Varvarin

Nove investicije u renovirani hotel Plaža u Varvarinu - Do kraja 2019. izgradnja etno naselja

Ekapija 21.05.2019
Hotel Plaža u Varvarinu, u Rasinskom okrugu, nedavno je renoviran, a kako kažu iz hotela, investicijama ovde nije kraj. - Hotel sada poseduje 27 smeštajnih jedinica, restoran sa velikom terasom, kao i dve sale kapaciteta za 200 i 500 osoba. Na… »

Ministarki iz Šumadije nema ko da piše

Danas 16.05.2019
Tragom poslednjeg oglašavanja potredsednice Vlade i resorne ministarke Zorane Mihajlović Završavamo koridore, to je važno za našu zemlju i nove investicije, i počinjemo gradnju novih. Sutra kreću radovi na izgradnji Koridora 11 od Preljine do… »

Kruševljani iznenađeni zbog ukidanja filološkog odeljenja

Politika 15.05.2019
Roditelji tridesetoro jezički nadarenih đaka koji su želeli da upišu filološko odeljenje u gimnaziji u Kruševcu uputilo je juče peticiju ministru prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenu Šarčeviću. U obrazloženju protivljenja ukidanju tog… »

Ceo Temnić na zidovima biblioteke

Večernje novosti 15.05.2019
Ugledni naivac Zoran Anđelković oslikao zidove svima znane zgrade u Varvarinu. Čak šest meseci ovom predanom umetniku trebalo je da oplemeni više od 100 kvadrata. SVETSKI priznat slikar naivne umetnosti Zoran Anđelković sa Mojsinjske gore, oslikao… »

Mere zaštite od poplava u Čačku, rast vodostaja u Pomoravlju

Večernje novosti 14.05.2019
Nema opasnosti od izlivanja bilo koje reke, rečeno je Tanjugu u Opštinskim upravama i Štabovima za vanredne situacije lokalnih samouprava Pomoravskom okruga. Zbog kiše, koja od sinoć pada sa promenljivim intenzitetom, raste vodostaj reka u… »

Kakvo je zaista trenutno stanje na rekama u Srbiji i gde postoji opasnost od izlivanja (foto) (video)

Telegraf 14.05.2019
Prema podacima lokalnih hidrometereoloških stanica, najviše kiše u Pomoravskom okrugu palo je u Ćupriji 28,3 litra, u Svilajncu 21,2, Jagodini 20,3, Despotovcu 18,7 i Rekovcu 14 litara. Zbog kiše, koja od ponedeljka uveče pada promenljivim… »

Teško bolesnog Vojina (3) odveli na Ostrog. Dečak krenuo ka moštima, a glas rekao ovo! Onda se desilo čudo (foto)

Alo 13.05.2019
Priča majke koja mora da se čuje. Za Vojina Markovića, ne tako davna, 2006. godina, bila je kobna. Ovaj dečak iz Varvarina je imao tri godine u trenutku kada mu je dijagnostifikovana adultna akutna limfoblastna leukemija. Kako njegova porodica priča… »

Rešena misterija smrti mladog fudbalera: Tinejdžer se srušio nasred terena u toku utakmice, ceo kraj i dalje u šoku

Blic 09.05.2019
Iznenadna smrt mladog fudbalera Stefana Todorovića (19), koji je preminuo 17. februara ove godine na utakmici u Ćićevcu, nastupila je usled akutnog zapaljenja zidova krvnih sudova, pokazali su rezultati obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu… »

Samo u Srbiji - Igraće dva meča u dva dana!

Sportske.net 09.05.2019
Neverovatna situacija, trećeligaš će u dva dana morati da odigra dve utakmice. Naviknuti smo na to da u domaćem fudbalu svedočimo mnogim paradoksalnim i nelogičnim situacijama, a jedna od takvih je i ona u kojoj se našla ekipa Temnića 1924 iz… »

Srušio se NA terenu: Otkriven uzrok smrti mladog fudbalera Stefana Todorovića

Večernje novosti 08.05.2019
Smrt mladića (19) nastupila usled akutnog zapaljenja zidova krvnih sudova. Krv u plućima dovela do prestanka disanja. IZNENADNA smrt mladog fudbalera Stefana Todorovića (19), koji je preminuo 17. februara ove godine na prijateljskoj utakmici u… »

Vesti dana »