Vol strit

„U recesiji smo, Vol stritu preti kolaps“: Upozorenje gradonačelnika Njujorka

Sputnik pre 19 dana
Gradonačelnik Njujorka Erik Adams izjavio je da se SAD nalaze u recesiji i da Vol stritu preti kolaps. „Nalazimo se u finansijskoj krizi kakva se ne može ni zamisliti“, rekao je Adams na događaju u Njujorku koji je organizovala nevladina… »

Kineski milijarder prepušta kontrolu nad Ant grupom

B92 pre 19 dana
Kineski milijarder Džek Ma planira da se odrekne kontrole nad kompanijom za finansijsku tehnologiju Ant Group. On nastoji da se udalji od podružnice Alibaba Group Holding Ltd, objavio je u četvrtak "Vol Strit žurnal" (WSJ). Rojters je pitao obe… »

Mračne tajne Olivera Stouna: "Radio sam svakakva s***a da bih stigao do Holivuda"

B92 pre 21 dana
Reditelj, scenarista i producent Oliver Stoun (75) je u svojoj bogatoj karijeri osvojio Oskara za najbolji scenario za film "Ponoćni ekspres", napisao je uspešan rimejk krimi-klasika "Lice sa ožiljkom" i režirao po mnogima najbolji ratni film svih… »

VIDEO: Film kog se Leonardo Dikaprio stidi, sprečavao njegovo prikazivanje 20 godina

Radio 021 pre 21 dana
"Vuk sa Vol strita" i "Uhvati me ako možeš" su samo neki od neverovatnih filmova u bogatoj filmografiji Leonarda Dikaprija. Međutim, postoji jedan film koji je snimio za koji verovatno nikada niste čuli jer je glumac proveo više od 20 godina… »

Oglasila se supruga suosnivača Gugla o aferi sa Ilonom Maskom: "Nije samo čista laž..."

B92 pre 21 dana
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask demantovao je pisanje Vol Strit Žurnala o navodnoj ljubavnoj aferi sa Nikol Šanahan, suprugom suosnivača Gugla Sergeja Brina, zbog koje se njih dvoje navodno razvode, a tim povodom oglasila se i Nikol. Preko svog… »

Film kojeg se Leonardo Dikaprio stidi, sprečavao je emitovanje 20 godina, zabranio ga u SAD i Kanadi

B92 pre 21 dana
Vuk sa Vol strita i Uhvati me ako možeš su samo neki od neverovatnih filmova u bogatoj filmografiji Leonarda Dikaprija. Međutim, postoji jedan film koji je snimio za koji verovatno nikada niste čuli jer je glumac proveo više od 20 godina… »

Zbog preljube prekinuto prijateljstvo: Milijarder prodao kompletan udeo u Tesli

B92 pre 21 dana
Milijarder ruskog porekla i suosnivač Gugla, Sergej Brin, naložio je prodaju svojih akcija u kompanijama Ilona Maska. To je uradio nakon medijskih izveštaja da je njegova supruga imala aferu sa glavnim izvršnim direktorom Tesle, oblavio je Vol strit… »

Suvlasnik Gugla prodaje sve maskove akcije! Ovaj put pozadina nije biznis, već afera Brinove žene

Blic pre 21 dana
Milijarder ruskog porekla i suosnivač Gugla, Sergej Brin, naložio je prodaju svojih akcija u kompanijama Ilona Maska. To je uradio nakon medijskih izveštaja da je njegova supruga imala aferu sa glavnim izvršnim direktorom Tesle, oblavio je Vol strit… »

Nevolja u milijarderskom raju? Suosnivač Gugla prodaje sve akcije u Maskovim kompanijama

Blic pre 22 dana
Milijarder ruskog porekla i suosnivač Gugla, Sergej Brin, nalozio je prodaju svojih akcija u kompanijama Ilona Maska nakon mediskih napisa da je njegova supruga imala aferu sa glavnim izvršnim direktorom "Tesle", oblavio je "Vol strit žurnal" (WSJ)… »

Suosnivač Gugla: Prodaje sve akcije u Maskovim kompanijama

Večernje novosti pre 22 dana
MILIJARDER ruskog porekla i suosnivač Gugla, Sergej Brin, nalozio je prodaju svojih akcija u kompanijama Ilona Maska nakon mediskih napisa da je njegova supruga imala aferu sa glavnim izvršnim direktorom "Tesle", oblavio je „Vol strit žurnal“… »

Vesti dana »