Vol strit

Srpski "vuk sa Vol Strita" o tajnama uspeha: "Čuvajte novac godinu-dve, biće pakao"

B92 pre 12 dana
Vladimir Đukanović ,"srpski vuk" sa Volstrita koji je godinama radio u JP Morganu, dobar deo svog života proveo je u društvu svetske biznis elite. Bio je stipendista Open sosajetija što mu je donelo dobro poznanstvo sa Džordžem Šorošem. Za Vorena… »

De Laurentis: "Više ne dovodim Afrikance, osim ako se ne odreknu KAN"

Sportske.net pre 12 dana
Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis rekao je da će angažovati samo one afričke igrače koji se odreknu igranja na Kupu afričkih nacija, međunarodnom takmičenju koje se organizuje tokom sezone. "Ne pričajte mi više o Afrikancima… »

"SAD čuvajte novac, godinu, dve, oluja je": "Srpski vuk" sa Vol Strita o tajnama uspeha u poslu, ali i životu: "Rintaj dok si…

Blic pre 12 dana
Vladimir Đukanović "srpski vuk" sa Volstrita koji je godinama radio u JP Morganu, dobar deo svog života proveo je u društvu svetske biznis elite. Bio je stipendista Open Sosajatija što mu je donelo dobro poznanstvo sa Džordžem Šorošem. Za Vorena… »

Ekskluzivno srpski Vuk sa vol strita za "Blic Biznis" Radio je sa najmoćnijima iz sveta finansija, obrtao milione evra…

Blic pre 16 dana
Vladimir Đukanović, Srbin koji je u ranoj mladosti napustio domovinu i zahvaljujući sportskoj stipendiji otišao u Ameriku, za samo nekoliko godina uspeo je da ostvari "američki san" iako to nije bio njegov cilj. Najveći deo svoje karijere proveo je… »

„U recesiji smo, Vol stritu preti kolaps“: Upozorenje gradonačelnika Njujorka

Sputnik pre 17 dana
Gradonačelnik Njujorka Erik Adams izjavio je da se SAD nalaze u recesiji i da Vol stritu preti kolaps. „Nalazimo se u finansijskoj krizi kakva se ne može ni zamisliti“, rekao je Adams na događaju u Njujorku koji je organizovala nevladina… »

Kineski milijarder prepušta kontrolu nad Ant grupom

B92 pre 17 dana
Kineski milijarder Džek Ma planira da se odrekne kontrole nad kompanijom za finansijsku tehnologiju Ant Group. On nastoji da se udalji od podružnice Alibaba Group Holding Ltd, objavio je u četvrtak "Vol Strit žurnal" (WSJ). Rojters je pitao obe… »

Mračne tajne Olivera Stouna: "Radio sam svakakva s***a da bih stigao do Holivuda"

B92 pre 19 dana
Reditelj, scenarista i producent Oliver Stoun (75) je u svojoj bogatoj karijeri osvojio Oskara za najbolji scenario za film "Ponoćni ekspres", napisao je uspešan rimejk krimi-klasika "Lice sa ožiljkom" i režirao po mnogima najbolji ratni film svih… »

VIDEO: Film kog se Leonardo Dikaprio stidi, sprečavao njegovo prikazivanje 20 godina

Radio 021 pre 18 dana
"Vuk sa Vol strita" i "Uhvati me ako možeš" su samo neki od neverovatnih filmova u bogatoj filmografiji Leonarda Dikaprija. Međutim, postoji jedan film koji je snimio za koji verovatno nikada niste čuli jer je glumac proveo više od 20 godina… »

Oglasila se supruga suosnivača Gugla o aferi sa Ilonom Maskom: "Nije samo čista laž..."

B92 pre 19 dana
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask demantovao je pisanje Vol Strit Žurnala o navodnoj ljubavnoj aferi sa Nikol Šanahan, suprugom suosnivača Gugla Sergeja Brina, zbog koje se njih dvoje navodno razvode, a tim povodom oglasila se i Nikol. Preko svog… »

Film kojeg se Leonardo Dikaprio stidi, sprečavao je emitovanje 20 godina, zabranio ga u SAD i Kanadi

B92 pre 19 dana
Vuk sa Vol strita i Uhvati me ako možeš su samo neki od neverovatnih filmova u bogatoj filmografiji Leonarda Dikaprija. Međutim, postoji jedan film koji je snimio za koji verovatno nikada niste čuli jer je glumac proveo više od 20 godina… »

Vesti dana »