Vol strit

"Pozorište apsurda duga je evropska tradicija. Putin ima toliko gotovine..."

B92 28.06.2022
Postavljanje limita cene na rusku naftu, što je ključni zaključak sastanka grupe G7 bogatih i moćnih zemalja, otvorilo je više kompleksnih pitanja. Na primer, Vol strit džornal ideju je opisao kao "stvaranje kartela zapadnih nacija i njihovih… »

Bafet ne odmara: Investitor kupio akcije banke za 2,5 milijarde $ i zbunio Vol Strit

BizLife 26.06.2022
Legendarni investitor Voren Bafet zaključio je vrlo zanimljivo tromesečje. Prema njegovoj poslednjoj prijavi, Bafet je u prva tri meseca ove godine uložio otprilike jednu trećinu svog novca u nova ulaganja. Kao i uvek, vredni su pažnje Bafetovi… »

Novi bafetov potez zbunio Vol Strit: Trećinu kapitala je potrošio na investicije, a 2,5 milijarde dolara je otišlo samo u…

Blic 26.06.2022
Legendarni investitor Voren Bafet zaključio je vrlo zanimljivo tromesečje. Prema njegovoj poslednjoj prijavi, Bafet je u prva tri meseca ove godine uložio otprilike jednu trećinu svog novca u nova ulaganja. Kao i uvek, vredni su pažnje Bafetovi… »

Inflacija u SAD: Rat kao izgovor

Radio 021 26.06.2022
Inflacija je najveći unutrašnji problem u Sjedinjenim Državama, prema priznanju samog predsednika Džozefa Bajdena, ali i ocenama 70 odsto anketiranih Amerikanaca, prenose američki mediji. Dok na Vol stritu vlada strah od recesije, obični građani… »

"Naftni šok se neće završiti ove godine"

Kamatica 25.06.2022
Kako piše američki dnevni list Vol strit žurnal zapadni zvaničnici brinuda će nafta tipa “brent” uskoro dostići 150 dolara po barelu sa sadašnjih oko 120 dolara. Pojedini analitičari strahuju da će i dalje rasti, podstaknuta dodatnom… »

Kolumnista američkog lista Putin nije odgovoran za skok cena, Bajdenove tvrdnje štetne za američku ekonomiju

Večernje novosti 25.06.2022
TVRDNJE DŽoa Bajdena da je Vladimir Putin odgovoran za skok cena gasa i robe široke potrošnje u SAD su lažne i štetne po američku ekonomiju, izjavio je kolumnista "Vol Strit DŽurnala" Holman V. DŽenkins, prenose "RIA Novosti". Foto AP Kako je… »

Naftni šok se neće završiti ove godine

Danas 23.06.2022
Naftni šok se neće završiti 2022. jer je gotovo sigurno da će se pretočiti u sledeću godinu, prenosi magazin “Nedelja” Nacionalnog naftnog komiteta Srbije. Kako piše američki dnevni list Vol strit žurnal zapadni zvaničnici brinuda će nafta… »

"Nedelja je bila brutalna. Da vam kažem, mi smo u recesiji"

B92 20.06.2022
Indeksi na Vol stritu prošle nedelje su se spustili na najniže nivoe u poslednjih godinu i po. Za američko akcionarsko tržište, ekonomija SAD već je u recesiji. "Nedelja je bla brutalna. Da vam kažem, mi smo u recesiji. Ovo je umerena recesija… »

Inflacija najveći unutrašnji problem u Americi

Politika 19.06.2022
VAŠINGTON – Inflacija je najveći unutrašnji problem u Sjedinjenim Američkim Državama, prema priznanju samog predsednika Džozefa Bajdena, ali i ocenama 70 odsto anketiranih Amerikanaca, prenose američki mediji. Dok na Vol stritu vlada strah od… »

Zapadni mediji "Putin udario na najbolnije pitanje evropskih lidera"

Alo 19.06.2022
Predsednik Rusije Vladimir Putin je pomoću energetske politike udario na najbolnije pitanje za evropske lidere – broj glasova koje će dobiti na izborima, piše list „Vol strit džurnal“. „U vodećim evropskim zemljama izbori su planirani pred… »

Vesti dana »