Vol strit

Ultimatum Kine: Milijarder predaje kontrolu nad kompanijom?

B92 pre 11 sati
Peking -- Kompanija Ant grup istražuje na koji bi način njen osnivač, milijarder Džek Ma, prodao svoj udeo i predao kontrolu nad firmom. Naime, kineske regulatorne agencije su dale da se nasluti kako bi taj potez mogao smanjiti kontinuirani nadzor… »

Indeksi na Vol stritu ruše rekorde

B92 pre 4 dana
Njujork -- Indeksi Njujorške berze S&P 500 i Dau Džons skočili su danas do novih rekordnih vrednosti. Naime, izveštaji o snažnom rastu maloprodaje u SAD u martu i o dobrim poslovnim rezultatima kompanija, uključujući Bank of Amerika i fond Blek… »

Indeksi na Vol Stritu ruše rekorde

RTV pre 4 dana
NJUJORK - Indeksi NJujorške berze S&P 500 i Dau Džons skočili su danas do novih rekordnih vrednosti, jer su izveštaji o snažnom rastu maloprodaje u SAD u martu i o dobrim poslovnim rezultatima kompanija, uključujući Benk ov Amerika i fond BlekRok… »

Preminuo Berni Madof: Vodio je najveću Ponzijevu šemu

Nova pre 5 dana
Berni Madof, osramoćeni bivši finansijer koji je vodio najveću Ponzijevu šemu u istoriji, preminuo je, potvrdili su izvori za ABC njuz. Madof je zaradio globalnu reputaciju prevarivši hiljade investitora za skoro 65 milijardi dolara, koristeći… »

Džek Ma postao bogatiji za 2,3 milijarde dolara za jedan dan

Blic pre 6 dana
Kazna od nekoliko milijardi dolara koju su kineski regulatori izrekli Alibabi podstakla je rast akcija ovog giganta u e-trgovini, čime se znatno uvećalo i bogatstvo osnivača kompanije Džeka Maa. Akcije Alibabe, koje kotiraju na Hongkoškoj berzi… »

Džek ma za samo jedan dan uvećao bogatstvo za čak 2,3 milijarde dolara: Dobio "paprenu" kaznu, pa zaradio još više!

Mondo pre 6 dana
Kazna od nekoliko milijardi dolara koju su kineski regulatori izrekli Alibabi podstakla je rast akcija ovog giganta u e-trgovini, čime se znatno uvećalo i bogatstvo osnivača kompanije DŽeka Maa. Kazna od nekoliko milijardi dolara koju su kineski… »

Džek Ma postao bogatiji za 2,3 milijarde dolara za jedan dan

Dnevnik pre 6 dana
MOSKVA: Kazna od nekoliko milijardi dolara koju su kineski regulatori izrekli Alibabi podstakla je rast akcija ovog giganta u e-trgovini, čime se znatno uvećalo i bogatstvo osnivača kompanije Džeka Maa. Akcije Alibabe, koje kotiraju na Hongkoškoj… »

Za dan postao bogatiji za 2,3 milijarde dolara

B92 pre 6 dana
Kazna od nekoliko milijardi dolara koju su kineski regulatori izrekli Alibabi podstakla je rast akcija ovog giganta u e-trgovini. Time se znatno uvećalo i bogatstvo osnivača kompanije Džeka Maa. Akcije Alibabe, koje kotiraju na Hongkoškoj berzi… »

Alesandra Galoni prva žena na čelu Rojtersa

RTS pre 6 dana
Alesandra Galoni postaće glavna i odgovorna urednica Rojtersa, prva žena na toj poziciji u 170-godišnjoj istoriji ove agencije. Galonijeva (47) koja je rodom iz Rima zameniće Stivena Adlera, koji se ovog meseca povlači nakon što je vodio redakciju u… »

Istorijska vrednost bitkoina - 62.000 dolara

Radio 021 pre 6 dana
Cena bitkoina je premašila 62.000 dolara, što je istorijska vrednost te kripto valute uoči ulaska na berzu jedne od najvećih kripto kompanija Koinbejz (Coinbase). Bitkoin se jutros menjao za 62.377 dolara, a vrednost mu je povećana za 114 odsto od… »

Vesti dana »