Vol strit

Jedna utakmica nedeljno - 1.000.000.000 dolara

Mozzart sport 05.03.2021
NFL blizu dogovora sa Amazonom koji bi za ekskluzvno pravo prenosa mečeva četvrtkom mogao da izdvoji sumu sa devet nula. Nacionalna fudbalska liga (NFL) blizu je dogovora sa medijskim partnerima prema kojima bi TV mreže plaćale dvostruko više nego… »

Google menja način oglašavanja na svojim platformama

Nova ekonomija 04.03.2021
Kompanija Gugl (Google) planira da promeni način oglašavanja na svojim platformama, koji je do sada funkcionisao na osnovu pretraživanja korisnika na više veb lokacija. Promena politike jedne od najvećih digitalnih platformi bi mogao da ubrza… »

Pogoršavaju se uslovi za rad stranih medija u Kini

Cenzolovka 01.03.2021
Situacija stranih medija u Kini pogoršana je 2020. godine zbog proterivanja 18 dopisnika, višestrukih pritisaka, malog broja izdatih viza i ograničenja uvedenih zbog koronavirusa, ocenilo je udruženje stranih dopisnika u ponedeljak. Šangaj, Kina… »

Pogoršanje situacije u Kini po strane dopisnike

Novi magazin 01.03.2021
Situacija stranih medija u Kini "pogoršana je" 2020. godine uključujući proterivanje 18 stranih dopisnika, višestruke pritiske, malo izdatih viza i ograničenja uvedena u ime kovida, ocenjuje danas udruženje stranih dopisnika. "Treću godinu zaredom… »

Američki predsednik pozvao Trudoa da sprovedu zajedničku akciju, posle ovoga Putin ima samo jednu opciju!

Alo 27.02.2021
Amerika i Kanada će obnoviti mrežu odbrambenih satelita i sistem nadzora u Arktičkom regionu kako bi se uspešnije suprotstavile vojnom prisustvu Rusije i Kine, piše američki „Vol strit džornal“. Tokom jednog nedavnog on-lajn sastanka američki… »

Hrvati blokiraju Kineze

Vesti online 26.02.2021
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše “Vol Strit Žurnal”, tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha u Evropi… »

I Hrvatska blokira Kinu?

B92 26.02.2021
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol strit žurnal. To se tumači kao njihovo približavanje pozicijama SAD i jačanje straha u Evropi od… »

Tviter ove godine uvodi pretplatu

Nova ekonomija 26.02.2021
Društvena mreža Tviter planira da uvede pretplatničku uslugu za kreatore sadržaja, a razmatra i funkciju davanja napojnic na svojoj platformi, u pokušaju da udvostruči godišnji prihod i ubrza rast novih korisnika, piše Vol strit žurnal. Kompanija… »

Hrvatska se pridružuje blokadi Kine

RTV 26.02.2021
ZAGREB - Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ), tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha… »

"Pritisak SAD i EU": Vol Strit Žurnal: Hrvatska se pridružila evropskim zemljama koje blokiraju Kinu

Blic 26.02.2021
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ), tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha u Evropi… »

Vesti dana »