Vol strit

Stiže najveća kupovina deonica u istoriji?

B92 18.03.2021
Dve trećine mlađih od 34 godine uložiće na berzu jedan deo podsticaja, smatra Dojče banka. Vol strit se priprema za dolazak nekoliko milijardi dolara svežeg kapitala ove nedelje koji će upumpati mali ulagači nakon što im danas na račune… »

Azijske berze prate rekordan rast indeksa, pažnja na sastanku FED

RTV 16.03.2021
TOKIO, NJUJORK - Azijske akcije su porasle danas prateći uspon glavnih indeksa Vol Strita do novih rekordnih visina, a pažnja investitora je ove nedelje usredređena na sastanke vodećih svetskih centralnih banaka, počev od američkih Federalnih… »

Azijske berze prate rekordan rast indeksa na Vol Stritu

Dnevnik 16.03.2021
TOKIO/NjUJORK: Azijske akcije su porasle prateći uspon glavnih indeksa Vol Strita do novih rekordnih visina, a pažnja investitora je ove nedelje usredređena na sastanke vodećih svetskih centralnih banaka, počev od američkih Federalnih rezervi (FED)… »

Menja biznis: Glumac Metju Mekonahi želi da zavodi red u Teksasu!

Kurir 13.03.2021
Holivudski glumac izjavio da ozbiljno razmišlja da se kandiduje jer ima šta da ponudi građanima u novom poglavlju svog života. Holivudski glumac Metju Mekonahi (51) izjavio je da ozbiljno razmišlja o tome da se kandiduje za guvernera Teksasa! Zvezda… »

Prinova na Vol stritu

Biznis i finansije 12.03.2021
Prinova na Vol stritu. Južnokorejski onlajn šop Coupang izlazi na berzu. Taj koncern prilično brzo raste, ali se suočava i s nekim problemimaBom Kim je ambiciozan. Bez ambicija ne bi ni mogao da stvori veliku firmu. Zadovoljstvo postignutim i pogotovo… »

Da li je na Vol strit stigla nova berzanska senzacija?

Kamatica 11.03.2021
Bom Kim je ambiciozan. Bez ambicija ne bi ni mogao da stvori veliku firmu. Zadovoljstvo postignutim i pogotovo skromnost nisu vrline koje ga krase. Kad je ovaj bivši student Harvarda na početku svojih 30-ih godina odlučio da utemelji Coupang, njegova… »

Da li je Vol strit upravo dobio berzansku senzaciju godine?

B92 11.03.2021
Prinova na Vol stritu. Južnokorejski onlajn šop Coupang izlazi na berzu. Taj koncern prilično brzo raste, ali se suočava i s nekim problemima. Bom Kim je ambiciozan. Bez ambicija ne bi ni mogao da stvori veliku firmu. Zadovoljstvo postignutim i… »

Fejsbuk traži odbacivanje tužbi o gušenju konkurencije

Nova ekonomija 11.03.2021
Kompanija Fejsbuk je u sredu zatražio od federalnog sudije da odbaci tužbe Federalne trgovinske komisije (FTC) i državnih tužilaca, ocenjujući da su tvrdnje da tehnološki gigant suzbija konkurenciju - neutemeljene, piše Vol strit žurnal. "Komisija… »

Vrednost kineskih proizvođača e-vozila skočila 13,6 milijardi

RTV 10.03.2021
PEKING - Tri kineska proizvođača električnih automobila listirana na Njujorškoj berzi zabeležila su u poslednja 24 sata rast zajedničke tržišne vrednosti za 13,65 milijardi dolara zahvaljujući skoku cena njihovih akcija. Reč je o kineskim… »

Ponovo se udala milijarderka Makenzi Skot, bivša supruga Džefa Bezosa

Novi magazin 08.03.2021
Milijarderka Makenzi Skot koja je postala jedna od najbogatijih žena sveta posle razvoda od osnivača Amazona Džefa Bezosa, ponovo se udala, proizilazi iz obaveštenja na portalu dobrotvorne organizacije. "I sada, velikom srećom oženjen sam jednom od… »

Vesti dana »