Vol strit

Google menja način oglašavanja na svojim platformama

Nova ekonomija pre 11 sati
Kompanija Gugl (Google) planira da promeni način oglašavanja na svojim platformama, koji je do sada funkcionisao na osnovu pretraživanja korisnika na više veb lokacija. Promena politike jedne od najvećih digitalnih platformi bi mogao da ubrza… »

Pogoršavaju se uslovi za rad stranih medija u Kini

Cenzolovka pre 3 dana
Situacija stranih medija u Kini pogoršana je 2020. godine zbog proterivanja 18 dopisnika, višestrukih pritisaka, malog broja izdatih viza i ograničenja uvedenih zbog koronavirusa, ocenilo je udruženje stranih dopisnika u ponedeljak. Šangaj, Kina… »

Pogoršanje situacije u Kini po strane dopisnike

Novi magazin pre 3 dana
Situacija stranih medija u Kini "pogoršana je" 2020. godine uključujući proterivanje 18 stranih dopisnika, višestruke pritiske, malo izdatih viza i ograničenja uvedena u ime kovida, ocenjuje danas udruženje stranih dopisnika. "Treću godinu zaredom… »

Američki predsednik pozvao Trudoa da sprovedu zajedničku akciju, posle ovoga Putin ima samo jednu opciju!

Alo pre 5 dana
Amerika i Kanada će obnoviti mrežu odbrambenih satelita i sistem nadzora u Arktičkom regionu kako bi se uspešnije suprotstavile vojnom prisustvu Rusije i Kine, piše američki „Vol strit džornal“. Tokom jednog nedavnog on-lajn sastanka američki… »

Hrvati blokiraju Kineze

Vesti online pre 6 dana
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše “Vol Strit Žurnal”, tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha u Evropi… »

I Hrvatska blokira Kinu?

B92 pre 6 dana
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol strit žurnal. To se tumači kao njihovo približavanje pozicijama SAD i jačanje straha u Evropi od… »

Tviter ove godine uvodi pretplatu

Nova ekonomija pre 6 dana
Društvena mreža Tviter planira da uvede pretplatničku uslugu za kreatore sadržaja, a razmatra i funkciju davanja napojnic na svojoj platformi, u pokušaju da udvostruči godišnji prihod i ubrza rast novih korisnika, piše Vol strit žurnal. Kompanija… »

Hrvatska se pridružuje blokadi Kine

RTV pre 6 dana
ZAGREB - Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ), tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha… »

"Pritisak SAD i EU": Vol Strit Žurnal: Hrvatska se pridružila evropskim zemljama koje blokiraju Kinu

Blic pre 6 dana
Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ), tumačeći to kao njihovo približavanje pozicijama SAD-a i jačanjem straha u Evropi… »

Hrvati blokiraju Kinu: Upliću se u geopolitičke igre EU i okreću ka SAD-u

Srbija danas pre 6 dana
U strahu od kineskog geopolitičkog uticaja neke evropske zemlje blokiraju Kinu. Nekoliko manjih evropskih zemalja, među njima i Hrvatska, počele su da blokiraju Kinu u njenom pokušaju da se uključi u te ekonomije, piše Vol Strit Žurnal (WSJ)… »

Vesti dana »