Vol strit

Hrvati blokiraju Kinu: Upliću se u geopolitičke igre EU i okreću ka SAD-u

Srbija danas 26.02.2021
U strahu od kineskog geopolitičkog uticaja neke evropske zemlje blokiraju Kinu. Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ)… »

Noćna mora Vol strita: Šta ako se uvede porez na finansijske transakcije?

B92 24.02.2021
Ujka Sem u potrazi je za "ćupom zlata" koji će ublažiti bol bilionskog deficita. Neki veruju da bi Vol stit mogao da krije odgovor. Više od jedne decenije progresivci su pokušavali i nisu uspeli da nametnu porez na finansijske transakcije. Ali… »

Bivši stan kamale Haris "puca" od luksuza: Prodala ga je za neverovatnu sumu novca (video)

Srbija danas 23.02.2021
Stan se nalazi u San Francisku. Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris preselila se po stupanju na ovu funkciju u Bler Haus koji se nalazi preko puta Bele kuće, te je odlučila da proda stan u San Francisku, javljaju američki mediji… »

Gejts je ranije hteo da se "kladi protiv bitkoina" - a danas?

B92 22.02.2021
Previše spekulacije, previše prostora za zloupotrebu. Bil Gejts, suosnivač Majkrosofta i (trenutno) četvrti najbogatiji čovek na svetu, u intervjuu za Vol strit žurnal (WSJ) spomenuo je da bi bilo dobro otarasiti se kriptovalute. Ukratko… »

Preminuo italijanski vajar arturo di Modika Ostaće upamćen kao autor čuvene statue bika na Vol stritu

Kurir 20.02.2021
Arturo di Modika, autor čuvene statue "Bik u napadu" na Vol stritu u Njujorku, preminuo je u 81. godini, javili su italijanski mediji. Di Modika je preminuo u rodnom garu Vitorija na Siciliji, nakon dugogodišnje borbe s rakom, prenosi Rojters. Skulptura… »

Preminuo vajar Arturo di Modika

Nova 20.02.2021
Arturo di Modika, autor čuvene statue "Bik u napadu" na Vol stritu u Njujorku, preminuo je u 81. godini, javili su italijanski mediji. Di Modika je preminuo u rodnom gradu Vitorija na Siciliji, nakon dugogodišnje borbe s rakom, prenosi Rojters… »

Istraživači otkrili nove informacije o pijaci u Vuhanu: Poznato koje životinje su mogle da prenesu korona virus?

Srbija danas 19.02.2021
Tim stručnjaka SZO završio je prošle sedmice posetu Kini koja je trajala četiri sedmice. Stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije (SZO) koji istražuju poreklo pandemije sugerisali su da su jazavci i zečevi mogli da imaju ulogu u prenošenju… »

Nova saznanja o pijaci u Vuhanu: Jazavci i zečevi prenosili virus? SZO naredio dodatnu istragu, traže masovno testiranje

Mondo 19.02.2021
Stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije (SZO) koji istražuju poreklo pandemije sugerisali su da su jazavci i zečevi mogli da imaju ulogu u prenošenju novog korona virusa na ljude na pijaci u kineskom gradu Vuhan, preneo je "Vol strit žurnal"… »

Bosanka prodala imanje za 87 miliona dolara - saosnivaču Votsapa

B92 18.02.2021
Prethodni vlasnici bili su Beri Diler i pokojni kantri pevač Keni Rodžers. Bosanskohercegovačka preduzetnica i filantrop Sanela Dženkins prodala je svoju vilu u Malibuu, u Kaliforniji, za 87 miliona dolara, objavio je "Vol strit žurnal". Kupac… »

Bosanka prodala imanje za 87 miliona dolara

Vesti online 18.02.2021
Prethodni vlasnici bili su Beri Diler i pokojni kantri pevač Keni Rodžers. Bosanskohercegovačka preduzetnica i filantrop Sanela Dženkins prodala je svoju vilu u Malibuu, u Kaliforniji, za 87 miliona dolara, objavio je “Vol strit žurnal”. Kupac… »

Vesti dana »