Vol strit

Akcije Tesle porasle za skoro 8,0 posto

Auto blog pre 7 dana
Kako prenosi Tanjug, akcije kompanije „Tesla“ porasle su danas na trgovanju pre zvaničnog otvaranja Njujorške berze za skoro 8,0 posto, nakon što je vodeći svetski proizvođač električnih automobila izvestio o rekordnim isporukama u prvom… »

Akcije Tesle uzletele 8,0% nakon dobrih kvartalnih podataka

Kamatica pre 7 dana
Cena "Tesline" akcije skočila je na 714 dolara pre zvona koje oglašava početak trgovanja na Vol Stritu, a rast vrednosti su zabeležili i drugi proizvođači električnih vozila, uključujući kineski NIO i američku Vorkhors grupu, čije su akcije… »

Akcije Tesle uzletele nakon izveštaja o rekordnim isporukama

B92 pre 7 dana
Njujork -- Akcije kompanije "Tesla" porasle su danas u trgovanju pre zvaničnog otvaranja Njujorške berze oko 7,5 procenata, preneo je Rojters. Do toga je došlo nakon što je vodeći svetski proizvođač automobila izvestio o rekordnim isporukama u… »

Akcije Tesle uzletele 8,0% nakon dobrih kvartalnih podataka

RTV pre 8 dana
NJUJORK - Akcije kompanije "Tesla" porasle su danas na trgovanju pre zvaničnog otvaranja Njujorške berze za skoro 8,0 posto, nakon što je vodeći svetski proizvođač automobila izvestio o rekordnim isporukama u prvom kvartalu 2021. Cena "Tesline"… »

Tržište: Rekordan kvartal za Teslu

Nacionalna klasa pre 8 dana
Tesla je ostvario rekordan broj isporučenih vozila u kvartalu od januara do marta i nadmašio prognoze sa Vol Strita, pošto je velika potražnja za vozilima ovog proizvođača poništila efekat globalne nestašice delova. U Tesli navode da su veoma… »

Pad "azijskog tigra" izazvao pometnju na Vol Stritu: Samo dve najveće američke banke morale da rasprodaju 19 milijardi $…

Večernje novosti pre 9 dana
LIKVIDACIJA američke investicione kompanije „Archegos kapital“ iz NJujorka izazvala je pometnju na Vol Stritu i zadala ozbiljnu glavobolju najvećim svetskim investicionim bankama. Sagovornici Sputnjika objašnjavaju kako trgovanje jednog hedž fonda… »

Pometnja na Vol Stritu: Samo jedan fond uspeo je da ugrozi velike igrače na berzi

Sputnik pre 9 dana
Likvidacija američke investicione kompanije „Archegos kapital“ iz Njujorka izazvala je pometnju na Vol Stritu i zadala ozbiljnu glavobolju najvećim svetskim investicionim bankama. Sagovornici Sputnjika objašnjavaju kako trgovanje jednog hedž fonda… »

Stiglo bajdenovo naređenje: Povući sistem „Patriot“ iz Persijskog zaliva

Večernje novosti pre 11 dana
AMERIČKI predsednik naredio je Pentagonu da počne povlačenje protivraketnog sistema „patriot“, kao i drugih vojnih jedinica iz Persijskog zaliva kako bi mogli da budu raspoređeni na drugim mestima. Pentagon je već povukao najmanje tri baterije… »

Bajden naredio povlačenje opasnog naoružanja iz Persijskog zaliva: Vašington se ustremio na Kinu i Rusiju

Srbija danas pre 12 dana
Bliski Istok postaje manje važan novoj administraciji. Američki predsednik naredio je Pentagonu da počne povlačenje protivraketnog sistema "patriot", kao i drugih vojnih jedinica iz Persijskog zaliva kako bi mogli da budu raspoređeni na drugim… »

Bajden povlači sistem “patriot“ iz Persijskog zaliva

Nova pre 11 dana
Američki predsednik naredio je Pentagonu da počne povlačenje protivraketnog sistema "patriot", kao i drugih vojnih jedinica iz Persijskog zaliva kako bi mogli da budu raspoređeni na drugim mestima. Pentagon je već povukao najmanje tri baterije… »

Vesti dana »