Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Ogorčeni Beograđanin: Zvao sam više od 250 puta PIO fond u Nemanjinoj i niko nije podigao slušalicu!

Blic 11.01.2016
- Od devet sati jutros pa do 13.10 uporno sam zvao PIO fond u Nemanjinoj ulici i to brojeve koji su napisani na kartici koju sam dobio kada sam predao dokumenta za penziju. Zvao sam više od 250 puta i niko mi se nije javio - kaže za “Blic”… »

Projekat podrške i pomoći Romima obuhvatio 40 porodica »

Studio B 11.01.2016
Centar za razvoj i brigu o građanima - CERIB realizovao je projekat „Kancelarija za podršku i pomoć Romima", koji obuhvata 40 porodica sa više od 220 članova iz neformalnih nehigijenskih naselja na teritoriji Novog Beograda, Zemuna i Surčina. -… »

Dođite Da Uživate: Repriza 4D projekcije o umetnosti sa Kosova i Metohije na zgradi Starog dvora

Blic 11.01.2016
U okviru projekta „Kulturizacija”, 12. i 13. januara, kao poklon grupe „OHillusions”, povodom pravoslavne Nove godine biće održana repriza 4D projekcije „Srpska srednjovekovna umetnost na Kosovu i Metohiji”. Projekcija će se održati od… »

Grad je lepši, al' je izgubio i šmek i duh!

Večernje novosti 11.01.2016
"Stari" Beograđani o prestonici nekad i sad, seti za kafanama i iščekivanju izgradnje "Beograda na vodi". Armenulić: Zar picu da prodaju u Skadarliji... Izrael: Nedostaju bezbrižnost i kafa s komšijama. KO je imao sreće da se jutros probudi u… »

„Đenerali” traži 234 miliona dinara od „Infostana”

Politika 11.01.2016
Osiguravajuća kuća potražuje odštetu zato što gradsko javno preduzeće nije njihovu ponudu dostavilo svim korisnicima. – Zbog tajnog uključivanja te stavke u septembarske račune izbila afera posle koje je direktor „Infostana” podneo ostavku… »

Od minus 12 do plus 18!

Večernje novosti 11.01.2016
Beograđane očekuju temperaturne varijacije od čak 30 stepeni u roku od nekoliko dana. Krajem naredne nedelje meteorolozi najavljuju ponovo mrazeve i obilne padavine. BEOGRAĐANI, spremite se za pravi temperaturni šok! U razmaku od tek desetak dana… »

Zatvaranje saobraćaja zbog radova »

Studio B 11.01.2016
Zatvaranje saobraćaja na Dobanovačkom i Vojnom putu i u Ulici Zire Adamovića. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda izvodiće radove od danas do početka marta na tri lokacije, zbog čega će doći do posebne organizacije i… »

IMA ČAK I ULICU U BEOGRADU Znate li ko je bio Karnedži?

Blic 11.01.2016
Ako u centru Beograda pokušate da pronađete Karnegijevu ulicu, neće uspeti iako pouzdano znate da se nalazi kod Pravnog fakulteta. Razlog je u tome što je neko Karnegijevu ulicu prekrstio u Karnedžijevu. Zbog nepažnje i iz neznanja u kolokvijalnom… »

Viteška manifestacija

Danas 11.01.2016
Plivanje za Časni krst po treći put u Obrenovcu. U Obrenovcu će po treći put biti organizovano plivanje za Bogojavljenski krst. 19. januara, u organizaciji Gradske opštine Obrenovac i uz blagoslov crkve u Obrenovcu, biće organizovano plivanje na… »

O Nobelovoj nagradi u Domu kulture "Studentski grad"

Danas 11.01.2016
Tokom januara u Domu kulture "Studentski grad" biće održana dva programa posvećena Nobelovoj nagradi. Večeras u 19 sati u Maloj sali biće održano predavanje "Nobelova nagrada" na kome će o Alfredu Nobelu i njegovoj fondaciji govoriti Mirjana… »