone. Posebno interesantna biće borba… »

Dubočica “oduvala” Temnić 1924

Jug press 22.04.2019
LESKOVAC Fudbaleri leskovačke Dubočice prosto su oduvali sa prvog mesta ekipu Temnića 1924 iz Varvarina. Favorizovani gosti položili su oružje posle 90 minuta igre. Pobednik ovog borbenog meča odlučen je već na samom početku, tačnije u 2. minutu… »

Piroćanci usamljeni na čelu Srpske lige Istok

Južne vesti 22.04.2019
Desetom pobedom u nizu fudbaleri pirotskog Radničkog ostali su na čelu Srpske lige Istok, a nakon 25. kola imaju 3 boda viška u odnosu na ekipu Temnića iz Varvarina. Dubočica je pobedom od 1:0 pomogla Piroćancima, ali i osvojila važne bodove u… »

Privredno društvo Agrosit semenarstvo oglasilo prodaju imovine

N1 Info 18.04.2019
Privredno društvo Agrosit semenarstvo doo u stečaju iz Aleksandrovca oglasilo je prodaju imovine javnim nadmetanjem. Kako se navodi u tenderu, imovina se prodaje u šest celina, a prvu i najvredniju čini kompleks klanica pilića u Varvarinu. Početna… »

Agrosit semenarstvo prodaje klanicu pilića u Varvarinu i fabriku stočne hrane u Aleksandrovcu

Ekapija 18.04.2019
Privredno društvo Agrosit semenarstvo doo u stečaju iz Aleksandrovca oglasilo je prodaju imovine javnim nadmetanjem. Kako se navodi u tenderu, imovina se prodaje u šest celina, a prvu i nejvredniju čini kompleks klanica pilića u Varvarinu. Početna… »

Srpska liga Istok: Vodeći ne posustaju

Jug press 16.04.2019
LESKOVAC-LEBANE-PIROT Dve prvoplasirane ekipe pirotski Radnički i Temnić 1924 iz Varvarina i u 24.kolu Srpske lige ,,Istok” zabeležile su pobede. Piroćanci su do trijumfa stigli u meču sa ekipom SFS Borac na gostovanju u Paraćinu. Domaćin je bio… »

Majka borca sa košara: Sanjam kako molim sina da ne ide na Kosovo

Večernje novosti 13.04.2019
Ispovest Živadinke Miletić iz Bačine kod Varvarina, koja je 1999. na Košarama izgubila jedinca Dejana: Rekao nam je da se verovatno neće vratiti kući, jer je dobio ponudu da ostane i radi pri vojsci. NIKADA nismo saznali kako je tačno poginuo naš… »

Sanjam njegov poslednji poziv, molim ga da ne ide! - Rekao mi je: Mama, ja se više ne vraćam...

Alo 13.04.2019
Ispovest Živadinke Miletić iz Bačine kod Varvarina, koja je 1999. na Košarama izgubila jedinca Dejana: Rekao nam je da se verovatno neće vratiti kući, jer je dobio ponudu da ostane i radi pri vojsci. Nikada nismo saznali kako je tačno poginuo naš… »

Vesti dana »

Gem 48 sekundi, set 22 minuta, Novakova 70. pobeda u Melburnu

Mozzart sport pre 1 satjoš 36 povezanih

Đokoviću ne prijaju uslovi, šta mu je prioritet na treninzima?

Sportske.net pre 39 minutajoš 23 povezane

Dva mladića pogunila, žena teško povređena

Politika pre 15 minutajoš 19 povezanih