Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Podrška talentovanoj omladini

Danas 11.01.2016
Sekretarijat za sport i omladinu raspisao konkurs za sufinasiranje projekata. Sekretarijat za sport i omladinu Beograda raspisao je konkurs za projekte od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora u gradu Beogradu koji će se sufinansirati i… »

Proslava pravoslavne Nove godine na Trgu bajki »

Studio B 11.01.2016
Proslava pravoslavne Nove godine u Beogradu bice organizovana u sredu, 13. januara, na Trgu bajki, a celodnevni program bice posvecen mališanima. Kako je najavila Gradska uprava, u kućici ispred Ustanove kulture "Vuk Karadžić" u podne biće održana… »

Popravka Ograde: Do petka radovi na petlji Dobanovci

Kurir 11.01.2016
Od danas do petka, 15. januara, od sedam do 15 sati, na delu auto-puta E-75 i E-70 od petlje Dobanovci do petlje Vodanj, biće izvođeni radovi na popravci elastične odbojne ograde u oba smera, saopštili su "Putevi Srbije". Radovi će biti izvođeni u… »

Komunalci Sprečavali Ilegalnu Prodaju: Zaplenili piratske diskove, naočare za sunce i igračke

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Pripadnici Komunalne policije Beograda sproveli su akciju suzbijanja nedozvoljene ulične prodaje na opštini Stari grad, i tom prilikom, kako je saopšteno danas, pronašli više od 4.000 piratskih diskova, zatim naočare za sunce i dečje… »

Daću Ti Kajmak, Pevaću Ti Na Svadbi, Popraviću Ti Zube! Ove URNEBESNE REČI govore građani kontrolorima da NE PLATE kartu

Telegraf 11.01.2016
Komunalna policija, kontrolori, "Beokom servis" i "Gradska čistoća" su i tokom prošle godine imali mnogo bisera, koji su im obeležili 2015. godinu, a ovo su neki od njih. Komunalna policija , kontrolori, “Beokom servis” i “ Gradska čistoća ”… »