Vol strit

Panika raste: Malo poznat hedž fond izazvao haos na Vol stritu

B92 pre 12 dana
Svetske banke mogle bi izgubiti više od šest milijardi dolara zbog propasti američke investicione kompanije "Arhegos kapital", objavio je Rojters. Regulatori pažljivo prate situaciju dok se širi panika zbog straha od mogucih razmera krize. Iznenadna… »

Folksvagen ne menja ime, marketinška prvoaprilska šala

RTV pre 12 dana
NJUJORK - Nemački proizvođač automobila Folksvagen neće promeniti ime svog ogranka u SAD u "Voltsvagen Amerika", a vest koju su u utorak preneli brojni američki mediji bila je marketinška prvoaprilska šala, saopštila je danas ta kompanija… »

Pritisak na prodaju akcija američkih medijskih kuća i kineskih kompanija

Biznis i finansije pre 13 dana
Banke Goldman Saks i Morgan Stenli prodale su u blok trgovanju na Vol Stritu akcije koje su posedovale u kineskim tehnološkim i američkim medijskim kompanijama za ukupno 19 milijardi dolara. Vrednost ovih blok transakcija je šokirala brokere koji se… »

Napokon oslobođen brod "Ever given" koji je danima blokirao Suecki kanal

Telegraf pre 15 dana
Još nije poznato kada će Suecki kanal biti otvoren za saobraćaj. Gigantski teretni brod "Ever given" koji od utorka blokira Suecki kanal, oslobođen je, saopštila je kompanija Inchcape Shipping. "Ever Given je uspešno vraćen u odgovarajući položaj… »

Silicijumska dolina, bankari i selebritiji su ludi za SPAC-om - šta je to?

B92 pre 14 dana
Neki će iz ove priče sigurno izvući vrlo opipljivu korist, dok će većini verovatno pripasti mrvice. Dugo godina posve marginalizovani finansijski akronim preko noći se vratio iz mrtvih i povezao zanimljive segmente društva, od tehnoloških… »

Banke šokirale Vol strit

B92 pre 14 dana
Njujork -- Banke Goldman Saks i Morgan Stenli prodale su u blok-trgovanju na Vol stritu akcije koje su posedovale u kineskim tehnološkim i američkim medijskim kompanijama. Akcije su prodate za ukupno 19 milijardi dolara. Vrednost ovih blok transakcija… »

Šok na Vol Stritu: Banke užurbano prodaju deonice, u igri milijarde dolara, niko ne zna zašto

Sputnik pre 14 dana
Banke Goldman Saks i Morgan Stenli izazvale su pravi šok na Vol Stritu, prodajući u blok trgovanju akcije koje su posedovale u kineskim tehnološkim i američkim medijskim kompanijama za ukupno 19 milijardi dolara. Brokeri navode da je ovo transakcija… »

Šok na Vol Stritu, slučaj bez presedana: Banke prodaju deonice, milijarde dolara su u igri, niko ne zna zašto

Večernje novosti pre 14 dana
BANKE Goldman Saks i Morgan Stenli izazvale su pravi šok na Vol Stritu, prodajući u blok trgovanju akcije koje su posedovale u kineskim tehnološkim i američkim medijskim kompanijama za ukupno 19 milijardi dolara. Brokeri navode da je ovo transakcija… »

Masivna transakcija na Vol stitu: Brokeri šokirani onim što ru radile banke!

Srbija danas pre 14 dana
Banke šokirale Vol Strit s blok transakcijama od 19 mlijrdi dolara. Banke Goldman Saks i Morgan Stenli prodale su u blok trgovanju na Vol Stritu akcije koje su posedovale u kineskim tehnološkim i američkim medijskim kompanijama za ukupno 19 milijardi… »

Pogledajte koliko brodova čeka da prođe Suecom

Nova pre 14 dana
Više od 320 brodova čekalo je da prođe Sueckim kanalom bilo do Sredozemnog ili Crvenog mora, saopštila je kompanija za kanalske usluge. Desetine drugih brodova su kao svoje odredište naveli Suecki kanal, međutim čini se da brodari sve više… »

Vesti dana »