Vol strit

Svetske berze ojačale, rastu i cene nafte

Dnevnik pre 17 dana
BANGKOK: Akcije na azijskim berzama su ojačale danas prateći znatan rast zabeležen u četvrak na Vol Stritu podstaknut nadama u snažan ekonomski oporavak od pandemije. U porastu su indeksi na tržištima kapitala u Tokiju, Hong Kongu, Seulu i… »

Vol strit pao - ponovo

B92 pre 18 dana
Njujork -- Na Volstritu su u sredu berzanski indeksi pali drugi dan zaredom. Razlog je to što ni optimizam ministarke finansija i predsednika Feda u vezi sa oporavkom ekonomije nije sprečio pad cena akcija tehnoloških kompanija. Dau Džons oslabio je… »

Vol strit raste: Akcije finansijskih i energetskih kompanija pogurale indekse

Večernje novosti pre 19 dana
GLAVNI indeksi NJujorške berze S&P 500 i Dau DŽons porasli su danas pogurani dobicima akcija finansijskih i energetskih kompanija, kao i jačanjem deonica Intela. Na prepodnevnom trgovanju u 10:12 časova po istočnoameričkom vremenu, industrijski… »

Pao Vol strit

B92 pre 19 dana
Na Vol stritu su juče berzanski indeksi izgubili sve dobitke od prethodnog dana. Razlog je to što su ulagače zabrinuli planovi vlasti za povećanje poreza kako bi se finansirali fiskalni podsticaji i nove investicije u infrastrukturu. Dau Džouns (Dow… »

Slom Vol strita: Nova finasijska noćna mora potresa svet!

Srbija danas pre 19 dana
Na Vol stritu su juče berzovni indeksi izgubili sve dobitke od prethodnog dana. Razlog tome je to što su ulagače zabrinuli planovi vlasti za povećanje poreza kako bi se finansirali fiskalni podsticaji i nove investicije u infrastrukturu. Dau Džouns… »

Vol Strit pao zbog najave povećanja poreza, pala i većina evropskih berzi

Sputnik pre 19 dana
Berzanski indeksi na Vol Stritu izgubili su u utorak sve dobitke od prethodnog dana jer su ulagače zabrinuli planovi vlasti za povećanje poreza kako bi se finansirali fiskalni podsticaji i nove investicije u infrastrukturu. Dau Džons oslabio je 308… »

Princ Hari ima novi posao: Otkriveno je šta će raditi

Nova pre 20 dana
Britanski princ Hari postaće zvaničnik firme za životni trening i mentalno zdravlje Beter Ap Inc., izvestio je u utorak Vol Strirt Džurnal. Radi se o startapu iz Silicijumske doline vrednom milijardu dolara, prenosi Hina. Očekuje se da će Hari u… »

Kina uvodi ograničenje na upotrebu Teslinih vozila za državne i vojne službenike

Auto blog pre 23 dana
Njujorški Vol Strit Žurnal (WSJ) piše da Kina, pozivajući se na zabrinutost za nacionalnu bezbednost, uvodi ograničenje na upotrebu Teslinih električnih vozila za državne i vojne službenike. Kako prenosi Tanjug, sličnu informaciju je plasirala i… »

Kraj nedelje doneo pad na Vol Stritu: Najviše potonule akcije sledećih preduzeća!

Srbija danas pre 23 dana
Kraj nedelje doneo je inicijativu prodavaca na Vol Stritu, a najteže su stradale akcije banaka. Dau Džons je pao nakon odluke Federalnih rezervi da bankama ne produži blaže mere vezane za kapital iz doba pandemije. To je, pak, podstaklo rast prinosa… »

Rampa za Teslina vozila u državnoj upravi i vojsci Kine?

Sputnik pre 23 dana
Kina, pozivajući se na zabrinutost za nacionalnu bezbednost, uvodi ograničenje na upotrebu Teslinih električnih vozila za državne i vojne službenike, piše njujorški „Vol strit žurnal“. Sličnu informaciju je plasirala i agencija… »

Vesti dana »